REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

PUZ ce permite construirea unui bloc în parcul Tăbăcărie, ANULAT de judecători!

PUZ ce permite construirea unui bloc în parcul Tăbăcărie, ANULAT de judecători!

Replica API 6 iulie 2019 | 00:40 752

Constanța Altfel, un nou succes în instanță! Oil Depol Service SRL intenționează să construiască un imobil cu șase etaje pe malul lacului Tăbăcărie, aproape de intrarea în stațiunea Mamaia, pe un teren cu suprafața de 519 mp, în prezent liber de orice construcții.

Societatea a obținut PUZ-ul în vederea realizării investiției, numai că documentul a fost contestat în instanță, în iulie 2018 de Asociația Constanța Altfel. Vineri, 5 iulie, magistrații au decis anularea HCLM 168/25.04.2018, respectiv hotărărea prin intermediul căreia a fost aprobat PUZ-ul. Mai mult, magistrații au dispus aducerea terenului în faza inițială. Ce-i drept, decizia nu e definitivă și poate fi atacată.

S.C. Oil Depol Service S.RL. îl are ca și acționar pe Radu Merlă, nimeni altul decât soțul lui Ani Merlă, Director executiv în cadrul Primăriei Constanța. Blocul ar urma să fie construit în spatele imobilului Casa Verde, zona Luna Parc. Terenul a fost achiziționat de societatea Oil Depol în ianuarie 2016. PUZ-ul a fost aprobat de Consiliul Local pe 25 aprilie a.c., cu 16 voturi pentru, 10 împotrivă și o abținere.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
primaria Constanta este o agentie imobiliata makidoneasca. 90 la suta din angajatii din puctele cheie sunt makidoni
0
0
Dar Envirotech va spune ceva? Subordonatii spun ca se pare e firma tot lu sefa Mierla..de verificat contractele cu primaria cta..
1
0
Nu e conflict de interese madam Merla ? O cam mierlesti daca procurorii isi fac treaba. Si tu si primaru si consilierii locali, care aproba pt propriile interese
7
0
Urata aia de la Primarie, Claudia si nu mai stiu cum, Mai e?
8
0
opriti macelul!!! sa nu ne mai miram de clima ,ca a luat-o razna. asta este datorita blocurilor ,nimeni nu planteaza un pom in urma distrugerilor .
15
0
Tampitii astia ar fi in stare sa o dea si pe masa la produs pentru bani! O vor ,,merli" intr-o buna zi, cu siguranta! Toate au un capat!
13
0
Merla este primarita ca primar nu avem. Fonduri europene atrase de ea zero lei.doar puzuri si interesele ei se aproba..trafic influenta la greu!!
17
0
Despre ce vorbim aici? Coruptie? Madam merla, vesnic angajat al primariei indiferent de primar, face si desface. Acum cativa ani o deranja barul Champs, vsv de Fantasio, si trimitea controale dupa controale. Dupa ce l-a luat fiisu, a facut terasa chiar pe strada. Nu o mai deranja. Ca sa vedeti in ce tara traim. Stati linistiti, in curand se v-a da liber la blocuri in Tabacarie. Este tot vandut. Daca vreti parc, o sa mergeti pe la Valul lui Traian !
27
1
Il votez pe Chitac are coloana nu ca ruptu asta de Fagabou
17
0
Chitac a demonstrat ca poate si ca are curaj sa lupte! Respect
20
0
Mi se pare mie sau blocul e deja construit ???
9
0
Chitac Constanta Altfel singurii care fac ceva si pentru noi! Sa tinem cont la alegerile urmatoare! PUZul asta a fost propus de argatul Fagadau si de slugoiul lui, geniul venetic Vanturake? Slugile care tremura in fatza lu madam Merla?
17
0
Dar cu constructiile de pe plaja cum ramane? Laa Vama Veche merge asa... te lasam sa construiesti pe plaja, tu produci vara asta iar noi venim in timpun sezonului si iti dam o amenda pentru bugetul local iar la sfarsitul verii aduci plaja la momentul initial. Asta e businesul de vara, nici ceapa n-am mancat nici gura nu-mi pute.
14
0
Constanta altfel cu domnul Chitac chiar sunt singurii care au facut opozitie in Ct . Nu vad PnL nu vad Usr apropo va vine repede in minte acum un nume de la Usr ct sau Pnl Constanta nimeni numai niste fripturisti care au furat cot la cot cu Mazare
17
0
bravo, s-a facut dreptate
25
0
Asta e super bogatasa , firma oyl depol e plina de bani, dar de ce mai sta oare in primarie, ptr coruptie. La fel STAMAT CRISTINA, sotia lui Marius Stamat, patron la marco chim si van oord , firmele care praduiesc constanta
30
0
...tentaculele Mafiei Mascariciului isi vad de treaba in continuare ...
35
0
Ti a i draq de mierla si hoti si koorve. Huo langa mazare cu voi.
26
2
Tarziu dar tot este un inceput, macar sa se tina de treaba, sa nu puna botu la recurs. Afara sa construiasca inspre baia, stejaru incolo.
32
2
Habar nu aveti despre ce vorbiti! Sunt 3 blocuri, nu unul! Nu mai plangeti de "deranjul" investitorilor? Vai de crucea voastra de ziaristi!
6
14
Ani Merla tarfa regimentului, pana si portarul a avut-o pe nefericit asta.
27
0
Respect Constanta Altfel! Muie jigodiilor Merla, lingaii lui Mazare, ar trebui sa fie la puscarie!
44
0
Noroc cu ong Constanta Alfel. Multumim lor.
54
0
in sfarsit cineva a luat atitudine!
44
1
merla a mierlit-o sau poate nu, va renaste precum pasarea phoenix oricum ar fi in vedere nu se mai vede parcul
39
0
Acum stim cu cine sa votam la anul
39
2
primaria trebuie sa raspunda pentru acest PUZ ilegal. aici este clar vorba de trafic de influenta.
53
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108