REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

RADIONAV, companie lăsată în afara legii! Fără Consiliu de Administraţie, cu 'gaură' de 3,5 miliarde în buget

RADIONAV, companie lăsată în afara legii! Fără Consiliu de Administraţie, cu 'gaură' de 3,5 miliarde în buget

Replica API 20 noiembrie 2017 | 00:18 780

Compania Națională de Radiocomunicații Navale RADIONAV S.A., unic operator de radiocomunicații pentru zona maritimă a României este o instituţie în subordinea Ministerului Transporturilor. În ultimii ani, RADIONAV a avut mari probleme, situaţie constatată şi de Curtea de Conturi cu ocazia ultimei verificări, care a vizat perioada 2010-2015. Concluzia raportului: „gaură” de 3,5 miliarde lei vechi, care nu a fost acoperită/ recuperată nici până în prezent! (Vezi documente! Click pe imagini!):

În condiţiile date, RADIONAV SA funcţionează fără Consiliu de Administraţie din martie 2017 – adică funcţionează în afara legii! –, iar din octombrie 2016 nu are director general! Atribuţiile de conducere i-au fost încredințate, de către fostul C.A., juristului George Bucur.

Amintim că fostul Consiliu de Administraţie avea o componenţă extrem de… interesantă, între care amintim: Pericleanu Ciprian, figură marcantă a PNL Tulcea, nașul de cununie al lui Pisică Daniel (directorul economic CERONAV), fost cântăreț la clarinet, absolvent de conservator, deci fără atribuțiuni tehnice sau de radio-comunicații.

Cel mai probabil, în următoarea perioadă, Ministerul Transporturilor va începe o “curăţenie de iarnă” şi la nivelul acestei instituţii rămase, momentan, “în aer” din punct de vedere al legalităţii.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Draga la indigo
0
0
Kktu tot kkt ramane indiferent de cate aere de mare derector general isi da.Este imaginea pulifriciului pus pe furat,dispus sa suga p oricarui partid la putere:pdl,pc si azi,alde.Vai de capul tau,nenorocitule!Toata viata ta ai cautat sa furi.Asa o sa inveti si puradelu..sau la el va fi genetic deja
4
0
Coautorul distrugerii Radionav este Bucur George, asa zis jurist, cu o diploma luata de pe la Craiova... A lins in fund toti directorii , sarpe , sarpe baiatul. Mai un decont fictiv Constanta Bucuresti, nu-i asa George ? O sa fie tare interesant sa iasa la iveala toate furaciunile !!!
3
0
pe bune vaidenoi!
1
0
A.C. vine de la aer conditionat. I-o fi cald pe sub fusta ca redactia asta de la Replica este plina de imbecili de ambele sexe,
3
0
Sta bine fata LOL altfel nu iese porcaria asta de blog ca ziar nu poate fi numit.
2
0
Apropo Alexandra, tu cum stai cu gaurile ?
12
0
Ce ma fac eu ca de atatia ani nu am reusit sa redresez compania?!
3
0
Unde naiba s-a mai pomenit la o Companiecu 60 de angajati,7 directori?Nici mai mult nici mai putin,deci asta spune tot.
7
1
Pai asta a condus si aeroportul kogalniceanu si l a pus director pe betivul ale care conducea pe drumurile publice in stare de ebrietate.
6
3
Analfabetule, vezi ca se scrie "boschetarii", cu doi de "i"! Dar un cacatel mic fara scoala, nu are de unde sa stie asta! Pune mana pe carte, invata sa scrii si sa citesti si dup-aceea incearca sa-ti dai cu parerea!
16
1
Pt cel cer se exprima ca in satra... Sa vezi ce o iei tu cu tot cu Nancu al tau prin raport! Ministrul trebuie sa faca lumina, sa salveze compania!
13
1
Sa i sugeti pula lu nancu .Comenteaza toti boschetari
0
17
In perioada urmatoare vom lua masuri pentru salvarea companiei!
6
0
3.5 miliarde adica 350.000 lei sau RON este hartie igenica...in rest praf in ochi ptr prostime...gen fani antene...
3
1
Daca vreti sa gasiti raspunsuri intrebatil pe Nancu Mitica.autorul distrugerii radionavului
12
0
Nancu mitica a distrus Radionav!!!
16
0
Ca si poporul roman aceiasi soarta a avut-o si Radionav adica personal operational excelent si conducatorii institutiei foarte slabi profesional , unii dintre ei si uman. Adevaratul director a fost Dumitru Mutu , restul niste pitpalaci! Cat despre bucur...un jeg
18
2
Raportul trebuia pus in aplicare de directorii perindati la conducere. Zaganeanu , Monea, Nancu care a devalizat si nu a corectat nimic si mai nou Bucur care face comunicate de presa in loc sa faca treaba!
20
0
MT a desemnat numai OAMENI FF CAPABILI in CA-ul acestei companii! Se vede cu ochiul liber doar ce dracu?
3
4
Comentariu de 2 lei. Ce treaba are fostul CA cu actuala conducere sau falimentul lasat de Nancu la Radionav!
9
1
umblati cu momirlanii! vi s-a pus pata pe radionav si veniti cu chestii d-astea alarmiste. cind omul vede 3.5 mid, i se intuneca vederea, dar in fond sint 350000ron. probabil ca s-au facut greseli, incepind cu, cum dreac a ajuns radionav societate pe actiuni? care a fost timpitul care a venit cu ideea asta geniala? sint in portul ala companii care au zilnic pierderi de 300000 si statul in loc sa le ia la scuturat, doarme. mai cautati, ca mai gasiti si stiri adevarate. faceti-va meseria de ziaristi mai profesionist, ca doar nu sinteti tabloid.
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108