REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Puya alege familia în favoarea banilor

Puya alege familia în favoarea banilor

Valentina CAMARA 21 martie 2023 | 00:00 197

Puya este unul dintre cei pe care făcea parte dintre ”băieții răi” din București, însă lucrurile s-au schimbat o dată cu trecerea timpului. Acum, artistul alege familia în favoarea banilor și pune accentul pe timpul petrecut alături cu cei dragi.

Puya alege familia in favoarea banilor

Timpul l-a transformat radical pe Puya, care în urmă cu mulți ani cânta despre lucruri care se pare că nu îl mai reprezintă acum. Artistul și-a făcut o familie frumoasă, alături de care își dorește să petreacă cât mai mult timp. Dacă în trecut avea o atitudine de băiat rău, acum Puya este ”la casa lui”, alături de Melinda.

Puya alege familia în favoarea banilor și distracției

Puya a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor și din atenția publică, după ani în care s-a bucurat de un succes strălucitor în lumea mondenă. Când a revenit, a surprins pe toată lumea cu familia frumoasă pe care și-a făcut-o, alături de Melinda, soția lui.

Cei doi au făcut show în emisiunea America Express, iar oamenii au putut să îi cunoască mai bine, din postura de soți. Se pare că Puya este foarte mândru și fericit de oamenii pe care îi are alături, astfel că a spus că este dispus să lase banii și faima, pentru familia lui.

Mai mult, se pare că artistul nu-și dorește să fie bogat sau milionar, ci să știe că a petrecut suficient timp cu familia lui. De asemenea, Puya a spus că își dorește o viață liniștită și îi place să facă un grătar cu prietenii.

”Sunt mulțumit cu timpul pe care îl am acum. Dacă vor ei să fie milionari, n-au decât, treaba lor. Eu vreau să am timp să stau și cu familia, să stau și să nu fac nimic. Să mai fac un grătar, să mai stau cu prietenii. Poți să zici că sunt leneș. Nu sunt leneș, eu cred că viața se măsoară în timp, nu în bani. E aceeași groapă și pentru milionari”, a declarat Puya într-o emisiune online.

Puya și Melinda au făcut parte din mega competiția America Express

După o perioadă în care a stat departe de lumea publică, Puya a reveni pe micile ecrane alături de soția lui, cu care a participat în America Express. Cei doi și-au întrecut limitele și au trecut printr-o mulțime de provocări unice în viață, însă nu au reușit să ajungă în marea finală, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369