REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Radu Vânturache SE RETRAGE din funcția de ARHITECT-ȘEF al Constanței

Radu Vânturache SE RETRAGE din funcția de ARHITECT-ȘEF al Constanței

Replica API 22 octombrie 2020 | 16:58 4551

Radu Vânturache se va retrage din funcția de arhitect-șef al municipiului Constanța, dar nu va dispărea complet din administrația publică locală.

Acesta pare că a înțeles parțial mesajul că nu mai este dorit în această funcție cheie pentru dezvoltarea orașului, întrucât el va lucra în continuare în cadrul Primăriei Constanța, însă într-un alt serviciu, cel de Strategii Urbane. Radu Vânturache nu este singurul care și-a simțit postul amenințat, întrucât mai mulți colegi de Primăria Constanța stau cu bagajele făcute.

A.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Arhitect, esti varza. Scoala pe spaga ce esti tu si vantureala ala. Ori esti tembel ori esti idiot. Nu vorbesti nimeni despre arhitectura prostule, doar injuraturi de buna credinta adresate unui jeg de om, dealtfel cum esti si tu bag de seama.
0
0
Omul a castigat prin concurs postul de sef la dezvoltare urbana si a ocupat ulterior functia de arhitect sef la insistentele fostului primar. Eu am lucrat toata viata la privat si nu il apar dar trebuie sa va dau o replica, hateri turbati ce sunteti. Nu stiti sa scrieti corect dar aveti curajul sa vorbiti despre arhitectura. La scoala intai se invata limba romana si apoi se ajunge la arhitectura. Stiti de ce? Pentru ca la facultatea de arhitectura ajung oameni capabili, nu babuini cu patru clase. Iata de ce nu au primariile arhitecti sefi! Spuneti-i si lui Florin Roman ca e turbat de-al vostru
1
1
romanialibera ro investigatii negura-urbanistica-si-justitie-de-nota-10-solid-la-constanta-832158
0
1
Prosti mai sunteti. De ce masa toti "dezvoltatorii" s-au mutat pe Navodari? Ca le dadea Vanturache autorizatii asa ? Proasta rau e lumea, sunteti suparati ca nu v-ati luat autorizatii de constructie fara sa respectetai HCL si legile nu ? Deasta latrati aici si-l injurati pe Vanturache... Singura lui problema cat a fost la conducere a fost ca nu a prea dat autorizatii
4
0
In perioada in care a fost la conducere cu dl Fagadau nu au facut nimic pentru dezvoltarea orasului. Nu au refacut PUG-ul orasului si nu au facut nici un nou mare PUZ pentru dezvoltarea zonelor limitrofe alre orasului si incasarea de impozite mai mari pentru oras...Nimic mare pentru oras...doar manevre prin pile si se relatii si sustrageri de fonduri din banii primariei prin firme care au participat singure la licitatiile din SEAP cu caiete de sarcini facute cu dedicatii. Se poate verifica istoricul ultimilor achiztii publice si o sa se descopere manevrele facute care se vad de la o posta...
3
2
Sa te retragi in celula
8
1
Arhitect-sef i se potriveste mai degraba ca porecla!Cheltuie din bani,cat mai ai timp!
5
0
da unde se retrage el?la Poarta Alba.
6
1
Pai si spaga de la ultimele autorizatii, cum ramane ?
9
0
...stau si Caruntii...Mereutele...Mierlele ...dar si alti habarnisti adusi in primaria aia pe pile si relatii makidonesti...habar nu au cu ce se ocupa...numai basini de strut...
5
1
la strategii urbane te retragi? si marea stratega Cristina ce zice? se bucura ca-i iei locul? ca si Cristina tare priceputa in strategii urbane mai este, in afara de fonfleuri si ifose nu ramane din ea decat untura. si daca te retragi, mah Varcolache, nu retragi tu si autorizatiile alea pe care le-ai dat? ca ai omorat orice fir de iarba mai ramasese dupa Mazare pustiitorul. unde te-o fi gasit Balalau de te-a adus in Constanta sa te puna motzul la kkt? si cica nici nu esti arhitect, cica esti mai rau, esti urbanist...se vede ce te mai pricepi...sluga credincioasa la Balalau
