REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PUHOI de oameni în MALL-uri și la DELFINARIU, de 1 IUNIE. Video

PUHOI de oameni în MALL-uri și la DELFINARIU, de 1 IUNIE. Video

Replica API 2 iunie 2021 | 00:09 2795

Turiștii au dat năvală la malul mării cu ocazia minivacanței de 1 iunie. Veniți din toate colțurile țării vremea nu i-a oprit în camerele de hotel așa că au ieșit la plimbare chiar și pe ploaie. Constănțenii însă, au sărbătorit Ziua Copilului în mall-uri, acolo unde s-a format zarvă mare.

În minivacanța de 1 iunie turiștii au dat năvală la malul mării. Chiar dacă vremea nu a fost deloc prielnică iar în vigoare a fost un cod portocaliu de vreme instabilă, turiștii nu s-au lăsat și au ieșit la plimbare. Veniți cu mașina proprie, sau cu autocare, cei sosiți pe litoral au străbătut sute de kilometri pentru a simți briza mării. „Am venit din Craiova dar se pare că n-am avut noroc de soare să facem plajă. Plouă, plouă încontinuu”, ne-a declarat un turist.

Constănțenii au mers în mall-uri

Constănțenii însă au dat iama în mall. În zona de mâncare dar și la cinematograful din cadrul complexului comercial a fost raiul copiilor.

Din pricina vremii părinții au evitat zonele precum Satul de Vacanță sau Parcul Țara Copiilor și au dat iama în mall. ”Nu am avut alte opțiuni. Copilul s-a organizat, împreună cu colegii, i a ieșit la film. Unde altundeva să meargă, pe vremea aceasta? Este mare pentru Delfinariu”, ne-a declarat o mămică.

O fată de 12 ani ne-a declarat că a pierdut 20 de minute din film, pentru că a stat la coadă, la meniu.

Parcările din punctele turistice pline

În Portul Turistic Tomis, în parcarea de la Poarta 1 dar și în Stațiunea Mamaia a fost mare aglomerație. Numerele de înmatriculare ne-au confirmat că turiștii au venit din toate colțurile țării, printre județe fiind: București, Suceava, Neamț, Alba, Harghita, Brașov, Călărași și nu numai.

Aglomerație la Delfinariu

Aglomerat a fost și la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, acolo unde, încă de la primele ore ale dimineții s-a format o coadă interminabilă până la orele după amiezii. Însă, de dragul celor mici părinții au stat răbdători la coadă, fără a exista conflicte.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In incinta Delfinariului magazinele baietilor destepti care incaseaza fara bonuri fiscale, acum functioneaza si fara contract, in urma rezilierilor facute de cei de la cjc cta. dar na, de aia se numesc BAIETI DESTEPTI
2
0
Pe vremuri , ii ducea la Muzeu de Istorie , in prezent sunt formatati in mall-uri . Beah...
3
0
Nu e puhoi e TURMA. A aparut Covid 3 la cinema
8
0
Sau puhoi de...oi?
17
1
Sper sa fie toata vara asa Sa ploua adica hhhh
19
2
Stai sa vezi si in italia lumea e plina de cretino
11
0
lume multa, oameni putini.
31
2
maimstati dreq acasa.era plinnde boschetari rulotisti in noroi si cortisti la 2 mai.toate saraciile sa vina la mare,dar acum au luat tzeapa!
22
3
pt Manea Esti pilaf... nici cat o ganina nu ai minte!
11
22
Vai de vietile noastre... Cretinii dracului! Ce tragedii vor urma! Mi-e groaza. Ma feresc, evit sa ma apropii de alte persoane, ma spal mult si des, imi spal des toate hainele la intoarcerea in casa... Toate eforturile mele sunt degeaba daca se ingramadesc vitele astea unele intr-altele si imprastie virusuri peste tot. Vai de noi ce va urma!
28
16

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102