REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

PUZDERIE de CERŞETORI la bisericile din Constanţa! Nici NU au vrut să audă de LOCURI de MUNCĂ!

PUZDERIE de CERŞETORI la bisericile din Constanţa! Nici NU au vrut să audă de LOCURI de MUNCĂ!

Replica API 25 decembrie 2018 | 02:55 613

Poliţiştii locali din Constanța, în data de 23.12.2018, au organizat și desfășurat o acțiune pentru combaterea cersetoriei. Cu această ocazie s-au aplicat 11 sanctiuni contravenționale în valoare totală de 1.100 lei. Menţionăm că nici una dintre persoanele depistate nu a dorit să i se prezinte situatia locurilor de muncă disponibile în municipiul Constanța.

Faptele au fost constatate în zona unor lăcașe de cult din municipiul Constanța, iar contravenienții erau din Adamclisi, Cobadin și Constanța. De asemenea, oamenii legii au depistat o persoană majoră din localitatea Casimcea, județul Tulcea, aptă de muncă, care desfășura activități de cerșetorie, folosindu-se de nepotul său în vârstă de 3 ani pentru a obține ajutor material de la enoriașii din zona unui lăcaș de cult din parcul Tăbăcărie. Echipajul a condus persoanele în cauză la sediul Direcției Generale Politia Locala Constanta, unde s-au întocmit actele premergătoare în vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetării infracțiunii “ Folosirea unui minor în scop de cerșetorie “ așa cum este prevăzută în dispozițiile art.215 din Codul Penal.

Pe această cale, reprezentanţii Poliţiei Locale roagă cetățenii să se alăture campaniei "SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor/solicitătilor unor astfel de persoane.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
C I C I SUGI PULA CA NU STI NIMIC DESPRE ABUZURILE LUI FAGADAU LA ATENTAREA DE VIETI A ROOMILOR PUTOARE SUGATOARE DE PULE MACHIDONESTI REPLICESTI DE FAGADAU SI ALTII
1
0
Nu muncesc ptr ca primesc ajut sociale sau prezinta de la medic probl cu invaliditatea false --Cine-i de vina ? --Cum sa-si mai caute munca ?
0
0
pentru moarte statului acum esti tanar si esti tare in gura dar sa te vad peste 30 40 de ani sa te vad cum esti fara nici un ajutor si fara asistenta medicala
1
0
Ca sa poti demara o actiune serioasa si eficienta,trebuie ca intai sa recunosti la nivel oficial problema de rezolvat. Fara menajamente,doar cu realism simplu,cu sinceritate. Altfel, secole de acum incolo tiganii vor fi tot asa. Treaba cu drepturile etniei chiar nu tine,pentru ca iata,de ce alte etnii minoritare nu au o asemenea pondere infractionala ? Asa cum majoritarii nu sunt cocolositi,nimeni nu trebuie sa fie mai cu mot decat altii. Toti trebuie sa respecte aceleasi legi si reguli,punct .
2
0
Ciori spurcate , buni de facut sapun din ei ! Rasa de harapi jegosi , curve si bolnavi mintal !
7
0
mai nea sau tanti fa tu cursuri de educatie cu tiganii si daca ai rezultatele pe care le astepti sa ne anunti.S-au incercat in tari dezvoltate integrari sociale ale cioroilor cu rezultate dezastruoase.Tiganul e nomad,hotz,cersetor,puturos si mafiot prin gena mostenita din tata-n fiu.Vecinii cartierului H.Coanda pot povesti cum convietuiesc cu tiganii.
4
0
Degeaba le-ati dat amenzi. Pana sa le aplicati amensa trebuia sa faceti o ancheta, sa vedeti in ce conditii locuiesc, cati locuiesc intr-o camera, daca munceste cineva, in caz contrar trebuiau integrati in societate. Nu poti integra o mama singura cu 3 copii mici pana in 4 ani prin munca ci prin cursuri de civilizatie . Educatia copiilor si ingrijirea lor ocupa 12 din 24 ore asa ca mai bine le ofereati mamelor cursuri de educatie decat sa le amendati si astfel niste copii crescuti de oameni educati vor depasi treaba de cersetori a parintilor.
1
3
S-antalnit,,hotul cu prostul",cumva?
0
0
Si chiar se vor plati amenzile?Sau sunt date de florile marului?
1
0
Dupa cum scrie @directia e sigur tuciuriu..nici clasa a II a nu ai terminat..la munca,putori din HCoanda, care stau la cersit si te si injura daca nu le dai nimic..stau ca chiorchinele acolo in piete si fac bisnita cu tigari si nu-i vede nimeni..cine le plateste staul gratis lor acolo,ba mai nou au si internet gratuit,ca daca nu muncesc,macar sa se distreze,pe banii nostri.Multumim, Fagadau!
4
0
Cata dreptate are 14:13!Dam banii nostrii munciti cu greu sa nii administreze niste gunoaie semianalfabete!Gunoaiele creeaza zeci de mii de locuri de munca inutile in administratie,platite dublu fata de privat,unor gunoaie care pe langa ca nu fac nimic,te mai si trateaza de sus!Sa nu mai vorbim de pensiile speciale!Astea sunt numai 2 aspecte!Sa va iau statul in pula!
4
0
M u i e PSD
3
5
Care sunt locurile de munca pe care le-ati oferit ? Si cate?
3
2
mai bine la furat de cat sclav la patron
4
3
pai da dar la cersetorie iti ramne tot potolulu pe cand la munca dupa ce ca te epuizeaza si iti mananca sanatatea mai vine si statul si iti ia 40 la suta din castiguri pretinzand ca te apara de infractori, ca iti da servicii medicale gratuit si ca o sa aiba grija de tine la batranete. te rog eu mult mai statule paralel perpendicular tangent si arctangent NU MA MAI AJUTA! lasa-ma sa ma ajut singur DECI ... NU MAI IMI LUATI BANII IN MORTII MAMII VOASTRE! vreti sa faceti spitale? faceti credit construiti spitalul si puneti taxa sau abonament si daca esti competitiv vin la tine daca nu la PRIVATI!
7
5
Cersetoria este sustinuta si intretinuta de voi, unii cetateni ai municipiului Cta. Spune STOP CERSETORIEI
13
1
sa le mareasca ...punctul , a cersi nu e usor, are gradul 1 spre 2,pot opta si pentru pilonul ....3
6
1
Cersetori popalai sutanati, precum tuciurii in ceru gurii !
3
2
cand vin la voi arati-le un picior de iepure. Si o sa ii vedeti cum zboara rapid din zona.
8
1
votantii pesede
15
3
Este jalnic unde am ajuns dupa 29 de ani de democratie.
19
1
Nu le mai dati bani si dispar...sau mai bine dati le un loc de munca si nu mai vin niciodata
28
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272