8
1
Cap de Pwla ai tupeu de golan ! Ce sti tu de strategii ? Zdreanta umana ! Ai distrus orasul si vrei sa ti mentii putuorea prin Cta !
14
4
Are dreptate cetateanul
3
1
impuscat si asta...
9
1
Ai dat autorizatii numai pentru stambaturii de blocuri,cum e cel de la intrare in Palazu.La un cutremur cade pana si subsolul,nebunilor.Cum dracu iau astia receptia la asemenea chiciuri,mai grav,cavouri supraetajate.
12
2
A venit prin concurs la Strategii urbane.Dar a obtinut postul de Arhitect Sef al Constantei fiind singurul concurent la concurs.Nu se avea nevoie de arhitect sef ci de "YES MAN".Se vede ce a lasat in urma lui.Sotia lui oare nu lucreaza la firma fostei arhitecta sefa Luiza Tanase?
14
1
UNDE SE RETRAGE, NEBUNILOR??? A dat examen si e titular pe post. OK, examen singur pe locul doi, prestatie dezastru etc. Si se retrage de pe arhitect pe portar??? Ori isi ia transfer in alt oras, ori PA. Cititi legea si lasati barfele, ANALfabeti functiANALI. Musoni obositi! Mufloni, pardon.
7
2
Se retrage acum dupa distrugerea cu buna stiinta a orasului Constanta si a statiunii Mamaia ? Trebuie verificate toate autorizatiile date de acest personaj.
14
1
Voi sunteti normali la cap ? Cum sa ramana descreieratul asta la strategii urbane ? Pai gibonul asta a distrus arhitectura municipiului cu autorizatii ptr blocuri ba intre case, ba pe spatii verzi si acum vrea la strategii urbane ? Sa plece in pizda masii de unde a venit ! La puscarie sa faca strategii urbanu nu la Primaria Constanta ! Sa-l intrebe DNA-ul de toate autorizatiile emise si semnate de viceprimarul Babu Mitica ! Acolo este smecheria ! Au incasat milioane de euro spagi, papagalii astia !
22
1
sa plateasca pentru distrugerea orasului.
15
2
un homosexual declarat fugit de la bucuresti cu familie la misto huaaaa poponar fara viziune
9
3
Comentarii de kkt...consilierii locali sunt responsabil de porcariile aste...nu un lache de arhitect...consilierii votau daca da sau nu....sa.i vedem pe astia ce o sa aprobe ....replica in continuare e pe statul de plata ...
15
2
Bre matale nu esti anchetat de DNA ce nu stie lumea cata spaga ai luat sau...ai imunitate.
10
2
Un oras nu se construireste intr-un mandat de 4 ani. Oricare vine pe aceasta functie, este doar un verificator al regulamentelor de urbanism si a legislatiei in vigoare. Problema este a consilierilor locali care au aprobat aceste documentatii si a Ordinului Arhitectilor care nu a rezolvat problema semnaturilor de complezenta.
27
2
vaii de poolla lui babu cati a incurcat cu miscarea asta
11
0
idiotul asta a fost singurul care a participat la concursul ptr ocuparea functiei , bineinteles fiind admis datorita ajutorului acordat de cretinul cu putza mica babu. imparteau banii de la emiterea autorizatiilor total ilegale de construire , iar babu de altfel lua spaga si de la emiterea autorizatiilor de functionare ale agentilor economici , gen carciumi , pizzerii , terase , etc...
28
1
IDIOTULE , TI ITI PLACE CUM ARATA CONSTANTA ? BELI-MI-AI PULA CU GURA LUI MA-TA . FUTU-VA RASA IN GAT DE JIGODII ORDINARE . ATI SLUTIT IREMEDIABIL MUNICIPIU CONSTANTA .
37
1
Io am auzit ca va fi retras la poarta alba
26
1
Suga toate p..lile din constanta si zona metropolitana, cu fatza lui de spermatozoid bolnav
26
3
arhitect auzi la el, i-o place cum arata orasul??
35
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920