REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Putin acuză Ucraina că a distrus barajul de la Nova Kahovka la solicitarea Occidentului

Putin acuză Ucraina că a distrus barajul de la Nova Kahovka la solicitarea Occidentului

A.F. 8 iunie 2023 | 00:00 1660

Președintele rus Vladimir Putin a acuzat miercuri, 7 iunie, Ucraina că a distrus barajul de la Nova Kahovka la sugestia Occidentului, în ceea ce a numit o crimă de război „barbară" care a escaladat conflictul cu Moscova, informează Reuters.

Putin acuza Ucraina ca a distrus barajul de la Nova Kahovka la solicitarea OccidentuluiVladimir Putin

Vastul baraj de la Nova Kahovka, din epoca sovietică, aflat sub control ul rușilor, s-a spart în primele ore ale zilei de marți, dezlănțuind inundații pe o porțiune din câmpul de luptă din sudul Ucrainei.

Ucraina a acuzat Rusia că l-a aruncat în aer. Moscova a susținut că Ucraina a sabotat barajul pentru a restricționa aprovizionarea cu apă a peninsulei Crimeea și pentru a distrage atenția de la o ofensivă șubredă. Unii oficiali din zonă, instalați de Rusia, au declarat că este posibil ca barajul să se fi prăbușit.

„Vladimir Putin a spus că autoritățile de la Kiev, la sugestia curatorilor lor occidentali, continuă să facă un pariu periculos pe escaladarea ostilităților, să comită crime de război, să folosească în mod deschis metode teroriste și să organizeze sabotaje pe teritoriul rusesc”, a transmis Kremlinul, într-un comunicat de presă.

„Un exemplu clar în acest sens este acțiunea barbară de distrugere a centralei hidroelectrice Kahovskaya din regiunea Herson, care a dus la o catastrofă ecologică și umanitară pe scară largă”, a adăugat liderul rus.

Kremlinul a precizat că aceste declarații au fost făcute de Putin în cadrul unei convorbiri telefonice cu omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan. Președinția rusă nu a făcut nicio referire la vreo dovadă care să susțină afirmația lui Putin.

Odată cu prăbușirea barajului, o parte din cei 18 kilometri cubi de apă reținută în rezervor inundă acum o porțiune din sudul Ucrainei, inclusiv zonele controlate de forțele ruse.

Putin i-a ordonat ministrului pentru situații de urgență, Alexander Kurenkov, să conducă eforturile de salvare din zonă, a relatat miercuri agenția rusă de știri RIA, care l-a citat pe purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe care Rusia il va extermina si sterge de harta pentru totdeauna. Loazele alea imputite si teroriste nu au ce cauta pe acest pamant,locul lor este in iad la stapanul lor satan. Numai boul asta viseaza ca ucraina e locul 3 militar...care armata imbecilule,jegul terorist nu poate fi armata niciodata,doar JEG! Din fericire,Wagner a avut si are grija de ei in fiecare zi,specialitatea zilei dimineata,pranz si seara sunt teroristii ucraineni. Urmeaza desertul,Jelensky fiind cireasa de pe tort! SLAVA COCAINE!
0
0
Nu esti decat un idiot care mesteca rahat kievean zi de zi si ora de ora,sunteti dependenti de rahatul fascist terorist al Ucrainei! Nici o problema,Rusia va fi aici mereu sa va dea peste bot cand vi se incinge tarata,cum a fost mereu in istorie. Boule,cretinii de la Kiev nu vor ajunge nici macar in visele lor narcomane vreodata la Moscova.Idiotule,tu pe ce lume traiesti?Nu mai fuma iarba p*****a ca ai halucinatii. La inceputul razboiului Rusia a ajuns la periferiile Kievului,nu a intrat in el ca nu era cazul atunci,acum este din pacate pentru voi,tu pe ce harta te uiti?Dobitocule,Rusia chiar a cucerit partial Harkov,TU PE CE HARTA TE UITI? De asta Kievul si-a distrus barajul,boule,fiindca stie ce-l asteapta,Rusia nu poate fi oprita de nici un NATO,SUA,Ucraina,Polonia si alte dobitocenii din capatanile voastre seci! V-ati facut-o cu mana voastra si o meritati din plin! Rusia va rade la urma si va rade mai bine!
