REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Pui pe Jar vă invită să savurați, într-o locație nouă, preparatele delicioase. Video

Pui pe Jar vă invită să savurați, într-o locație nouă, preparatele delicioase. Video

Andreea VEARBĂ , Georgiana Boglea 16 mai 2024 | 00:00 5113

„Pui pe jar” este unul dintre localurile cele mai frecventate din Constanța, atunci când vine vorba despre „mâncare ca la mama acasă”. Pentru a răspunde tuturor solicitărilor, în timp util, și pentru a-și recompensa clienții, o nouă locație a restaurantului a fost inaugurată miercuri, 15 mai a.c., pe strada Baba Novac, nr. 74, Constanța, unde toată lumea este așteptată cu preparate delicioase proaspăt pregătite.

Pui pe Jar va invita sa savurati, intr-o locatie noua, preparatele delicioase. VideoRestaurantul „Pui pe Jar” de pe strada Baba Novac nr. 74

Pui pe Jar există pe piața din Constanța deja de 8 ani, timp în care constănțenii s-au bucurat de delicioasele preparate pe grătar și nu numai. Celelalte două locații ale restaurantului se află pe strada Oborului, nr. 46 și pe strada Cișmelei, nr. 21. La cererea pieței, celebrul restaurant a deschis miercuri, 15 mai a.c., a treia locație în oraș, anunțând totodată că va urma și o a patra, în zona Km 4-5.

Meniu diversificat...

Restaurantul dispune de un meniu diversificat, pentru toate gusturile. De la celebrul pui la legumele savuroase și cartofii gustoși, până la vestiții mititei sau cârnați, toate preparatele sunt gătite pe loc, în fața clientului. Aici puteți savura gogoși pufoase sau lipii fragede făcute după rețetele pe care le foloseau pe vremuri bunicile noastre. De asemenea, Pui pe Jar vine cu oferte pentru întreaga familie sau pentru prieteni ori colegii de serviciu.

Pui pe Jar va invita sa savurati, intr-o locatie noua, preparatele delicioase. Video

Precizăm faptul că, la marea deschidere a locației, de pe strada Baba Novac, mirosul grătarului încins i-a ademenit pe pofticioși, fapt pentru care cu toții au fost întâmpinați cu gogoși calde și turte pe plită, exact ca la bunica acasă.

Pui pe Jar va invita sa savurati, intr-o locatie noua, preparatele delicioase. Video

Fie că au servit în locație, fie că au luat la pachet, constănțenii au făcut coadă la ușa restaurantului nou deschis. Acest lucru nu a făcut decât să-i bucure pe clienți, dovadă fiind chiar aglomerația din restaurant, încă din prima zi.

Video 1:

Video 2:

Așadar, Pui pe Jar vă așteaptă zilnic, în noua locație de pe str. Baba Novac, nr. 74, să degustați multitudinea de preparate delicioase făcute chiar în fața dumneavoastră.

Video 3:

Video 4:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436