REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Puya și-a jignit soția în fața camerelor de filmat

Puya și-a jignit soția în fața camerelor de filmat

Valentina CAMARA 8 martie 2023 | 00:00 840

Puya și soția sa, Melinda Grădescu, formează una dintre echipele din competiția America Express. În cadrul unei probe mai dificile, rapperul și-a ieșit din minți și a jignit-o pe soția sa în fața camerelor de filmat. Fanii au fost surprinși de expresia folosită de artist și au taxat dur ieșirea nervoasă a acestuia.

Puya si-a jignit sotia in fata camerelor de filmat

Competiția America Express supune concurenții la cele mai mari provocări. Una dintre cele mai dificile probe a fost cea în care concurenții trebuiau să stea legați cu cătușe de partener. Puya nu a fost deloc încântat de această probă și s-a tot plâng. Melinda, soția sa, a încercat să mai înveselească situația jucându-se cu cătușele, însă le-a stricat.

Acesta a fost momentul în care celebrul rapper și-a ieșit din minți și a jignit-o pe Melinda. Expresia folosită de Puya a surprins fanii emisiunii, care l-au taxat dur pe artist.

„Drumul Aurului” devine din ce în ce mai complicat pentru echipele care au acceptat provocarea America Express. Probele devin mai dificile, iar unii concurenți nu sunt dispuși să facă orice fel de compromis pentru a câștiga. Concurenții trebuie să demonstreze că sunt cei mai buni și că pot face față oricărei provocări.

Puya și soția sa, Melinda, formează una dintre cele cinci echipe rămase în competiție. După ce au acceptat să fie penalizați în schimbul refuzului de a mânca viermi, cei doi soți s-au confruntat cu o nouă problemă.
Melinda, jignită în fața camerelor de soțul ei, Puya

Irina Fodor, prezentatoarea America Express, a anunțat concurenții că vor lupta pentru ultima imunitate din acest sezon. În timpul probei, concurenții au trebuit să stea legați de mâini, cu cătușe. Deși nu a fost încântat de idee, Puya s-a supus însă a devenit iritat și irascibil.

Melinda a încercat să detensioneze lucruri și, în încercarea de a-și distra soțul, a reușit să îl enerveze și mai tare. Soția lui Puya se juca cu cătușele și a stricat una dintre ele, fapt care l-a înfuriat pe artist. De față cu Irina Fodor și cu ceilalți concurenți, rapperul a numit-o pe soția sa „proastă”.

„Ce facem?”, a întrebat Melinda. „Eu le tai!”, a răspuns Puya. După ce a stricat una dintre cătușe, Puya nu s-a mai abținut și a jignit-o pe soția lui: „Ce proastă ești!”, a spus rapperul, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468