REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Radu Mazăre n-ar fi fugit singur în Madagascar! Alături de el ar fi şi un alt personaj IMPORTANT!

Radu Mazăre n-ar fi fugit singur în Madagascar! Alături de el ar fi şi un alt personaj IMPORTANT!

Replica API 31 decembrie 2017 | 10:21 377

Surse judiciare arată că Radu Mazăre nu a plecat însă singur. Alături de Mazăre se pare că a fugit și fostul secretar de stat în Ministerul Transporturilor și fost consilier al lui Mazăre, Valentin Preda, notează stiripesurse.ro.

Acesta este prins în mai multe dosare la DNA, inclusiv unul în care este coleg cu Radu Mazăre. Preda are condamnare pe fond de șase ani cu executare, iar în ianuarie 2018 ar fi urmat să se pronunțe sentința definitivă.

Iată minuta dictată de judecători, la condamnarea pe fond a lui Valentin Preda:

„Condamnă pe inculpatul Preda Răducu-Valentin la pedeapsa de 4 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de divulgarea secretului care periclitează siguranţa statului. Condamnă pe acelaşi inculpat la pedeapsa de 5 ani închisoare, pentru săvârţirea infracţiunii de trafic de influenţă, în formă continuată. Condamnă pe acelaşi inculpat la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de favorizarea infractorului. Contopeşte pedepsele închisorii, astfel că inculpatul va executa pedeapsa închisorii cea mai grea, şi anume pedeapsa de 5 ani închisoare, la care adaugă sporul de 1 an închisoare, urmând ca, în final, inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 6 ani închisoare“, potrivit minutei judecătoreşti.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii asteptam la DNA pe Dutu Stelian, Mihaiesi Gheorghe, Fagadau Decebal cu retro cedar isle, Tutuianu Horia cu solariile, Palaz Iorga cu retrocedarile, Stroe Felix cu spagile de la Raja, Rasauteanu cu autorizatiile, Babu cu spagile de la machidoni, Learciu pentru ca e cretin, Dumitrache Ion pentru contractele de la Raja si privatizarea frauduloasa a santierului naval Midia, Babus Titi, Babus Radu, Motataianca si Ciobanu Ion pt pietele si imobilele Raedpp, Coiciu, Moga si Tanase pt Ratc, Dragomir si Darie pt Consiliul judetean
4
0
cand se incepe ancheta la megadosarul EADS SI MICROSOFT, sectiunea ce vizeaza MAI , STS , MAPN, SRI, SIE, si alte ministere, Anaf, Cnas, unde sunt implicati ministri de la toate partidele, chestori, generali, si bineneteles Ghita,,, acolo sa vedeti nume sonore, dar probabil dosarul va fi lasat de DNA pana la prescriptie. Vom mai fi primiti in Schengen ?? Sa vedeti cate echipamente informatice chinezesti din cele aduse, contractate de firma 2 k telephone a lui Ghita , cate mai functioneaza ??
3
0
Puiu POPOVICIU nu tinea cu psd fura cu pdl.
2
0
Succes..sa ne scrii ,sa ne trimiti vederi..succes..mai ai de asteptat in legatura cu justitia cel putin 100 de ani...Succes..
4
0
Puiu popoviciu care e fugit la londra nu cumva tinea cu pdl.?
8
0
Asa este, sunt nemernici si hoti peste tot dar ce face psd ca sa-si scape bastanii puscariabili, este culmea nesimtirii. PSD e la putere de vreo 6 ani si nimic. Nu vor sa faca sutostrazi pt ca pe proiecte ue nu poti fura, se lucreaza pe facturi proforme. De ssts Mazare nu a facut niciun proiect cu bani de la UE. Pe timpul lui ori cotizai la greu si iti mergra treaba, ori nu acceptai asta si iti inchideai afacerea. Ori daca nu ar fi avut votul a mii de cretini, astfel de specimene nu ajungeau la putere. Asa ca, mai usor cu osanalele si dragostea de psd, ca-i cloaca cloacelor de hoti.
8
3
Doresc sa cumpar bilet la avion numai dus, cu destinatia Madagascar. Doresc seriozitate.
12
0
s-a infiintat PSD aripa madagascar
26
3
Pai de ce sa fuga PD-istii daca DNA-ul se face ca nu-i vede?
7
8
Fratilor , cand o tara este vanduta de servicii , prafu se alege de ea, noi numai avem patrioti, singura sansa este sa incep vanatoarea hotilor si familiile lor , sa recuperam tot ce si-au autoinsusit prin jaf..... pe ei pe mama lor de hoti.
19
2
Stii pe vreun PD-ist fugit?? pe cand la PSD sunt 3: Mazare, Preda si GHITA.
13
5
