REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Radu Cristian duce Mangalia în penibil?! Obligat să plătească 50.000 de euro unei firme

Radu Cristian duce Mangalia în penibil?! Obligat să plătească 50.000 de euro unei firme

Victor ROTARU 29 noiembrie 2022 | 00:00 4386

Primăria municipiului Mangalia trebuie să plătească peste 50.000 de euro firmei Dicon Mid Construct SRL, ce reprezintă plata serviciilor de expertiză tehnică și de audit energetic pentru mai multe obiective de interes public. Decizia a fost pronunțată de Tribunalul Constanța pe 10 noiembrie 2022. Sentința nu este definitivă.

Cristian Radu

Primăria municipiului Mangalia a încheiat, în lunile martie, respectiv aprilie 2022, două contracte cu firma Dicon Mud Construct SRL. În primul contract se urmărea a fi executate serviciile de expertiză tehnică și audit energetic pentru trei obiective, printre care și sediul primăriei Mangalia. Iar în cel de-al doilea contract avea același obiect, fiind vizate trei unități de învățământ din cadrul municipiului.

Primăria municipiului Mangalia a înregistrat întârzieri la plata facturilor fiscale, emise în baza înțelegerii, încălcându-și astfel obligația de plată, în termenul stipulat contractual, a serviciilor de care a beneficiat. Societatea a mers în instanță, întrucât nu a fost remunerată pentru serviciile prestate, iar Primăria municipiului Mangalia a fost obligată să plătească peste 53.000 de euro firmei Dicon Mid Construct SRL. Din acești bani, 257.040 lei reprezintă costul contractelor pentru serviciile de expertiză tehnică și audit energetic, și 8.893 lei reprezintă penalitățile de întârziere.

Primăria Mangalia

Precizăm că firma Dicon Mid Construct SRL îl are ca unic administrator pe Niculae Costin, și are ca obiect de activitate Dezvoltare Imobiliară În anul 2021 a înregistrat o cifră de afaceri 1.162.062 lei, un profit de 679.006, datorii de 269.472 lei și un singur angajat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Veniti toti pe 01.12.la depuneri de coroane si sa-i ''felicitam''pe toti cei din ciuma rosie si ciuma galbena.
2
0
Pai ,cine il voteaza,babele si mosii care n-au lucrat in viata lor,au venitul minim,iar el le da de pomana ba un tort,o floare,un plic cu ceva gologani,ii mai plimba pe la moaste si uite asa face de un mandat,ca sunt multi ....dar p*****.
4
0
Aproape toti primari din judetul Constanta si nu doar cheltuiesc bani localitatilor cum vor pentru ca au dat PSDisti o lege in vara lui 2017 care spune ca primari pot sa fac ce vor cu bani oraselor sau localitatilor unde sunt ei primari,dupa care anul asta Alfred Simonis alt PSDist a declarat in parlament ca salariile personalului administrativ trebuie marit cu 25% caci copiii primarilor plang de foame si atunci s-a votat pentru legea asta rapid nu a existat nici o discutie in parlament intre PSDisti si PNListi,acum cu pensiile acelor oameni cu vechime completa in munca dar cu pensii mici sau certat PSDisti cu PNListi toata vara pana le-au marit astora pensia mai putin decat inflatia si la urma idiotul ala de Budai a declarat ca fara PSD nu se mareau pensiile,adica altfel spus:"bai prostimea atentie cum veti vota la viitoarele alegeri caci noi PSDisti v-am marit pensiile". Cat tupeu si cata bataie de joc la adresa romaanilor a aratat maimutoiu asta de Budai si PSDisti lui.
4
0
Dacă a-ti fost p****i și l-ați ales iar primar bine fa face,numai plângeți ca voi sunteți de vină. La următoarele alegeri votati-l iar,ca o sa facă la fel.
7
0
Parca ar fi prima dat cand plateste .Asemenea cazuriii(de milioane de euro ) sunt dese la Mangalia ,ca nu plateste primarul din banii lui ci plateste primaria din banii contribuabilor.
7
0
Georgescu și ceata lui își văd de treabă liniștiți, au eliminat orice concurență și aduna că șobolanii neștiind saracii că e gata trioul de aur al sexturismului rromelian, e pe făraș tripleta mamaja vama-2mai , deci degeaba adunați terenuri nebunilor!!! Viitorul e peste gard fara vama și zburat și pescărușii de ciuda la balegarian lux bizon rizort
4
1
traducere ptr bizoni: bani aruncati pe fereastra,audit energetic,vrajeala,o parte se intorc spaga,nu se face nimic,se plimba hirtii de 200000 roni aiurea.mksto afacere.ba radu,nu maimtaia pomii jn p motii,certion neptun face blocuri in rezervatie stejari br7marii.vezi bouare,plantezi stejari cu asistatii si pimesti bai de la stat,20000 euro le hectar,in loc sa.i tai,mirlete!fa o centura,muta gara,trece traficul greu prin mangalia din bg plus ucraina,berbecule!iei 'ani,iti tragimspaga si produci ceva,nu studii de fezabilitate,asfaltezi a cincea oara gara distrusa din mangalia,de pomana,cumperi cosuri gunoi,panselutesi stilpi iluminat naspa,berbecule!
9
1
Nu exista hot si pervers mai mare decat Radu Cristian . Fura cat da la partid si sevici se lauda cu procuratura ( gigi stefan )
14
1
Pe hoțul de Georgescu de la 2mai când îl mai întrebam de sănăt**e ca fura și praful din 2mai vama si limanu. Apropo cum a dat el semnătura pentru lucrarea de la pod de la șantier ca îți rupi masina când vii la 2mai, limanu, vama nu au făcut iei o inspecție sa vadă statul de lucrare
10
3
Pe Chelaru Florin de la Navodari cand il ia DICOTUL pentru banii carati in strainate , nu aveti voie de la Felix Stroie ?
8
3
Pe hotul de Georgescu cand il ia DNA vedeti ce afaceri face cu Clanul Felix Stroie si Dumitrache Ion !
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920