0
0
Numai imbecili ca voi cu capatanile pline de balegar fascist-legionar pot sustine altceva. Pe bune ca esti dobitoc? Cum poti sa MINTI ca o tarfa ordinara,boule,cand SUA a pierdut toate razboaiele,care au oricum au fost ILEGALE,nu mai stii cum a fugit din Vietnam? Afganii s-au pisat cu jet pe ei boule,iar aia chiar nu aveau arme moderne!Nu-ti amintesti cum fugeau ca tarfele idioate cu ultimele avioane?Cat de bou poti sa fi?Au stat acolo 20 de ani,au cheltuit zeci de miliarde de dolari si s-au facut de RAHATUL PLANETEI SI AL UNIVERSULUI! CUM POTI SA MINTI ASA,BAI ANIMALULE?
0
0
Cand Rusia o va dea la cioc sa vedeti ce o sa va umple gura cu rahat ,pe care o sa-l si inghititi,tot rahatul pe care l-ati deversat O SA-L INGHITITI! Cand va veni razbunarea Rusiei sa va umpleti nadragii instantaneu,toate jegurile imputite din Ucraina,SUA,NATO si dracu' sa va pieptane de teroristi cretinopati! O sa vreti voi sa muriti,dar nu o sa muriti ca e prea usor,trebuie sa ne simtem bine cu javre spurcate ca voi. Lasa ca o sa fie bine,pun eu o vorba buna,am auzit ca au jocuri interesante,joaca de-a doctor Mengele,ce zici,suna bine cacanar pisat la c*r ce esti? Cum,nu-ti place doctorul nazist? Pai era zeul vostru! Acum treci la somn ca e tarziu si viseaza ca Ucraina castiga...premiu din tezaur,dinti in gura din scula de cerb de aur.
0
0
Dobitoc handicapat,ai idee cati teroristi imputiti ucraineni a ucis Rusia??? Idiot cretinopat,AI IDEE? Mananci RAHAT CU TONA! HABAR NU AI PE CE LUME TRAIESTI SI MINTI CA BOARFA IMPUTITA!
0
0
Boule,am sunat deja la 112,stai linistit,la Balaceanca e frumos si ghici ce,acolo ai timp sa visezi ce vrei tu cu Ucraina ta de rahat.
0
0
Referitor la HARKOV, orcii rusi nu numai ca nu mai au trupe in apropierea HARKOVULUI, dincolo de granita, in interiorul Rusiei, dar orcii rusi sunt impinsi aproape complet in afara BELGOGRADULUi de catre rusii anti-Putin din legiunea "Freedom of Russia Legion". Practic, eu ma pis pe propaganda ta putinista ABSOLUT CU ORICE OCAZIE, fix precum se pisa si ucrainenii pe invadatorii rusi care devin PAMANT DE FLORI. HAHAHAHAHHAHA! Pai, cum poti ba sa aberezi ca rusii vor calca vreodata in Harkov, cand ei nu au reusit la inceput, cand ucrainenii nu aveau arme de ultima generatie primite de la tarile occidentale sau din LUMEA LIBERA? Cum poti ma sa minti in halul asta cu propaganda? Este mai realist scenariul in urma caruia legionarii din Freedom of Russia Legion vor demilitariza BELGOROD si vor infige steagul ALB-ALBASTRU-ALB, adica steagul Rusiei fara rosu(sangele). Urmeaza referendum in BELGOROD, ci NU "orcii care ajung in Harkov/Kiev sau Odesa". In ODESA, ma? Uita-te pe HARTA, ba? HAHAHA
20
2