Bine ma ca cei care voteaza altfel de cum vrei tu sunt tampiti si fara creier. Dupa creierasul tau ala micut ar trebui sa existe doar partidul pe care il votezi tu. Atunci n ar mai fi democratie. Frustrati de dreapta si hastag-isti manipulati care sustin abuzurile DNA, va tavaliti in chinuri ca in lipsa PROBELOR orice individ este nevinovat!!! Cum dracu doar psd-istii au furat?! Unde e Videanu, Berceanu, Boc si BASESCU!!! MICROSOFT SI EADS ? Asa ca mai usor cu textul.
8
13
Cred ca mazare ride de sa prapadeste de cit de prosti sintem noi rominii si in special constantenii si cum ne-a lasat cu buza umflata pe toti
21
2
Taceti dracu pe aici de sifonari.Parca aud ca o sa mergeti la cules capsuni in MADASCAR. MAI ALES COARDELE.
12
4
In Romania numai hotii fraieri fac puscarie vezi Cocos , ceilalti dispar cu bani cu tot ! Numai daca se doreste il vor aduce pe Mazare acasa , daca le este frica si au fost amenintati ca ii va trage dupa el la puscarie se vor gasi motive puerile si il vor lasa acolo unde este ! Asa ca noi vom ramane cu comentariile si ei cu banii furati !
18
2
asa au facut zic sa le decalotati pe penisurile si cam atiit japitelor slugilor ce sinteti.mincatori de kkt.asta care va pricepeti la comentari de sub mine.
5
9
Asteptam cam demult arestarea pestilor mari din dosarul Microsoft. Sau DNA nu are voie sa se atinga de americanii cei mari?
14
3
sfatos si stiucios... si zi asa: iubita ta Lulutza, de mana cu DNA, o sa-l taraie pe Bill Gates de mana cu Microsoft prin fata camerelor de filmat, cu catuse la incheieturi, ca sa faca dreptatea completa in "dosarul Microsoft". Daca zici ca e asa, n-ar fi mai bine sa inceapa cu Boc? Ca el, in calitate de prim ministru, a pus aprobarea finala pe notele alea de necesitate soft. Si cum a dovedit Lulutza, orice semnatura trebuie anchetata. Ca asa e in "dosarul Beli-mi-ai", n-asa? 'va'n gat de retardati... doar groparul va mai vindeca pe voi. Intelegeti doar cuvinte, niciodata idei sau concepte!
16
8
Sunt prosti multi pe lumea asta care isi inchipuie ca Trump sau evreii, in general, sunt vinovati pt toate relele din Romania. Tampitii astia sunt votantii fara creier ai psd si alde si care pun botu' la toate cacaturile lui Dragnea, Tariceanu, A3, Mazare si alti puscariabili care colcaie prin psd. Nu-i vorva, au ei golanii lor care si-au dat mana cu derbedeii nostri, dar pe care DNA trebuie sa-i bage pe viata in puscarie si sa-i lase si'n curu'gol. Mazare a fugit dar va fi extradat pt ca ceilalti inculpati cu el, il vor turna acum la greu. Asa ca, drogatul tot la....'vaselina' ajunge.
20
7
Se stia de la bun inceput ca Pastaie fugela maimutoi, doar a platit la judecatori si la restul mafiotilor din justitie. E la mintea cocosului ca nu lasi un hot cu 130 milioane liber... Vor face si ei de ochii prostilor o cerere de extradare la o zi dupa prescriere, cum se face la Ghita-TV
24
3
Populatie mai tampita ca cei din Constanta nu exista Il votau pe pastaie pana murea
45
7
Au furat pana au devenit miliardari. Vor trai pe picior mare toata viata si vor calatori pe tot mapamondul. Populatia proasta l a divinizat
36
5
au fost sfatuiti sa plece, au fost ajutati sa plece, au fost lasati sa plece .
48
4
Comentariile nu mai au nici un rost. Au furat si au plecat. poate si eu as fifacut la fel, avem un proverb din batrani, Cine imparte parte si face" este in sangele nostru sa furam
16
17
Sunt la shoping in paris cu; UDREA,BICA,COCOS, BASE SI ALTI INFRACTORI.
25
6
arestarea lui morgenstern in Argentina la bagat morcovu, jidanu a fost sfatuit de avocatii lui, tot jidani, sa toarne tot, cotetze HCoanda, asfaltari, reparatzii, investitzii.... plus ca Retrocedarile sunt la ICCJ si plus cu plus plus face fara numar, ceea ce merita pastaia
26
4
Javre de la PSD si PNL ... Gunoaie !
25
7
Stire falsa prosti ati fost in 2017 la fel va gaseste si noul an. Asteptam cu nerabdare articolul de dezmintire si scuze publice
14
7
Ii gaseste DNA pe toti in Madagascar!!!!!
20
4
gasca de pierde-vara o roieste!!!
25
5
La citi hoti gen Mazare sunt in tara asta , vom ramane doar citiva in Romania
32
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108