REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PUHOI de LUME pe PÂRTIILE de SCHI de la MUNTE! VIDEO!

PUHOI de LUME pe PÂRTIILE de SCHI de la MUNTE! VIDEO!

Replica API 24 ianuarie 2021 | 22:51 3042

Epidemia şi numărul de îmbolnăviri par să nu mai conteze, atunci când vine vorba de distracție, relaxare și voie bună. Iar, dacă toate aceste ingrediente sunt la înălțime, atunci pare să nu mai conteze nimic, pentru unii. Week-endul acesta, aglomerația s-a mutat la munte, a fost soare din belșug, la fel și zăpadă, pe pârtii, care au fost din nou pline, iar la telescaun s-a stat la rând, formându-se cozi interminabile.

Reporterii Replica au luat pulsul distracției de pe pârtiile din Bușteni, evident cu respectarea tuturor măsurilor de protecție.

După ce în Sinaia pârtiile s-au închis, turiștii care au ales să-și petreacă week-endul acesta la munte s-au mutat cu tot cu aglomerație la Bușteni. Pârtia Kalinderu a fost plină.

Aglomerația însă i-a împiedicat pe unii turiști să respecte măsurile impuse de pandemia de coronavirus, iar distanțarea fizică a fost inexistentă. Cozile la telescaun au fost kilometrice.

Nici în trafic nu a fost prea bine. Coloane de mașini şi nervi s-au în drumul spre stațiuni.

Cei care au plecat din Constanța au parcurs drumul spre munte în 7 ore.

.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Um om de a lor are o problema de sanatate, e vorba de rromani turci, cum sunt romanii la munte mare asa sunt ei cand au o problema in natiune, daca ar fi si romanii la fel ca ei n am mai fi saracii Europei, oamenii astia sunt uniti, romanii sunt niste neica nimeni, d aia fura astia nestingheriti
1
1
dupa un an, e normal ca pandemia sa dispara de la sine, nu uitati ca la fel a fost si de Craciun si de revelion si de Boboteaza dar cazurile continua sa scada. Cititi pe google cat au durat pandemiile adevarate din ultima suta de ani si va veti convinge!!!
6
0
conform studiilor expertilor nostri covidul nu se regaseste la altitudine ci numai in puhoaiele de prostime aflata sub nivelul marii
9
1
Niste cretini!
9
4
Au fost mai multi la petrecerea lui Teodosie. Aseara la "Hanul cu Peste" era arhiplin si se danasa pe mese. Cel mai prost animal e omul.
14
5
Vin RROManii
7
2
Nu esti prost destul, daca nu esti si fudul!
9
2
Pentru Constanteanul. Imi aduc aminte de puhoiul de tigani care stateau la rand s-o futa pe mata in pizda, in cur si in gura, la pod butelii. Cacam as in capul tau de amarat cu rate la banca si Skoda. Muie
4
13
Astia nici daca mor cate 100mii zilnic de covid, tot nu-i potolesti, pute pamantul de ignoranti care cand au 2-3 mii in buzunar de cheltuiala , nu te mai cunosc si nu te saluta!
18
6
Aloo DSP acolo nu va ia grija?Ca de Constanta care acum e un oras gol vad ca va preocupati f. mult . La 3 la mie infectati voi prefectul idiot nu mai puteti de grija ,grija........nia............!!!
16
3
Sporturile de iarna pe langa ca sunt de kk mai sunt si periculoase.Vezi Huidu sau Schumaher! Numai cretinii din Brasov si zona de munte practica rahatul de ski Stai o ora la gondola si cobori intr un minut! Trebuie sa fii idiot rau!
21
7
asa se mai curata planeta de cei slabi ..pregatiti mental.
12
5
Astea care scriu articole de 2 lei mor de ciuda ca nu sunt si ele pe partie .Ce vreti sa faca lumea sa puna botu la gogosile lui arahat si senilul de cercel.
10
16
Cea mai cretina natie, romanii.
15
10
Asa, si ?! Stati calm, ca vine si vara!
12
3
Sa-si etaleze hoitul pe partie nu-i intrece nimeni ...Asa-s oamenii pana nu se sparg in basini precum Cristina nu se simt importanti
21
6
V-ati dus voi acolo 7 ore pentru 2-3 poze neimpresionante, nu?
24
5
Nu va mai duceti la bulgari, austria, elvetia, fwtuva-n gat de martalogi
24
6
De puhoiu de vara trecuta la plaja ati uitat?
21
8
cu n tub in gat!!!!!
7
16

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920