REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Puşcăriaş, înşelăciune prin metoda Accidentul, la Constanţa. Victima l-a iertat!

Puşcăriaş, înşelăciune prin metoda Accidentul, la Constanţa. Victima l-a iertat!

Replica API 15 februarie 2020 | 00:00 423

Metoda „Accidentul” a făcut foarte multe victime în rândul constănţenilor ani la rând. Cu toate că au existat foarte multe campanii de prevenire, această înşelăciune încă mai are „succes” în special în rândul celor în etate, de a căror naivitate profită infractorii. Un astfel de caz s-a petrecut la Constanţa, unde o persoană a fost înşelată prin această metodă de către un „locatar” al Penitenciarului Poarta Albă. Acesta a fost ajutat de un partener aflat în libertate, ce avea sarcina de a ridica sumele de bani solicitate.

Acesta împreună cu complicele său au fost trimişi în judecată, iar magistraţii Judecătoriei Constanţa au decis încetarea procesului penal, ca urmare a împăcării părţilor. Potrivit rechizitoriului, inculpatul I.L., aflat în penitenciarul Poarta Albă, a apelat telefonic persoana vătămată S.N. pe care a indus-o în eroare pretinzând că este ginerele acestuia şi a că a fost implicat într-un accident rutier, determinând-o astfel să îi remită suma de 5.000 de lei prin Western Union pe numele inculpatului R.G. . În urma unei înţelegeri prealabile cu inculpatul I.L., complicele său, acesta s-a deplasat la Western Union de unde a ridicat suma de 5.000 de lei trimisă de persoana vătămată, pe care ulterior a remis-o numitei I.A. La unul din termenele de judecată, ce a avut loc la finele anului trecut, înainte de a se da citire actului de sesizare a instanței, inculpații s-au împăcat cu persoana vătămată, cu privire la infracțiunea dedusă judecății. Instanţa a decis să înceteze procesul penal împotriva celor doi inculpaţi, privind comiterea infracţiunii de înşelăciune, ca urmare a împăcării părţilor.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un prost. De fapt un mare prost
2
0
Aici e vorba de prosti.
3
0
Astia nu se linistesc nici dupa gratii.
4
1
Cum adica s-au impacat ??? Legile pulii pentru infractori !!! Peste tot in lumea asta poti sa te impaci cu victima ca sa stai mai linistit sufleteste la parnaie !!! Futu-va-n gat de hoti !!! Cine a facut legea sa-mi linga cacatul !!!
4
1
I se da un cec infractorului pt continuarea activitatilor sale profitabile;
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272