REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Radhu, artistul român celebru în Costa Rica. Piesa lui s-a viralizat în America Latină și a rupt toate topurile

Radhu, artistul român celebru în Costa Rica. Piesa lui s-a viralizat în America Latină și a rupt toate topurile

A.F. 12 februarie 2024 | 00:00 432

Radhu, Regele cumbiei din România, așa cum este numit artistul latino de origine română de către presa internațională, a ajuns celebru din Mexic în Costa Rica și povestește cum a reușit această performanță.

Radhu, artistul roman celebru in Costa Rica. Piesa lui s-a viralizat in America Latina si a rupt toate topurileRadhu

„Am plecat din Mexic în Argentina, unde am lucrat la albumul "Radhu - Puro Amor" alături de producătorii lui Luis Fonsi și ai Gloriei Estefan ,album ce în 2020 a întrat în Billboard latin,alături de albumele ce aparțineau Shakirei și lui Maluma. Pentru asta m-am pregătit în Mexic la școala celebrei actrițe mexicane de producții Hollywood, Patricia Reyes Spindola. Ea m-a învățat cum să vorbesc spaniola latino-americană în funcție de regiune (Argentina, Mexic, Venezuela).

Știam că mi se difuzează muzica în Venezuela, Columbia, fără ca eu să fi fost pe acolo, dar nu și în Costa Rica! Managerul meu a primit deja o invitație pentru a menține relațiile diplomatice România- Costa Rica și să le cânt Puro Amor, piesa care acum este difuzată acolo!”, a spus Radhu, scrie Click!

Radhu a colaborat cu producătorul lui Luis Fonsi

„O altă colaborare interesantă a fost cu Tony Cortez, producătorul lui Luis Fonsi, care e cel mai căutat trompetist din industria muzicală la ora actuală, solicitat de Luis Miguel, Gloria Estefan şi care îl acompaniază pe Luis Fonsi în spectacolele sale! Mie cumbia îmi place, fiind stilul creat special pentru mine, îmi aparţine, mă reprezintă şi mă ajută să mă exprim şi să exprim exact ceea ce îmi doresc! Este frustrant pentru un artist să nu fie înţeles de orchestră şi să nu ducă publicul în starea în care îşi doreşte, prin muzica sa! Iar eu sunt critic, atent la orice detaliu! Văd mai mult partea goală a paharului, dar când spun că proiectul meu muzical mă mulţumeşte în totalitate, înseamnă ca realmente simt că am ceva de spus în muzica internaţională!”, a povestit Radhu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436