REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Putin bate cu pumnul în masă la final de an: „Pentru asta luptăm astăzi! Ne protejăm poporul în propriile teritorii istorice!”

Putin bate cu pumnul în masă la final de an: „Pentru asta luptăm astăzi! Ne protejăm poporul în propriile teritorii istorice!”

Cristina BĂRBUCEANU 31 decembrie 2022 | 16:12 654

"Corectitudinea morală şi istorică" este de partea Rusiei, a declarat sâmbătă, 31 decembrie, preşedintele rus Vladimir Putin, în mesajul de Anul Nou, în plină ofensivă în Ucraina şi în plină criză cu Occidentul, relatează AFP şi Reuters, informează Agerpres.

Potrivit lui Putin, anul 2022 a fost bogat "în evenimente cu adevărat decisive şi importante" care "pun bazele (...) adevăratei noastre independenţe".

"Pentru asta luptăm astăzi, protejându-ne poporul în propriile teritorii istorice, în noile entităţi constitutive ale Rusiei", a adăugat el în acest mesaj transmis de televiziunea publică.

Putin a mai declarat că Rusia nu va ceda în faţa încercărilor Occidentului de a folosi Ucraina ca instrument pentru a o distruge.

Separat, într-un mesaj de condoleanţe transmis Papei Francisc şi făcut public de Kremlin, Putin a salutat memoria fostului papă Benedict al XVI-lea după decesul acestuia anunţat sâmbătă de Vatican.

"Benedict al XVI-lea a fost o personalitate religioasă şi de stat eminentă, un apărător hotărât al valorilor tradiţionale creştine", a adăugat liderul de la Kremlin.

"Voi păstra pentru totdeauna amintiri luminoase cu el", a mai spus Putin.

Preşedintele rus se prezintă ca un apărător al valorilor conservatoare, denunţând mereu declinul moral al Occidentului, în special datorită acceptării comunităţii LGBT.

Anterior, Patriarhul Kirill al Bisericii Ortodoxe Ruse a salutat la rândul său memoria fostului papă Benedict al XVI-lea, un apărător al "valorilor tradiţionale", potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai asasinule, nu ai niciun drept la teritoriile din Ucraina. Au fost trasate granite de comun acord prin tratate internationale si asa trebuie sa ramana. Nu vii tu acum sa dai totul peste cap.
7
8
Din ce an incepe istoria lui Putin referitor la teritoriile nationale?
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212