REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Puşcaş: "HCM are cel mai mic buget din Liga Campionilor!"

Puşcaş: "HCM are cel mai mic buget din Liga Campionilor!"

Replica API 2 noiembrie 2012 | 00:00 109

Handbaliştii constănţeni cred în şansele lor

Handbaliştii constănţeni cred în şansele lor

Campioana en-titre a României la handbal masculin, HCM Constanţa, a reuşit să iasă din conul de umbră în care a intrat. Ne referim aici la Liga Campionilor, deoarece în campionat HCM defilează. Meciul 100 în cupele europene a adus pentru constănţeni prima victorie din acest sezon, împotriva formaţiei slovene Celje Pivovarna Lasko, scor 22-17. Această victorie le dă speranţe de calificare handbaliştilor constănţeni. Situaţia în grupă pare să nu ne prezinte mari surprize. Pe primul loc se află MKB Veszprem cu 8 puncte, urmată de THW Kiel cu 6 puncte, pe locul trei se află IK Savehof cu 4 puncte, urmate de Atletico Madrid, Celje Lasko şi HCM Constanţa cu câte două puncte. Următorul joc al constănţenilor va avea loc în compania echipei BM Atletico Madrid, în data de 15 noiembrie. În Liga Naţională, elevii antrenaţi de Zvonko Sundovski, au ajuns la a şasea victorie, în meciul jucat împotriva ACS Potaissa Turda, scor 36-27. Într-un interviu acordat cotidianului "Replica", vicepreşedintele clubului HCM Constanţa, Marius Puşcaş a vorbit despre şansele de calificare pe care dobrogenii le au, dar şi despre jucători sau probleme de efectiv.

Reporter: Ce părere aveţi despre evoluţia echipei din acest an în grupele Ligii Campionilor?

Marius Puşcaş: După un început greu, în care am debutat cu 3 înfrângeri, se pare că echipa se află într-un moment bun. Echipa nu este destul de omogenă, noii jucători şi antrenorul Zvonko Sundovski au nevoie de timp pentru a face performanţă. Un lot nu se omogenizează în câteva zile.

Rep.: Care consideraţi că sunt şansele de calificare ale HCM-ului după victoria cu Celje?

M.P.: Dacă doriţi să răspund matematic, aş spune că şansele de calificare sunt în proporţie de 50%. Dacă vom obţine un punct din meciul cu Atletico şi vom câştiga returul cu Celje, vom lua o opţiune importantă pentru calificare.

Rep.: Aveţi vreun jucător care s-a făcut remarcat într-un mod special în acest sezon?

M.P.: Dalibor Ciutura s-a remarcat în mod special, mai ales în ultima partidă din Liga Campionilor. Să nu uităm nici de portarul Mihai Popescu, care a apărat senzaţional.

Rep.: Ce şanse are HCM Constanţa în următorul meci cu Atletico?

M.P.: O să încercăm să câştigăm însă diferenţa de valoare este foarte mare. Primele trei echipe din grupă au un buget foarte mare faţă noi. HCM Constanţa are cel mai mic buget dintre toate echipele din Liga Campionilor. Şansele pentru meciul cu Atletico sunt mici, dar vom da tot ce este mai bun din noi.

Rep.: După cea de-a şasea victorie în Liga Naţională, a luat HCM o opţiune importantă pentru câştigarea titlului?

M.P.: Nu sunt atât de convins că HCM a luat o opţiune importantă pentru titlu. Avem cele mai mari şanse la titlu în acest moment, dar campionatul se joacă.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212