REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Radu Mazăre Jr., confesiuni despre tatăl său aflat în spatele gratiilor

Radu Mazăre Jr., confesiuni despre tatăl său aflat în spatele gratiilor

Replica API 10 septembrie 2022 | 09:13 10099

Răducu Mazăre are 28 de ani și o carieră de succes în lumea afacerilor. Fiul fostului edil din Constanța își câștigă singur banii încă de când era adolescent, iar acum a reușit să strângă o adevărată avere.

Radu Mazăre Jr. a trebuit să se descurce singur, după ce tatăl lui, edilul Constanței, a fost condamnat la închisoare. Invitat în emisiunea Fiță cu Adiță, moderată de Adiță Voicu, Răducu a spus ce înseamnă, pentru el, să fie copilul celebrului Radu Mazăre.

"Nu am o foarte înaltă poziție ca să pot să compar, dar pot să spun că sunt plusuri și minusuri.

Un plus poate fi faptul că mă cunoaște lumea, cel puțin aici, în Constanța. Un minus poate fi percepția pe care anumiți oameni o au despre mine și cei care nu mă cunosc în mod special. Îmi spun că sunt băiat de bani gata. E adevărat că în societatea în care trăim, este un lucru destul de des întâlnit.", a declarat Radu Mazăre Jr..

Răducu Mazăre, stâlpul casei în lipsa tatălui

Potrivit procurorilor DNA, Radu Mazăre a cerut peste două milioane de euro, din care a primit un milion de euro și peste 2.4 milioane de lei, de la reprezentanții a două societăți comerciale, în perioada 2006-2009.

Cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky, Mazăre a făcut mai ușor procesul de obținere a certificatelor de urbanism pentru proiecte imobiliare. Fostul edil al Constanței ispășește deja, din februarie 2019, o pedeapsă de 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale din Mamaia.

În lipsa tatălui, Răducu a rămas stâlpul casei, împreună cu unchiul său.

"Împreună cu unchiul am rămas bărbații de încredere în familie.

Îmi este dor de tatăl meu, dar îl văd de fiecare dată când am ocazia. În general, discutăm despre situațiile existente. Când era tatăl meu în libertate, aveam mai mulți oameni lângă mine.(...) Simt că tatăl meu este mândru de mine.", a mărturisit Radu Mazăre Jr., în emisiunea de pe canalul de YouTube theXclusive, conform wowbiz.ro

