REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Puya, enervat la culme. E prima dată când i s-a întâmplat! Ce l-a scos din sărite pe artist. Video

Puya, enervat la culme. E prima dată când i s-a întâmplat! Ce l-a scos din sărite pe artist. Video

A.F. 4 octombrie 2023 | 00:00 321

Rapperul Puya a trăit, recent, un moment unic în carieră la un concert susținut în țară! Artistul a fost șocat atunci când un fan i-a cerut să-i facă dedicații pe ..1 leu! Replica lui Puya a devenit virală!

Puya, enervat la culme. E prima data cand i s-a intamplat! Ce l-a scos din sarite pe artist. VideoPuya

Dragoș Gărdescu (44 de ani), pe numele de scenă Puya, este unul dintre cei mai adulați rapperi din România, la acest moment. Solistul din trupa „La Familia” este pe val și face furori în concertele suținute prin țară.

Puya: „Ai greșit concertul! Strânge și tu măcar 2 lei!”

Dacă la Bârlad fanii au aruncat cu adidași pe scenă, la un alt concert susținut, recent, în țară, Puya a trăit un alt moment șocant! Pentru prima dată în carieră, un fan din primele rânduri i-a cerut să dea dedicații pe suma modică de...1 leu. Artistul rap s-a simțit jignit și a luat foc.

Puya, enervat la culme. E prima data cand i s-a intamplat! Ce l-a scos din sarite pe artist. Video

Replica lui Puya, pentru tânărul care a îndrăznit să-l trateze ca pe un manelist, a devenit virală și a fost una usturătoare.

„Vrei să-mi dai 1 leu dedicație?! Ori ești nebun, ori faci mișto! În primul rând, să știi că mă confuzi cu lăutarii! Lăutarii iau dedicații! Și ce p…a mea mai cumperi tu azi cu 1 leu?! Și ca să-ți zic așa, să nu te superi: ține banii în buzunar și data viitoare fă și tu rost de 2 lei! Ai greșit concertul!”, i-a spus Puya, înfuriat, tânărului. 

La Bârlad, au aruncat cu adidași pe scenă!

În urmă cu câteva luni, la Zilele Culturale ale Bârladului, fanii prezenți în număr foarte mare la un concert al lui Puya au aruncat cu pantofi, adidași și sandale. Scena s-a umplut în câteva minute de încălțări, fanii implorându-l pe artist să le dea autografe pe ele. Unii dintre participanții la concert și-au aruncat pe scenă bluzele, cămășile și tricourile de pe ei.

Puya nu s-a arătat deloc deranjat, ba, dimpotrivă, a luat un pix și început să semneze toate încălțările din jur!

Puya, enervat la culme. E prima data cand i s-a intamplat! Ce l-a scos din sarite pe artist. Video

„Nu mă stresează pozele și autografele...În ziua când n-o să vrea nici dracu o poză sau un autograf de la mine, abia atunci o să încep să fiu stresat.

Chiar dacă nu am timp să semnez toate hârtiile și să fac toate pozele, faptul că oamenii mă susțin, se gândesc la mine și mă apreciază și după 25 de ani de cântat, fie că au 15, fie 25 sau chiar 40+ e o binecuvântare pe care o simt în suflet și e dincolo de beneficiile materiale.

Nu puține au fost dățile când în cele mai negre zile ale mele am fost oprit pe stradă și încurajat de acești «necunoscuți» care te cunosc câteodată mai bine decât tine.

La sfârșitul zilei, ei sunt familia mea extinsă și sper din tot sufletul să nu îi dezamăgesc, deși oamenii sunt tot oameni, să nu uităm! Chiar dacă apar pe scenă și cântă... muzica unește oameni, nu e totul despre view-uri, topuri, statistici si followeri”, a declarat Puya, scrie Click!.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468