Trolule putinist, uiti de faptul ca orcii invadatori rusi NU S-AU PUTUT APROPIA MACAR DE KIEV cand au incercat "operatiune speciala" sa ocupe Kievul in 3 zile, atacand "noaptea ca hotii", prin SUDUL Belarusului. Armata Ucrainei era in top in TOP15 armate ale lumii in 24 februarie 2022 si orcii invadatori rusi nu s-au putut macar apropia de Kiev. Singurul lucru pe care l-au putut face, a fost sa se furiseze printre copaci, prin padurile din VESTUL Kievului, spre Bucha si au facut GEN0ClDUL. Dar nu au putut ocupa VESTUL si nici NORDUL Kievului, nu s-au putut apropia prin ESTUL Kievului si nici 100 de ani de acum inainte nu se vor apropia vreodata de SUDUL Kievului. Deci, razboi de 3 zile nu se putea nici macar pe hartie. De-aia Rusia trebuie sa fie DESATANlZATA si DENAZlFlCATA, ca-si bat joc de propriul popor rus. Nu mai e Rusia din 1991 si 1994, asta e Rusia"ostatica"a regimului conservelor sovietice fost-KGB. UCRAINA e in TOP 3 armate, dupa SUA si CHINA. Orcii rusi nu vor calca in KIEV
18
2
Inceteaza cu propganda rusa, trolule putinist. Iti dau eu UN MOTlV ADEVARAT prin care iti inchid gura aia lMPUTlTA: POLNIA VA TRIMITE TOATA ARMATA IN UCRAINA (posibil si in BELARUS). Iar POLONIA nu va fi singura tara PAClFICATOARE care va ajuta Ucraina sa-si elibereze tara de invadat0rii 0rci ter0risti, mai sunt multe din top 10 armate ale lumii. Stii care e partea si mai PR0ASTA pentru orci? Faptul ca Polonia si celelalte tari PAClFlCATOARE, vor putea sa arda/eIimine orcii lNVADAT0Rll rusi pe care ii gasesc in Ucraina. In schimb, 0rcii rusi din Ruzzia aka 0rcia (MUSC0VlA) NU vor putea sa atace Polonia nici macar cu un bulgare de zapada, caci Polonia are dreptul sa activeze ARTICOLUL 5 (APARARE COLECTIVA). Ghici ce, nici China, nici Belarus, Coreea de Nord, Siria, Iran, NIMENI ALTCINEVA nu poate stopa si nici macar incetini NATO(cea mai puternica alianta militara din istorie)in RAZBOI CONVENTIONAL spre Moscova pentru DESATANlZAREA si denaZlficarea Rusiei si eliberarea poporului rus.
17
2
Lasa vrajeala, troIuIe PUTlNlST! Ucrainenii puteau trece Niprul pe o distanta de doar 3 km si apoi aveau drum liber spre Crimeea prin partea de VEST a Hersonului. Ce s-a intamplat dupa inundatii? S-a triplat distanta. Acum intre cele doua maluri sunt peste 9-10km. Deci, tu mananci caccat cu doua linguri in favoarea Rusiei si esti un tradator de tara si de neam, ori esti lipovean, b0zgor din HUNgaria sau orice altceva. Nu esti roman! De altfel, romanii isi cunosc istoria si NU AU UITAT ca satanistii invadatori orci rusi au invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie si inca mai au orci satanisti in tinutul separatistilor"transnistrieni" din Moldova, deci satanistii orci rusi pregatesc a 13-a invazie a PAMANTURILOR ROMANESTI din BASARABIA ISTORICA romaneasca. Deci, numai un tradator ca IUDA ar pupa in ccur un satanist precum Putin. ROMANII ADEVARATI IL VOR MORT PE PUTIN AICI SI ACUM! Poporul rus trebuie sa faca revolutie, sa-si ucida dictatorul si pe lachei, apoi sa voteze LIBER.
