REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Rable abandonate şi rai INFRACŢIONAL pe Lăpuşneanu

Rable abandonate şi rai INFRACŢIONAL pe Lăpuşneanu

Replica API 11 mai 2020 | 00:35 3666

Lipsa locurilor de parcare, un fenomen tot mai resimţit în Constanţa, atât de şoferi, dar şi de pietoni, care sunt nevoiţi să facă slalom printre maşinile parcate pe trotuar maşini, merge în paralel cu un alt fenomen, şi anume abandonul maşinilor vechi. Hârburile ajung să fie ocupate de aurolaci care lasă în jurul lor o mizerie de nedescris. Astfel de imagini dezolante se regăsesc şi în buricul târgului, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi fac front comun cu un adevărat rai al infracţionalităţii. Mai grav este că locuitorii din zonă sunt terorizaţi. Aceştia ne-au sesizat că boschetarii umblă nestingheriţi, se droghează, îşi adună laolaltă prietenii şi agasează constănţenii.

Criza locurilor de parcare continuă să existe, mai ales la Constanţa. Unul dintre factorii care conduc la lipsa locurilor de parcare îl reprezintă şi nepăsarea celor care îşi lasă vechile maşini abandonate prin oraş, chiar şi în zone ultracentrale, intens circulate, blocând locuri de parcare care ar putea fi folosite de altcineva care chiar are nevoie de ele. Pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, colţ cu Aleea Argeşului, la câteva zeci de metri de localul Filicori, este un adevărat focar de infecţie.

Aici, se găsesc trei hârburi care au început să zgârâie retina celor care locuiesc în zonă, dar şi simţul olfactiv. Locuitorii din zonă sunt revoltaţi, nu numai din pricina imaginii pe care aceste trei „exponente” o crează, dar şi pentru că miroase îngrozitor. Una dintre maşini are un geam spart, iar bancheta în interior este acoperită de haine şi alte minunăţii, semn că oamenii străzii şi-au făcut „confortul” necesar pentru a putea dormi.

Aurolacii se droghează în faţa oamenilor şi îi agasează

Aurolacii îşi aruncă gunoiul chiar în maşină, şi nu este exclus ca nevoile fiziologice tot acolo să şi le facă. Locuitorii din zonă ne-au sesizat faptul că sunt terorizaţi de cei care-şi petrec veacul în maşinile abandonate de luni de zile, boschetarii îşi injectează droguri în vene şi acostează lumea pe stradă

Toate acestea, sub ochii autorităţilor care, sperăm, vor lua în cel mai scurt timp posibil măsuri în vederea rezolvării acestei situaţii care nu-i face cinste unui oraş intitulat Capitala tineretului.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ptr.sunati unde trebuie!! La inceputul lunii Ianuarie am facut sesizare la Politia Locala vis a vis de acest aspect in legatura cu 3 autotvehicule cu nr.de Iasi care ocupa locuri de parcare si sunt lasate in paragina!! Raspunsul a fost ca sesizarea trebuie sa fie mai veche de 1 an!! Pai daca stau de 1 an pe dreapta si sunt folosite ca depozite de materiale de ce nu se poate face nimic???
2
1
Oricat de multe locuri de parcare se fac, niciodata nu ajung. Motivul ? Pustiul care ieri a implinit 18 ani deja detine 2 autorisme, unul de vara, celalalt de iarna. Cei doi parinti ai lui, cate 2 fiecare. Daca mai are un frate, minim 2 si acela. De unde sa se faca atatea locuri de parcare ? In tarile din vest, pentru a detine un automobil, posesorul vine prima data cu dovada detinerii unui loc de parcare.
6
2
DACA CUNOASTETI ASTFEL DE MASINI, SUNATI LA POLITIA LOCALA, VOR FI RIDICATE NUMAI DUPA CE VOR FI VERIFICATE... NU POTI SA RIDICI UN VEHICUL FARA SA VERIFICI DACA NU ARE PROPRIETAR. SI LA MINE IN SPATELE BLOCULUI A FOST O SKODA ABANDONATA SI AM FACUT RECLAMATIE.. .CEI DE LA POLITIA LOCALA AU VENIT SI AU CONSTATAT LA FATA LOCULUI, IAR IN 3 ZILE AU RIDICAT MASINA.
8
1
Este plin de astfel de masini abandonate si in spatele blocurilor din zonele centrale, unele cu nr de inmatriculare de BG ... uitate de cand lumea
4
1
Si de ce nu se iau masuri de ridicare a lor de ani de zile ?
3
5
ce usor e sa cataloghezi cand esti limitat....masinile sunt rable, oamenii sunt aurolaci....dar pe aia care ne fac cu adevarat rau nu ii vedeti?
5
3
de ce nu le ridica primaria ?
6
2
gardienii publici sunt doar o alta capusa pe banii primariei,adica ai nostri! ce fac ei pt salariul primit? cat este acest salariu? sunt informatii publice, de ce presa nu face un articol pe aceasta tema, a salariilor gardienilor? Sa stie si constantenii unde se duc banii lor.
9
5
Ba, esti nebun!? Unde dracu ai vazut tu ca se drogheaza, ca se strang aurolaci, ca .... Stau in zona, in cele doua masini sta un barbat care, soarta a fost cruda cu el si si-a pierdut casa. Nu deranjeaza pe nimeni, ci doar prezenta lui poate. Locuri de parcare sunt cu zecile goale, asa ca nu este vb decat de rautate. Dar ce sa ceri empatie unui gibon!
8
2
Pentru ce incasezi 8000 salariu, ca sa dormi in masina si sa mananci saorma expirata cu carne care se arunca la gunoi la mall?
12
5
Stire de 70iq cand in constanta daca o iei la pas poate gasesti 20 masini abandonate... alea 20 de rable n-ai tu loc sa-ti parchezi dacia
10
3
ridcati ba rablele!peste tot.toate jegurile ocupa locuri de parcare.la remat!
17
2
1-2 litri de clor... Sau benzina
14
2
Ciorile Borate si Aurolacii care Put a urat.Trebuie Arestati de Politisti si Dusi La Racoare adica la Inchisoare. Poate asa se vor invata sa-i lase in Pace pe vecini care Locuiesc in Aceel Cartier. LoL. Etc
12
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272