REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Putin: Rusia va folosi armele nucleare doar dacă va fi 'necesar' pentru a-şi apăra suveranitatea

Putin: Rusia va folosi armele nucleare doar dacă va fi 'necesar' pentru a-şi apăra suveranitatea

Replica API 17 iunie 2022 | 00:00 999

Preşedintele rus Vladimir Putin a asigurat vineri că ţara sa va recurge la folosirea armelor nucleare doar ''dacă este necesar'' pentru a-şi apăra suveranitatea, relatează agenţia EFE.

Vladimir Putin

''Nu suntem o ameninţare, dar toţi trebuie să ştie ce avem noi şi ce vom folosi dacă este necesar pentru apărarea suveranităţii noastre'', a spus Putin în timpul Forumului economic de la Sankt Petersburg, citează Agerpres.

El a catalogat drept ''iresponsabile'' declaraţiile unor oficiali occidentali conform cărora Rusia ameninţă omenirea cu armele sale nucleare. ''Am auzit acest tip de retorică. Noi să rămânem tăcuţi? Răspundem aşa cum trebuie. Dar imediat ce răspundem ei se prevalează de asta şi spun: Rusia este o ameninţare'', a remarcat preşedintele rus.

Cât despre o posibilă confruntare militară directă a Rusiei cu Occidentul ca urmare a războiului pornit de Moscova în Ucraina, Putin a răspuns că ţările occidentale au declarat de fapt în trecut ''război pe scară extinsă'' unor ţări precum Irak, Libia, Afganistan sau Iugoslavia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Interesant! Concluzie: Cu cat Rusia devine mai mare prin invazii nejustificate, nedrepte, neprovocate, cu atat devine mai mare riscul ca Rusia sa foloseasca armele nucleare, pentru a-si "apara suveranitatea". Corect? Corect! Solutia este urmatoarea, toate popoarele invadate ILEGAL de Rusia de-a lungul istorie, sa aiba dreptul prin constitutie la AUTONOMIE. Iar Rusia sa revina la granitele din 1470. Astfel armata de orci canibali satanisti rusi vor avea destule resurse si vor putea sa-si apere suveranitatea, fara ca sa mai detina nucleare. Semnam un tratat in Budapesta, sa-i aparam granitele.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272