15
1
Lasa vrajeala, troIuIe PUTlNlST! Ucrainenii puteau trece Niprul pe o distanta de doar 3 km si apoi aveau drum liber spre Crimeea prin partea de VEST a Hersonului. Ce s-a intamplat dupa inundatii? S-a triplat distanta. Acum intre cele doua maluri sunt peste 9-10km. Deci, tu mananci caccat cu doua linguri in favoarea Rusiei si esti un tradator de tara si de neam, ori esti lipovean, b0zgor din HUNgaria sau orice altceva. Nu esti roman! De altfel, romanii isi cunosc istoria si NU AU UITAT ca satanistii invadatori orci rusi au invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie si inca mai au orci satanisti in tinutul separatistilor"transnistrieni" din Moldova, deci satanistii orci rusi pregatesc a 13-a invazie a PAMANTURILOR ROMANESTI din BASARABIA ISTORICA romaneasca. Deci, numai un tradator ca IUDA ar pupa in ccur un satanist precum Putin. ROMANII ADEVARATI IL VOR MORT PE PUTIN AICI SI ACUM! Poporul rus trebuie sa faca revolutie, sa-si ucida dictatorul si pe lachei, apoi sa voteze LIBER.
15
1
Pacalici mascarici,Rusia are multi soldati in spatele frontului si va incepe ea adevarata ofensiva pe cele doua directii principale - Harkov si Odessa. Iata inca un motiv pentru care jegurile teroriste de la Kiev au distrus barajul,fiindca stiau ce-i asteapta. Stiu ca rusii ii vor cuceri,e doar o problema de timp,cand vor intra rusii in Kiev,Jelensky si ceilalti bufoni isi vor umple nadragii!
2
18
Lasa vrajeala, troIuIe PUTlNlST! Ucrainenii puteau trece Niprul pe o distanta de doar 3 km si apoi aveau drum liber spre Crimeea prin partea de VEST a Hersonului. Ce s-a intamplat dupa inundatii? S-a triplat distanta. Acum intre cele doua maluri sunt peste 9-10km. Deci, tu mananci caccat cu doua linguri in favoarea Rusiei si esti un tradator de tara si de neam, ori esti lipovean, b0zgor din HUNgaria sau orice altceva. Nu esti roman! De altfel, romanii isi cunosc istoria si NU AU UITAT ca satanistii invadatori orci rusi au invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie si inca mai au orci satanisti in tinutul separatistilor"transnistrieni" din Moldova, deci satanistii orci rusi pregatesc a 13-a invazie a PAMANTURILOR ROMANESTI din BASARABIA ISTORICA romaneasca. Deci, numai un tradator ca IUDA ar pupa in ccur un satanist precum Putin. ROMANII ADEVARATI IL VOR MORT PE PUTIN AICI SI ACUM! Poporul rus trebuie sa faca revolutie, sa-si ucida dictatorul si pe lachei, apoi sa voteze LIBER.
24
3
Lasa vrajeala, troIuIe PUTlNlST! Ucrainenii puteau trece Niprul pe o distanta de doar 3 km si apoi aveau drum liber spre Crimeea prin partea de VEST a Hersonului. Ce s-a intamplat dupa inundatii? S-a triplat distanta. Acum intre cele doua maluri sunt peste 9-10km. Deci, tu mananci caccat cu doua linguri in favoarea Rusiei si esti un tradator de tara si de neam, ori esti lipovean, b0zgor din HUNgaria sau orice altceva. Nu esti roman! De altfel, romanii isi cunosc istoria si NU AU UITAT ca satanistii invadatori orci rusi au invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie si inca mai au orci satanisti in tinutul separatistilor"transnistrieni" din Moldova, deci satanistii orci rusi pregatesc a 13-a invazie a PAMANTURILOR ROMANESTI din BASARABIA ISTORICA romaneasca. Deci, numai un tradator ca IUDA ar pupa in ccur un satanist precum Putin. ROMANII ADEVARATI IL VOR MORT PE PUTIN AICI SI ACUM! Poporul rus trebuie sa faca revolutie, sa-si ucida dictatorul si pe lachei, apoi sa voteze LIBER.
