REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Radu Ștefan Bănică a pus munca pe primul loc, dar nu a scăpat de Poliție

Radu Ștefan Bănică a pus munca pe primul loc, dar nu a scăpat de Poliție

Replica API 25 februarie 2021 | 00:00 1365

Ștefan Bănică Jr. are toate motivele să fie mândru! Fiul lui cel mare îi calcă pe urme, astfel că, la fel ca faimosul său tată, tânărul face orice pentru fanii lui! Radu Ștefan a pus din nou munca înainte de toate, dar nu a scăpat însă de Poliție. Îndrăgitul concurent de la „Te cunosc de undeva” a fost oprit de oamenii legii la ceas de seară, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Ștefan Bănică Jr. este cu adevărat un bărbat norocos! Celebrul cântăreț este invidiat de multă lume, având în vedere faptul că-i merge bine pe toate planurile. Astfel, pe lângă o carieră de succes în lumea artistică, fiind cunoscut atât pentru rolurile celebre din filme, cât și pentru melodiile sale, juratul de la X Factor se laudă cu o familie frumoasă și cu niște copii superbi care-i aduc zâmbetul pe buze în fiecare zi, scrie spynews.ro

În ultima vreme, fiul cel mare a lui Ștefan Bănică Jr. a fost mai mereu în centrul atenției, tânărul devenind recent concurent la „Te cunosc de undeva”. În cadrul emisiunii difuzate pe Antena 1, tânărul a demonstrat că nu degeaba este student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematrografică I.L. Caragiale din București, deoarece îi calcă într-adevăr pe urme părintelui său, transformările sale fiind unele de-a dreptul spectaculoase.

Radu Ștefan Bănică pune munca înainte de toate

De curând, paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, l-au surprins pe fiul juratului de la X Factor în niște ipostaze rare. Concurentul de la „Te cunosc de undeva” a demonstrat că-și apreciază enorm de mult fanii, astfel că pare că nu ia niciodată pauză de la muncă! Radu Ștefan Bănică s-a întors de la niște filmări după miezul nopții, semn că deși probabil a resimțit oboseala, având în vedere ora târzie, nu a renunțat la sarcinile pe care le avea de îndeplinit.

La un moment dat, așa cum puteți vedea în imagini, Radu Ștefan Bănică a fost oprit însă de polițiști. Motivul? Un control de rutină. Lucru complet normal ținând cont de faptul că circulația este restricționată pe timp de noapte după ora 23:00.

De ce a fost fiul celebrului cântăreț oprit de polițiști

În imaginile surprinse de paparazzii noștri mai puteți vedea că fiul lui Ștefan Bănică Jr. coboară la un moment dat din mașină și după ce aruncă o privire în portbagaj și pe bancheta din spate, își pune telefonul la ureche, cel mai probabil sunând pe cineva. Cu această ocazie, am remarcat faptul că Radu Ștefan este și în pas cu moda, fiind îmbrăcat într-o geacă de iarnă gri, pantaloni negri și încălțat cu o pereche de sneackerși de culoare închisă, semn că are grijă de aspectul lui.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468