REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.9° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Radu Mazăre cere redeschiderea unui proces penal pentru că s-a judecat în lipsă

Radu Mazăre cere redeschiderea unui proces penal pentru că s-a judecat în lipsă

Replica API 12 august 2019 | 00:00 318

Radu Mazăre, condamnat în dosarul Retrocedărilor ilegale, se află încarcerat în Penitenciarul Rahova, având de executat o pedeapsă de 9 ani de închisoare. Referiror la această condamnare, Mazăre declara, în urmă cu două luni, prin intermediul avocatului său, că va contesta decizia la CEDO, pentru că o consideră ilegală. Ei bine, Mazăre nu are liniște în spatele gratiilor și încearcă, prin orice mijloace, să-și facă dreptate. În acest sens, forul edil al Constanței a cerut, la Curtea de Apel București, redeschiderea dosarului penal la judecarea în lipsă (art.466 NCPP). În timp ce Mazăre are calitatea de petent, Ministerul Finanțelor , Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Constanţa șiConsiliul Local Constanţa au calitatea de părți vătămate, iar Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Năvodari are calitatea de parte civilă. Acțiunea a fost depusă în iunie și pe 6 septembrie se judecă primul termen.

Avocatul lui Mazăre, Tiberius Bărbăcioru, a declarat că nu s-a ocupat el de această speță, ci avocata Ioana Focșa. Însă, aceasta a precizat, în mod repetat, că nu știe despre ce este vorba.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comentati aiurea, Radu al meu a fost cel mai bun primar pe care l-a avut C-ta. Este infectat cu HIV si cu Hepatita C, si statul paralel il tine in puscarie !
1
2
Pai cine dracu l a pus sa plece???A fugit,hotul!
3
1
auzi ce tupeu la hotul asta , s-a ascuns in Madagascar in loc sa fie prezent la procesele sale, mai Mazarica , cere sa te judece pentru o pedeapsa cel putin dubla , restituie banii furati . In America incasa-i peste 100 ani puscarie.
4
0
Vreau doar stiri ca i-ati confiscat averea.Prejudiciul adus cand si-l recupereaza statul?a luat 1 milioneuro spaga sa ne distruga noua viata cu HC si tiganii lui si totii lingaii, pana inspectoratul scolar venea cu el sa ne bage pe gat tiganimea.Huo,lingailor,cine vine la putere,ii lingeti in cur,cum ati facut cu patachina.Ai adus avocat sa se faca judecata in lipsa?ai adus.Cine te tinea sa nu vii la judecata?a,faptul ca erai penal si te bagau la mititica de veneai?inseamna ca meriti sa stai acolo.Sa dea banii primiti spaga,ptr distrugerea oricarui spatiu verde,trantit de blocuri si malluri
13
0
hotul mazare nu incearca sa-si faca dreptate ci incearca sa jmenueasca adevarata dreptate !!! Muie mazare cu mult cacat !!! E bine unde esti acolo !!!
6
0
Oras de prosti:l-au votat pe ala cu freza de tractorist fatalau , stiind ca a ingrijit animalele de la complexul de la delfinariu fiind pus de mascarici acolo,pentru ca ta-su ii ajuta in contabilitatea de furturi. Apoi ca vice a invatat totul de la dereglat:borduri schimbate , spectacole gratis - toate supraevaluate ca pret din bugetul prostilor...
8
0
Bai prostane, ce legatura are aspectul actual al orasului cu furaciunile jegosului de Mazare ? Asta e rezultatul dezastrului in care a fost adus orasul de catre acest mascarici de primar. Din cauza unor dobitoci care nu gandesc, la fel ca tine a ajuns orasul in halul asta. Pai asta e logica, ca a furat dar a si facut ceva ?
9
0
Radule ai luato razna din cauza calduri ma?,cum adica tu fugi din tara si faci tot posibilul pentru obstructionarea justitiei dupa care spui"de ce ma-ti judecat ma pentru ca eu eram fugit din tara".Demonstreaza Radule ca furtul si falsusurile din cauza carora esti in puscarie nu exista si lasate de glume sau vrei sa te declari nebun si sa scapi de la Poarta Alba pe caz de boala.
16
0
oricum pedeapsa e foarte mica iar furtul foarte mare, asa ca nu ne impresioneaza victimizarea
11
0
O sageata ce s a vazut cea mai apriga din tolba,il luase capul de la coca se vedea cand faraon cand Nimrod cand Bond,uitand si el si Porcul Nicusor si Strutul Strutinski slobozinschi ca sunt doar niste sageti ce si au luat grade de inventatori,stati la cusca acum si altii cu banii ca si asa s au dus si s a pierdut urma...ziceti voi
8
1
Normal ca in lipsa ca tu paiata erai fugit ca un las si faceai plaja
9
0
Si ce ar fi vrut obraznicul asta sa il astepte pe el instanta pana aparea de bunavoie ca sa judece dosarul?
14
0
Dute Draqu de mare Hoz,ai furat de ai stins si te a judecat in lipsa de ce ai fugit.Trebue sa-ti de dublu ani de Puscari si bani luati de urgenta plus 30% la suta dobanda Escrocule.Ai Draqu erati Smecheri faceti cu lumea si afceristi ce vreati voi Hoziilor.Cu lumea la C-ta.
11
0
Sa vedeti si voi ce oameni ati crescut si tu si sefu Nicusor...In loc sa ramana in functie la Ministerul de Interne nea Moga s-a si retras, oare voi cand l-ati ajutat tot asa ati facut? De Faga...numai de bine.
0
7
Pai cine te-a pus sa lipsesti? Madagascarul? Sau era lizeta ocupata cu programarile , si nu a putut sa te reprezinte?
17
1
Va tot cacati pe voi si il mascariti pe Mazare de parca va facut rau personal. Uitati-va cum arata orasul de cand nu mai este primar. Cum arata statiunea Mamaia, etc etc.
1
20
Hai, baga dosarul la CEDO, ca poate ti-o iei pe viata, ca la cate ai facut, numai 9 ani de puscarie ?
15
0
Pai cine dracu l a impiedicat sa nu fie la proces? Nu el a plecat ca o curva? Pe sestache?
20
0
nu-i prieste viata de puscarias,doar de mascarici !
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272