23
2
Am ajuns sa sugem stremeleagul la americani. p****i mai suntem
3
17
Lasa vrajeala, troIuIe PUTlNlST! Ucrainenii puteau trece Niprul pe o distanta de doar 3 km si apoi aveau drum liber spre Crimeea prin partea de VEST a Hersonului. Ce s-a intamplat dupa inundatii? S-a triplat distanta. Acum intre cele doua maluri sunt peste 9-10km. Deci, tu mananaci caccat cu doua linguri in favoarea Rusiei si esti un tradator de tara si de neam, ori esti lipovean, b0zgor din HUNgaria sau orice altceva. Nu esti roman! De altfel, romanii isi cunosc istoria si NU AU UITAT ca satanistii invadatori orci rusi au invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie si inca mai au orci satanisti in tinutul separatistilor"transnistrieni" din Moldova, deci satanistii orci rusi pregatesc a 13-a invazie a PAMANTURILOR ROMANESTI din BASARABIA ISTORICA romaneasca. Deci, numai un tradator ca IUDA ar pupa in ccur un satanist precum Putin. ROMANII ADEVARATI IL VOR MORT PE PUTIN AICI SI ACUM! Poporul rus trebuie sa faca revolutie, sa-si ucida dictatorul si pe lachei, apoi sa voteze LIBER.
22
2
Lasa vrajeala, troIuIe PUTlNlST! Ucrainenii puteau trece Niprul pe o distanta de doar 3 km si apoi aveau drum liber spre Crimeea prin partea de VEST a Hersonului. Ce s-a intamplat dupa inundatii? S-a triplat distanta. Acum intre cele doua maluri sunt peste 9-10km. Deci, tu mananaci caccat cu doua linguri in favoarea Rusiei si esti un tradator de tara si de neam, ori esti lipovean, b0zgor din HUNgaria sau orice altceva. Nu esti roman! De altfel, romanii isi cunosc istoria si NU AU UITAT ca satanistii invadatori orci rusi au invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie si inca mai au orci satanisti in tinutul separatistilor"transnistrieni" din Moldova, deci satanistii orci rusi pregatesc a 13-a invazie a PAMANTURILOR ROMANESTI din BASARABIA ISTORICA romaneasca. Deci, numai un tradator ca IUDA ar pupa in ccur un satanist precum Putin. ROMANII ADEVARATI IL VOR MORT PE PUTIN AICI SI ACUM! Poporul rus trebuie sa faca revolutie, sa-si ucida dictatorul si pe lachei, apoi sa voteze LIBER.
21
2
Lasa vrajeala, troIuIe PUTlNlST! Ucrainenii puteau trece Niprul pe o distanta de doar 3 km si apoi aveau drum liber spre Crimeea prin partea de VEST a Hersonului. Ce s-a intamplat dupa inundatii? S-a triplat distanta. Acum intre cele doua maluri sunt peste 9-10km. Deci, tu mananaci caccat cu doua linguri in favoarea Rusiei si esti un tradator de tara si de neam, ori esti lipovean, b0zgor din HUNgaria sau orice altceva. Nu esti roman! De altfel, romanii isi cunosc istoria si NU AU UITAT ca satanistii invadatori orci rusi au invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie si inca mai au orci satanisti in tinutul separatistilor"transnistrieni" din Moldova, deci satanistii orci rusi pregatesc a 13-a invazie a PAMANTURILOR ROMANESTI din BASARABIA ISTORICA romaneasca. Deci, numai un tradator ca IUDA ar pupa in ccur un satanist precum Putin. ROMANII ADEVARATI IL VOR MORT PE PUTIN AICI SI ACUM! Poporul rus trebuie sa faca revolutie, sa-si ucida dictatorul si pe lachei, apoi sa voteze LIBER.