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toti frustratii comenteaza aici, cu ce v a gresit voua personal baiatul acesta de il injurati in halul acesta? rusine!
1
0
Acum e mai bine ca pe vremea lui Mazare nu s a mai facut nimic decat gropi si decopertari eu stau la mall ul facut de Mazare si il injur sunt prea p***t sa imi amintesc cum era pe vremea lui Mihaesi si cred ca votrez tot un militar cu pensie nesimtita la anul ca mai mult nu prea ma duce mintea ce bine ca au si prostii drept de vot
1
0
E usor sa injuri. Pana la acest primar au to5t fost inconveniente dar solutionate cu dat viata buna interlopilor. Tipul de acum a reusti sa faca ce nu au facut toti ,adica a deranjat un oras intreg ca sa-i fie bine. Asfaltari,parcuri chiar si dobitoceste dar totusi facute. Nu poti pune tptul pe un om . Mangaliotii,asa zisii consilieri,cu nume.prenume,CNP. Ce fac ei? Avem Marea,nu avem oamewni
0
0
Sa ne cacam pe ei de gunoaie
0
0
Replica o adunatura de.sugaci . Familia asta de hoti ordinari trebuia sa dispara de pe buzele voastre cretinilor dar voi ptr 500 de euro ii lingeti in cwr ordinarilor. MWIE REPLICA
0
0
cariera de succes in afaceri cu banii furati de tasu de la constanteni .
1
0
Rau face acest ziar, pentru ca ii baga inca in seama! O familie de hoti, care au pacalit si furat tot ce au putut!
1
0
Au furat banii Tarii Romanesti pana au infundat puscariile, stau ca maimutele in cusca. Sunt invatati sa fure de mici sa fure pana o omoara pe masa, fara dram de caracter, javre penale aflate la putere
3
0
Trebuie sa le faca la Mazaristi ca la Romanovi: linsaj total.
0
0
Si care ar fi acele afaceri asa prospere, de il fac asa de bogat, de ce nu l-ati intrebat clar cu ce se ocupa?
1
0
Si care ar fi acele afaceri asa prospere, de il fac asa de bogat, de ce nu l-ati intrebat clar cu ce se ocupa?
0
0
Drogalaul deabia leaga doua cuvinte.banii lui sint banii nostri furati de tacsu pirnaiasul.ue ba,si multa pirnaie
0
0
Nu am o foarte inalta pozitie ca sa pot sa compar. E de ajuns. Nici nu trebuie sa spui mai mult ca cei care nu te cunosc sa isi dea seama cam care este gradul tau de cunoastere al limbii r*****. Sau poate mintea ta construieste propozitiile in limba engleza si apoi faci un efort sa le traduci in romana. Esti un analfabet functional care traieste in umbra a ceea ce a fost tatal lui. In cel mai bun caz te vei insura cu una cu bani ca sa iti asiguri o viata mai buna. My two cents
2
0
chiar va place sa mancati cacat????? faceti reclama la toate nulitatile.
2
0
A distrus orasul jigodiile astea
0
0
Asa tata asa fiu.o sa l urmeze in puscarie ai rapandula asta
0
0
pai sa fure si taicamiu cat a furat tasu sa vezi ce om prosper de afaceri ajung si eu.
4
0
om de afaceri prosper hoti ordinari asta sunteti
0
0
Asta e rau la parveniti ca nu au pic de rusine.
3
0
Daca taceai,filozof ramaneai!
0
0
Trebuia sa ii bage sechestru pe toti banii proprietatile si toate asa zisele afaceri ale acestui pulifrici. Asa ar fi procedat o justitie intr o tara normala. Curge robinetul de bani din afacerile facute de mazare. Zece vieti daca stateau astia la parnaie tot nu era de ajuns
1
0
Bezizadeaua cheltuie banii furati de tatal sau. De ce n-a spus derbedeul ce afaceri invirte....
2
0
Om de afaceri!?!? Despre ce afaceri este vorba, cheltuie banii lui Mazare senior si vrajeli ieftine ca are afaceri.Un pierde vara !
1
0
cat a fost ,unde a fost ,treisferturi din constanteni la u pupat , era bun si ...milostiv ! dadea pomeni, distractii ,bani si ajutoare dar omul e ...parsiv, mincinos, fatarnic si are ...multe calitati!
0
0
Acolo sa putrezeasca
0
0
Comentati aiurea .lumea il asteapta sa l voteze primar din nou
0
0
Moooye ku kakat mazariche
1
0
"cariera de succes in lumea afacerilor" pe banii furati de la p****i si pe spagi pe contracte date cu dedicatie ? orice p***t devine om de succes daca ii pica in cap cateva milioane de euro.
0
0
"stalpul familiei" ? care familie? niste hoti penali inconjurati numai de c***e ieftine ?
0
0
Cu toata gasca ei de c***e : si bulioanca e vagaboanta , si aia a lu cartale georgiana , si verisoarsa vasilica se fute si aia !
0
0
dupa promovarea agresiva a boratilor, a venit si vremea p u s l a m a l e i mascariciului. in puscarie cu totii.
2
0
La tocat de bani c***a de anastasia tanase , pacat ca la facut de bani si nu a umblat deloc prin ea , si aia e bagaboanta o face pe 100 euro finalizarea la bucuresti !
0
0
Eu imi castig singur banii ma. Cu un amarat de salariu. Nu un tomberon de om ca asta care a avut totu de la inceput, si a facut afaceri pe banii lu ta su furati si acum se bate cu pumnu in piept si vrea sa arate la lume cum el e de succes si castiga singur
0
0
Saracii borfasi,au distrus litoralul si isi pling de mila.sa va ia drequl,la multi ani in pirnaie familie de nemernici hoti needucati drogati.
3
0
cand vad ce baiat bun e raducu. Si ce harnic e. Mwie lui, lu tac-su si celor de la wowbiz ! Cu mult kk !u
1
0
cwrve obosite care sunteti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272