REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Radu Mazăre, ADUS la DNA Constanţa. Va fi mutat la Poarta Albă

Radu Mazăre, ADUS la DNA Constanţa. Va fi mutat la Poarta Albă

Replica API 4 iulie 2019 | 00:30 543

Zi grea pentru fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre! Miercuri, 3 iulie a.c., el a fost adus la DNA Constanţa, de la Penitenciarul Rahova, pentru a fi audiat în patru dosare penale instrumentate de procurorii anticorupţie constănţeni. Supărat, abătut, cu ceva kilograme în plus, fostul edil nu a făcut niciun fel de declaraţii.

Mai bine de două ore a dat explicaţii fostul primar. Într-unul ar fi cercetat şi actualul edil Decebal Făgădău, dar şi alţii. Aceştia sunt cercetaţi pentru abuz în serviciu, după ce ar fi emis o autorizaţie de construire pentru un bloc cu 5 etaje în Mamaia. Astfel, Mazăre va sta temporar la Penitenciarul Poarta Albă, în cazul în care va fi nevoie să revină la DNA pentru declaraţii.

Reamintim că Radu Mazăre se află încarcerat pentru a executa pedeapsa de 9 ani de închisoare aplicată în dosarul Retrocedărilor.

De precizat faptul că pe 10 iulie edilul ar urma să-şi unească destinul cu Roxana Mihalache, cererea fiind aprobată de conducerea Penitenicarului Rahova. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, în contextul în care Mazăre va trebui să rămână la Poarta Albă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe ma-ta nu o intrece nimeni , nu-ti place replica , fa o laba sau da-i o limba adinei florea daca o iubesti . Cretin drogat , saracule ,tot muist ramai , nu-ti place , nu mai citi !
0
0
Sa-i mute pe toti la ocnele mari! Pacat ca nu mai functioneaza ocnele cu puscariasi! Acolo sigur le venea mintea laoc!
7
0
Radule, ai grija ce declari, sa nu ne afundam amandoi. Ciocu mic si ramanem cu paratzii !
4
0
Scursura asta sa dea banii furati inapoi si sa stea o viata la mititica,nu ma doare. Ati distrus orasul cu tiganimea voastra,romanii nusunt importanti in oras?mutati Feretariul langa brogada mobila de jandarmi,ca ne e scarba de atatea gratuitati si de ce ne fac astia.
8
1
Hai Faga sa dam cu recunoastete si poate luam cu Suspedare ... stiu astia tot ! Chiar si de pe salupe ! Intelegi ?
5
1
Bai cretin congenital!!! ala cu tzatza in gura nu stie sa scrie si nici sa citeasca! asa ca pula o sugi tu!!!
3
1
Muscati tot ce va dau altii. Se face atata galagie pe seama lui Mazarica, singurii care se pot bucura cu adevarat sunt ceva buticari si oameni de afaceri. Restul ce ati patit, ce va facut voua? Va place circul, sunteti usor de manipulat.
2
12
imputit..sa ti putrezeasca oasele la bulau
10
0
Nu mai pot
0
4
...acum croiesc niste costume cu slit la spate pentru Carnavalul de la Rahova, iar pentru seful meu nea Livache ... am mai mult de croit...am in lucru un costum flausat ...
23
1
In sfarsit , la Poarta Alba va fi diseara intanlirea dintre cei doi care au jefuit judetul si orasul !
22
2
Ma secati la coaie cu comentariile voastre de cacat.A ti uitat fomistilor cand stati la cozi sa va luati sacosa cu alimente.Acum comentati javrelor fasciste.muie sa va dau la toti prin gura de la cel cu barba sura pana la cel cu tata in gura.
6
35
Mah tu esti prostu de raducu.simt eu asta
16
2
Deja am pregatit carele alegorice pentru PENALUL. Un car e cu o cusca iar pe afara niste pitipoance cu bastoane inbracate in militieni sau altul in carre o cucuvea MARE se v-a indopa cu boabe de mazare.
22
2
sugi pula , saracule ! niciodata nu vei fi la nivelul lui . Prostule , fa sondaje , daca ar candida din nou acum ar lua peste 60% , nu vezi in ce hal suntem ?
4
37
Bravo, acum se pot face noi aranjamente intre el si borcea, doar amundoi au muncit din greu la constructia mafiota din ziua de astazi.este momentul sa elaboreze strategia de dupa, cand vor fi curati, caci, de, siau ispasit pacatele, vor putea defila cu nasul pe sus.
6
4
de ce nu scrieti ca hitlerista de Adina Florea a luat iar muie la numirea pe functie !
20
7
Lasa RADULE ca te scapa avocata aia cu panouri solare pe post de ochelari,nu stiu daca a fost ideea ei sau a vrut cineva sa rada de ea dar pentru mine aia a fost poza zilei.
34
1
Hai acasa, Albatrosule!!!
20
1
Sa se duca si Fagadau langa el
30
2
Bufonul croitoras se cam plimba. Eu ii doresc un sincer LA MULTI ANI, cu executare.
32
2
Croitorasul cel viteaz!
24
1
sa se aplice legea fara mila pentru toti
30
1
De mult trebuia luat in vizor acest tzaranoi din Beidaud cu freza de ginere mort , imbogatit cu terenuiri date de mascarici si care acum da autorizatii de constructii de la el din buzunar pe unde nu te astepti , numai celor care sar cu bani.
34
2
multi ani inainte
22
2
dute la valea seaca valu ... acolo e viata nu la rahova .. la valea seaca ai iarba verde...
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272