22
2
Lasa vrajeala, troIuIe PUTlNlST! Ucrainenii puteau trece Niprul pe o distanta de doar 3 km si apoi aveau drum liber spre Crimeea prin partea de VEST a Hersonului. Ce s-a intamplat dupa inundatii? S-a triplat distanta. Acum intre cele doua maluri sunt peste 9-10km. Deci, tu mananaci caccat cu doua linguri in favoarea Rusiei si esti un tradator de tara si de neam, ori esti lipovean, b0zgor din HUNgaria sau orice altceva. Nu esti roman! De altfel, romanii isi cunosc istoria si NU AU UITAT ca satanistii invadatori orci rusi au invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie si inca mai au orci satanisti in tinutul separatistilor"transnistrieni" din Moldova, deci satanistii orci rusi pregatesc a 13-a invazie a PAMANTURILOR ROMANESTI din BASARABIA ISTORICA romaneasca. Deci, numai un tradator ca IUDA ar pupa in ccur un satanist precum Putin. ROMANII ADEVARATI IL VOR MORT PE PUTIN AICI SI ACUM! Poporul rus trebuie sa faca revolutie, sa-si ucida dictatorul si pe lachei, apoi sa voteze LIBER.
21
2
Lasa vrajeala, troIuIe PUTlNlST! Ucrainenii puteau trece Niprul pe o distanta de doar 3 km si apoi aveau drum liber spre Crimeea prin partea de VEST a Hersonului. Ce s-a intamplat dupa inundatii? S-a triplat distanta. Acum intre cele doua maluri sunt peste 9-10km. Deci, tu mananaci caccat cu doua linguri in favoarea Rusiei si esti un tradator de tara si de neam, ori esti lipovean, b0zgor din HUNgaria sau orice altceva. Nu esti roman! De altfel, romanii isi cunosc istoria si NU AU UITAT ca satanistii invadatori orci rusi au invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie si inca mai au orci satanisti in tinutul separatistilor"transnistrieni" din Moldova, deci satanistii orci rusi pregatesc a 13-a invazie a PAMANTURILOR ROMANESTI din BASARABIA ISTORICA romaneasca. Deci, numai un tradator ca IUDA ar pupa in ccur un satanist precum Putin. ROMANII ADEVARATI IL VOR MORT PE PUTIN AICI SI ACUM! Poporul rus trebuie sa faca revolutie, sa-si ucida dictatorul si pe lachei, apoi sa voteze LIBER.
22
2
Cineva baga masiv voturi la comentariile acestor articole, nu vezi la alte articole atâtea voturi negative. Spălați pe creier mai sunteți.
3
18
Veti merge spre Moscova,deoarece Rusia va cuceri Ucraina,iar voi veti face joc de glezne prin Piata Rosie ca trupele nemtesti la sfarsitul razboiului. SLAVA COCAINE!
3
22
Esti p*****l rau de tot,plus ca nu ai o limita a prostiei. Toti vad ca tu te agiti ca o curca plouata pe aici,te uiti cumva in oglinda,ca idolii tai de la Kiev,papagalule? Vad ca tu cunosti mai bine,ca si poponarii de la Kiev,gustul ciocolatei cu lapte. Pofta buna la infulecat!
3
21
simt gustul mwiei pe care o iau in fiecare zi. Si a kktului pe care il inghit cu fiecare postare !!!
13
5
De vreo trei luni incoace rusia ii calca in picioare intr-un mod silentios ( nu apare nimic la stiri ) , cucereste metru cu metru ,ucraina avea nevoie de victimizarea asta ! intrasera intr-un con de umbra , nu-i mai slavea nimeni ! Daca in Yugoslavia le-a iesit manevra si au dizolvat o Tara , in rusia nu va fi la fel ,america si nato vor iesi foarte urat din povestea asta ! Apropo , la stirile ..ue , nimic despre Kosovo ! Normal , nu trebuie sa stie prostimea de faptul ca Balcanii fierb....Ucraina este mic copil fata de ce urmeaza la granita de vest !
