REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15.5° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Radu Cristian a lansat în dezbatere publică programul "Mangalia, oraş european"

Radu Cristian a lansat în dezbatere publică programul "Mangalia, oraş european"

Replica API 11 mai 2012 | 00:00 412

Conform sondajelor, lupta e strânsă pentru Primărie

Conform sondajelor, lupta e strânsă pentru Primărie

Cristian Radu, candidat independent la Primăria Mangalia, a lansat în dezbatere publică programul "Mangalia, oraş european". Aşa cum a promis încă de la intrarea în cursa pentru Primărie, Radu Cristian a realizat programul împreună cu locuitorii Mangaliei, pe baza propunerilor şi sugestiilor venite din partea acestora.

"Mangalia, oraş european" este un document consistent, axat pe două componente, respectiv o listă de priorităţi pentru oraş şi un plan de obiective pe termen mediu şi lung. La capitolul priorităţi, regăsim crearea a 1.500 de locuri de muncă bune plătite, prin aducerea unor investitori strategici la Mangalia, soluţionarea imediată a problemei căldurii şi apei calde, prin introducerea unui nou sistem de termoficare, astfel încât preţul final al gigacaloriei să fie de sub 200 lei, construcţia a 2.000 de locuinţe sociale şi pentru tineri, consolidarea programelor de asistenţă socială, precum şi siguranţa cetăţeanului, inclusiv problema câinilor fără stăpân. Printre obiectivele pe termen mediu şi lung pe care şi le propune candidatul mangalioţilor la Primărie, se numără reforma administraţiei prin informatizare, transparenţă decizională şi eficientizarea serviciilor publice; modernizarea unităţilor de învăţământ şi a sistemului sanitar; realizarea unui master plan de urbanism şi arhitectură urbană, a PUG-ului şi PUZ-urilor pentru Mangalia şi staţiunile turistice; proiect integrat de dezvoltare şi promovare turistică. De asemenea, Radu Cristian doreşte reducerea şi eliminarea unor taxe şi impozite locale, înfiinţarea unui Consiliu Consultativ Cetăţenesc, menit să avizeze toate proiectele de Hătărâre înainte de dezbaterea în Consiliul Local. Radu Cristian a subliniat că o mare parte din proiecte vor avea finanţare europeană, iar altele vor fi realizate cu bani de la bugetul central şi local. Cei care vor să aducă îmbunătăţiri programului, îl pot găsi pe site-ul www.raducristianprimar.ro. Documentul va fi transmis spre studiu într-o formă tipărită şi cetăţenilor Mangaliei.

Alexandra VASILE, Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vreau ca dupa alegeri sa ma sugi cum ai supt bugetul local ! un hot mai fandosit si mai prost ca tine nu a vazut Mangalia de 12 ani incoace ,incompetentule!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468