REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PUTE ÎNGROZITOR în cartierele KM 4 -5 și Poarta 6

PUTE ÎNGROZITOR în cartierele KM 4 -5 și Poarta 6

Replica API 22 august 2020 | 00:08 7420

Constănțenii s-au plâns, în ultima perioadă, de miros pestilențial care ”domnește” în cartierele Poarta 6 și Km 4 – 5, motiv pentru care, în urma sesizărilor depuse, Comisariatul Județean Constanța al Gărzii Naționale de Mediu a demarat verificări în regim de urgență.

Disconfort olfactiv în cartierele Poarta 6 si km 4-5

Mai mulţi constănţeni ne-am semnalat faptul că nu mai pot ţine ferestrele deschise, din pricina mirosului îngrozitor. „De câteva săptămâni, mirosul a împânzit între cartierul. Nu mai putem ţine geamurile deschise, este îngrozitor. Noaptea miroase cel mai rău. Este un atentat la sănătatea noastră, a copiilor noştri. Sunt dăţi când mirosul este atât de accentuat, încât îţi vine să vomiţi”, ne-a declarat o constănţeancă din Poarta 6.

În urma numeroaselor sesizări referitoare la mirosul pestilențial din municipiul Constanta, mai exacat în cartierele Km 4 -5 și Poarta 6, Comisariatul Județean Constanța al Gărzii Naționale de Mediu a demarat verificări, în regim de urgență, în perimetrul ce face obiectul reclamațiilor. Urmare a acestor controale a fost depistată sursa de disconfort și impuse măsuri de remediere imediată a neconformităților.

Modul de îndeplinire al celor dispuse este verificat de GNM, urmând ca inspecția sa fie finalizată în perioada imediat următoare prin aplicarea prevederilor legale.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca mirosul e din port, Lchitac cunoaste cauza! Vergile, pierzi si de data aceasta!
0
0
in trecut am facut sesizare cu privire la mirosul care vine din port. este un miros inecacios ceva chimic. Raspunsul primit a fost ca inspectorii au facut in nu stiu cate zile controale in nu stiu cate zone din port si gnici ce nu au gasit sursa mirosului si nici nu le-a mirosit. Un raspuns destul de dubios, tind sa cred ca se musamalizeze cumva aceasta problema.
0
1
Locuitorii din poarta 6 stiu f bine de aceea nu mai voteaza psd la nici un fel de alegeri si ei stiu asta Abia asteptam si aceste alegeri sa nu votam fagadau si implicit psd
7
4
pute, mai ales noaptea, pentru ca se ard gunoaie, atat din tara dar mai ales din import si toti se fac ca nu stiu!!!
7
2
zona e cunoscuta de constanteni drept ..la cacanarie.. curios ca s-a tot construit pe acolo zona lidl. fraieri sunt destui care cumpara apt la 1-2km de statia de epurare.
4
1
PUTE A FAGABOU STROE SI ALTE PUTORI ORDINARE !!!
14
3
Vine iarna si numai pute
3
1
cfr-ul sa puna panouri absorbante de zgomot :nu poti tiune geamul deschi din cauza trenurilor
8
1
Statia de epurare, de 15 ani
11
0
La fel pute si in palas de la oierie.
5
0
Cit erau firmele de stat se facea operatiunea asta in zilele libere , acum nu mai conteaza.probabil, dupa cum se fac aranjamentele.
8
1
Sa vina sa.doarma o noapte in.zona Far-Abator sa vada cum vomita daca tine geamul deschis. Numai cu aer conditionat poti sa stai in apartament.
10
1
asta dovedeste un lucru.noi constanteni de orice nationalitate suntem civilizati,mai ales populatiile mai bastinase.
11
1
Vom monitoriza atent masurile luate de autoritatea mai sus-mentionata. Sa vedem ce sanctiuni se aplica si cuantumul acestora. Succes!
11
1
pute canalizarea in toata Constanta. treceti sa vedeti cum pute langa Farul Genovez, de exemplu. Domnule Felix Stroe, te faci domnule de cacat. Mai curata si canalizarea din Constanta ca bani stii sa iei!
23
0
Dar un centrul orasului cum e? In toate pietele si la ghenele dintre blocuri cu maldare de gunoaie, cum miroase? Tot orasul este plin de gunoaie si maidanezi !
21
3
Primar mai puturos si mai superficial ca asta nu am vazut in viata mea.
24
5
Se pise copii de tigani noaptea pe trotuare
16
2
Sa vina la Tomis 3 sa vada cum e aruncat pestele si legumele si fructele care nu se vand....pute mai rau ca la groapa de gunoi...sa vina langa biserica catolica de pe Lapusneanu
15
2
Pute a moldoveni saraci in poarta 6, dar in realitate pute de la toate obezele nespalate de ocupa bancile din parc
9
20
pute a Mazare ca evreul ala di bucuresti le au distrus parcul. Cand plangea la fraieriAcum parcul din poarta 6 e distrus de mazare.Cu blocuri anl facute in parc
14
3
era vant din sud!
5
3
Si care e sursa de disconfort ?
21
2
am depus eu sesizare anul trecut pt ca pute in km5. imi raspunde garda de mediu dupa 3 luni ca nu au gasit valori depasite. sanky...... acum ca e in presa, i-a lovit munca. putorile naibii. sper sa le calce un tir copiii. am si acum pe email ca nu au gasit nimic. msss ca vi dupa 3 luni sa verifici. ai drecu
23
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614