5
26
Lasa vrajeala, trolule putinist! Ucrainenii puteau trece Niprul pe o distanta de doar 3 km si apoi aveau drum liber spre Crimeea prin partea de VEST a Hersonului. Ce s-a intamplat dupa inundatii? S-a triplat distanta. Acum intre cele doua maluri sunt peste 9-10km. Deci, tu mananaci caccat cu doua linguri in favoarea Rusiei si esti un tradator de tara si de neam, ori esti lipovean, b0zgor din HUNgaria sau orice altceva. Nu esti roman! De altfel, romanii isi cunosc istoria si NU AU UITAT ca satanistii invadatori orci rusi au invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie si inca mai au orci satanisti in tinutul separatistilor"transnistrieni" din Moldova, deci satanistii orci rusi pregatesc a 13-a invazie a PAMANTURILOR ROMANESTI din BASARABIA ISTORICA romaneasca. Deci, numai un tradator ca IUDA ar pupa in ccur un satanist precum Putin. ROMANII ADEVARATI IL VOR MORT PE PUTIN AICI SI ACUM! Poporul rus trebuie sa faca revolutie, sa-si ucida dictatorul si pe lachei, apoi sa voteze LIBER.
41
5
Lasa vrajeala, trolule putinist! Ucrainenii puteau trece Niprul pe o distanta de doar 3 km si apoi aveau drum liber spre Crimeea prin partea de VEST a Hersonului. Ce s-a intamplat dupa inundatii? S-a triplat distanta. Acum intre cele doua maluri sunt peste 9-10km. Deci, tu mananaci c***t cu doua linguri in favoarea Rusiei si esti un tradator de tara si de neam, ori esti lipovean, b0zgor din HUNgaria sau orice altceva. Nu esti roman! De altfel, romanii isi cunosc istoria si NU AU UITAT ca satanistii invadatori orci rusi au invadat pamanturile romanesti de 12 ori in istorie si inca mai au orci satanisti in tinutul separatistilor"transnistrieni" din Moldova, deci satanistii orci rusi pregatesc a 13-a invazie a PAMANTURILOR ROMANESTI din BASARABIA ISTORICA romaneasca. Deci, numai un tradator ca IUDA ar pupa in ccur un satanist precum Putin. ROMANII ADEVARATI IL VOR MORT PE PUTIN AICI SI ACUM!!! Poporul rus trebuie sa faca revolutie, sa-si ucida dictatorul si pe lachei, apoi sa voteze LIBER
42
5
Pai asta fac dracii teroristi de la Kiev,isi distrug singuri teritoriile si cetatenii,iar apoi dau vina pe rusi,ca ei sunt vinovatii de serviciu la nivel mondial. Nimic nou sub soare.
5
41
Sa fii retardat sa crezi ca Rusia a bombardat barajul! Isi construise o aparare greu de penetrat, si Ucraina simtind ca n-are sanse a recurs la acest act de sabotaj oribil.
9
42
asta e mana Ucrainei
10
42
Ukraina este un stat terorist si o sa dipara din istorie
12
43
Ucraina nu are ce face. Trebuie sa asculte de altii. Altfel va disparea de pe harta. Urat joc fac marile puteri in aceasta parte a Europei. Era planificat de mult. Vor suferi copii nostrii multi ani. Sper doar sa plece in alte tari cat mai multi si sa astepte acolo momentul oportun de a se intoarce in cea mei frumoasa parte a planetei. Pace!
10
42
Normal ca ukraina a distrus barajul. Zona era controlata de rusi. barajul era foarte bun pentru Rusia. cat de idiot sa fii sa crezi ca Rusia si a distrus interesul? Ukraina este un stat terorist pentru ca a mintit opinia publica de la inceputul razboiului
16
53

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369