REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PUCI la PSD: vor să scape de Dăncilă şi să-l pună şef pe Ciolacu. Teodorovici: 'Nu demisionez!'

PUCI la PSD: vor să scape de Dăncilă şi să-l pună şef pe Ciolacu. Teodorovici: 'Nu demisionez!'

Replica API 26 noiembrie 2019 | 00:00 308

Pesedist de la Constanţa: 'E şomeră, găsim ceva să-i dăm de făcut'

Pesedist de la Constanţa: 'E şomeră, găsim ceva să-i dăm de făcut'

PSD nu suportă liderii care pierd alegerile. Nu au trecut nici 24 de ore de la anunţarea rezultatelor de la prezidenţiale, că Vioricăi Dăncilă i se cere să părăsească poziţia de lider. Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, a convocat luni o întâlnire cu mai mulţi lideri judeţeni, un „CEx paralel”, după cum a afirma Gabriela Firea într-o postare pe Facebook, în care dădea de înţeles că nu este întrutotul de accord cu mazilirea Vioricăi Dăncilă. O şedinţă a conducerii PSD a fost convocată marţi, într-un cadru „legat”, după cum s-a exprimat un lider constănţean: „Vom vedea atunci cine cum votează, dacă Firea îşi mai menţine poziţia. Oricum, Dăncilă e şomeră acum, găsim ceva să îi dăm de făcut”, a comentat social-democratul, care nu a dorit să îi fie dezvăluită identitatea.

Peste 20 de preşedinţi de organizaţii PSD au fost prezenţi luni seara la întâlnirea convocată de liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu; anterior reuniunii, acesta a avut o discuţie cu Viorica Dăncilă, la ea acasă. În acest cadru, s-ar fi convenit ca marţi, la şedinţa Comitetului Executiv Naţional, Dăncilă să îşi anunţe retragerea din funcţia de preşedinte; în schimb, ar urma să preia conducerea Organizaţiei de Femei a PSD şi ar urma să figureze pe lista de candidaţi la parlamentare. „Şi aşa e şomeră... ne-a făcut pe toţi şomeri. Îi dăm Organizaţia de Femei şi preia Ciolacu preşedinţia PSD. Sau vedem cine, totul se decide mâine (marţi- n.r.)”, a declarat un lider PSD Constanţa.

De precizat că discuţia de luni dintre Ciolacu şi Dăncilă a fost descrisă de liderul PSD Buzău, într-o postare pe Facebook, după cum urmează: „A fost o campanie în care s-a muncit mult, mulţumim tuturor celor care s-au implicat şi mulţumim milioanelor de români care au dat un vot de încredere Partidului Social Democrat şi Vioricăi Dăncilă. A fost un rezultat care nu ne mulţumeşte pe nici unul dintre noi, dar asta nu înseamnă că nu există soluţii. Vreau să îi rog pe colegii mei să se gândească la obiectivele noastre pentru alegerile de anul viitor. Rămânem o echipă, rămânem împreună, aşa cum am făcut-o întotdeauna în momente mai complicate. PSD este în continuare un partid puternic”.

Discuţia privind retragerea Vioricăi Dăncilă din funcţia de preşedinte ar implica şi retragerea celorlalţi lideri şi formarea unei conduceri interimare. Orlando Teodorovici, care în prezent este preşedinte executiv, a respins, luni, ideea: „Nu îmi dau demisia”, a declarat el presei centrale.

De precizat că, din partea PSD Constanţa, nu a existat pe parcursul zilei de luni vreun mesaj de susţinere a Vioricăi Dăncilă.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum este ciumatilor, nu mai aveti aceleasi doua maini sa votati, nu mai sunteti pe cai mari, ASTIA v-au pus capac. Dispareti, cu cat mai repede, cu atat mai bine, atat ptr voi cat si pentru noi. V-ati batut joc, la propriu, de acest popor, ati furat fara sa reeturnati furtul, ati dat doi lei la pensia si ati luat zece inapoi. LA PUSCARIE , JIGODIILOR ORDINARE
2
2
Veorica este somera!!??? O si vad inghesuindu-se sa ridice ajutorul de somaj. Baieti, putina compasiune!! Sa facem o colecta publica sa aiba si Veorica bani de Craciun. Na, doar a fost Proasta Romaniei, putina decenta, ce naiba!!
4
1
Ciolacu pres ?---rau a mai ajuns psd-ul
9
0
Un alt psd-ist tampit spalat pe creer de puscariasii din conducerea psd
7
3
pentru postacii de mai jos si slugile de la replica, asteptam articole si informatii despre ce fac pentru tara presedintele ales cu surle si trambite respectiv primul ministru cu guvernul liberal!!! Nu fac nimic de va freaca grija in continuare de psd? Sau voi sunteti doar setati si platiti sa latrati aiurea ca sa distrageti atentia de la incompetenta lor!!!
4
12
partidul securist democrat! Super!
7
4
O persoana care intra totusi in turul 2 in ciuda politicii foarte agresive a opozitiei e totusi de apreciat. Viorica te sustinem, dar probabil suntem foarte putini.
4
10
Nu pleca Orlando ca te dam noi afara la vot, stai linistit
11
3
Pana nu scapati de toti coruptii din acest partid, singura voastra directie este catre puscarie. Asta, daca mai exista si oameni cinstiti in psd...
9
3
lasati, nu va dati demisia, ca va dam noi afara prin vot, mai e putin
14
3
La puscarie cu toti hotii
15
3
La Constanta, cine plateste cu functia pentru rezultatul dezastruos de la alegeri? La Cumpana? Nimeni? Aloooo, nu se aude? Probabil ca vreun muncitor de la raja este vinovatul.
16
1
ha ha hah, stati sa vedeti ce m..e isi vor lua la locale si parlamentare, da destepti ce sunt l-au adus si pe Oprea langa ei sa ii afunde si mai mult, nu le era de ajuns ura oamenilor ptr Dracnea si acolitii lor a mai aparut si nemernicul asta de a omorat un tanar nevinovat, chipurile sindicalist , ha ha hah, Oprea groparul PSD-ului
17
3
Tatucu nu o mai sustine pe mama natiunii, gata s-a lepadat ? Ce o sa faceti, ca este vai mama voastra comunistor ? Plecati dracu acasa leprelor
17
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272