REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Rădulescu, deputat PSD, a răbufnit: Medicii să dea salariul înapoi sau să plece din țară

Rădulescu, deputat PSD, a răbufnit: Medicii să dea salariul înapoi sau să plece din țară

Replica API 28 mai 2019 | 01:56 538

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu, deputat PSD, a spus imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare că liderul partidului a fost „executat”. El a răbufnit când a vorbit despre rezultatul de la alegerile europarlamentare.

„Lăsați-mă doamnă cu justiția asta. În nicio țară din Europa nu a existat ce a existat în România în acești ani de zile. Ăștia sunt anii 50”, a spus Rădulescu, într-o intervenție telefonică la Digi24.

„În Ungaria, Polonia, Cehia, Italia, Franța au câștigat cine trebuia să câștige... care erau împotriva a ceea ce spuneți dumneavoastră. Singura țară unde n-am reușit a fost România”, a adăugat el.

În acest sens, el a comentat rezultatul alegerilor prin faptul că „a fost o ură generală împotriva președintelui Dragnea. (...) Dacă-i întrebați nici nu știu pentru ce-au votat” și a dat vina pe referendumul pentru justiție: „A fost un referendum generat de securistul Iohannis”.

Întrebat dacă PSD se va retrage de la guvernare, dacă există atâta ură față de partid, Rădulescu a spus s-a votat pe seama valului de ură la adresa lui Liviu Dragnea.

„Dacă dumneavoastră credeți că toate măsurile pe care le-am luat noi, PSD, în ultimii doi ani de zile și pentru fermieri, și pentru pensionar și pentru medici, dacă măsurile n-au fost bune atunci oamenii trebuie să le refuze și să meargă pe măsurile PNL și USR”.

„Eu îi rog pe medicii care au primit de 4 ori salariul să-l dea înapoi sau să plece din țară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe, că înseamnă că n-au fost mulțumiți de creșterile salariale, pensionarii la fel, să voteze USR. Fermierii să dea înapoi subvenția la USR pentru că oricum o să li se înapoi. Să vedem cum o să trăiască cu aceste partide”, a spus Cătălin Rădulescu.

El s-a mai plâns că din cele peste 3 milioane de pensionari, doar jumătate au ieșit duminică la vot.

digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu o manusita a dat, si cu mainile lor a luat, toti o apa si un ...politic!Hai la vot ,la vot sa traiasca ei bine si in furtisaguri!
2
0
mai idiotule, eu sunt pensionar, si ca astept ca voi nemernicilor sa imi redati banii pe care mi-au fost furati de o gasca de hoti care se credeau dumnezeu. Asa ca , cretinule, fa bine si dispari, poate ca detinutul draknea are nevoie de un chirias
2
0
v-a marit pensiile , v-a marit semnificativ salariile , au scazut tva-ul , au dat tichete de vacanta , au cerut justitie dreapta pt toti , romani , firme romanesti si multinationale . Nu mancati cacat despre inflatie , in calculul pensiei intra salariul semnificativ marit . Rusine profitorilor !
2
1
Schimbari urgente sa se faca nu numai in guvern ci si in institutiile de forta ale statului unde au fost promovate numai mediocritati si obedienti ai PSD-ului si-ai lui DRACnea. CSM, ICCJ, IJ, Comisia speciala de anchetare a magistratilor, maciuca politica a psd-ului cu matrakuka lui tudorel toader, psd-ista adina florea. Curatam urgent toata mizeria lasata de penalul DRACnea si a lui sluga, tudorel toader!
3
0
Radulescule tu si PSDeu tau nu sunteti stapani tari cu toate ca asa va-ti comportat.Totusi ai spus un adevar:toti cei care au primit tot felu de avantaje adica:voi parlamentari,speciali,primari si restu nu meritau asta dar asa ati vrut voi pt. ca voi sunteti tara.Oare dece au votat Romani contra PSD ?.
11
1
Sugi osul !!!!
2
2
sa ma bei la ousoare
1
2
Dar cine esti tu ma sa dai ordin medicilor ce sa faca. Ce scoala ai tu ma repetentule sa vorbesti astfel la adresa medicilor? Voi va meritati salariile, indemnizatiile, pensiile speciale, toate avantajele care vi le creaza posturile de prin demnitatile statului pe care nici macar nu-l respectati? Afara sa pleci tu golanule sa vedem daca esti in stare sa castigi un cent in mod cinstit!
13
2
Taratoarele lui DRACnea, codrin stefanescu, radulescu mitraliera, ciordache, nicolicea, serban nicolae si corvetele lui DRCnea din Videle: carmen dan, olguta vasilescu si docile veorica, toate taraturile astea ale lui DRACnea, AFARA din PSD!!! Daca PSD mai vrea sa se salveze sa puna in fruntea lor oameni ca primarul Iasului, Chirica! Asa doar poate, poate se vor salva, altfel pan la alegerile urmartoare va fi un mare ZERO BARAT!
12
2
Foarte bine ! Nu se poate asa : Sa aiba si salarii mari sa primeasca si spaga ! Nu toata lumea isi poate permite sa le umple buzunarele pentru a beneficia de asistenta medicala !
4
8
Cu drag, deja am plecat din tara, acu e bine?
9
1
Mooie PSD, tuturor psd-istilor si sustinatorilor!!!!!
12
3
Un gunoi marca inregistrata PSD
14
2
Un idiot tipic psd.
15
2
A dat banii de la ma-sa ?---un mare bou !
16
2
Am salariu de 180 mil dar iau spaga ca haiducu !
7
4
cunosc medici care impreuna cu familia lor au votat impotriva PSD pentru ca desi le-au marit salaiul nu i-a mai lasat sa ia spaga ca pe vremea PDL-PNL-ului asa ca au iesit serios in pierdere si au votat PNL
5
13
Dati uleiul si zaharul inapoi, am nevoie de el la puscarie.
16
3
Si in anii 50 se foloseau ...mitraliere . Vezi Padurea Verde de langa Timisoara . De ce sa dea banii inapoi ? A crescut si puterea se cumparare odata cu aceste mariri ? Ati inghetat pretul la energia electrica, la gigacalorie ,la apa? Nu . N-ati controlat nimic si la regii sunteti doar voi sefi si acolitii vostri .
13
2
Dar mare imbecil mai esti! Mars acolo unde Iti e locul! La gunoi!
22
3
Radulescule,dam noi inapoi ce vrei,ca si asa a scazut puterea de cumparare,dar nu vrei tu si cu ceilalti din PSD sa dati inapoi imprumuturile externe pe care le-ati facut in anii de cand sunteti la guvernare?Ai memorie selectiva,baiete!Si de ce nu ceri si pensiile speciale sau nesimtite inapoi,de la cei care beneficiaza de ele?Ca cei mai multi bani imprumutati s-au dus pe cheltuieli curente,nu ati construit mare lucru in tara asta!
32
6
Cum plm sunt votate asemenea specimene!? Viermi ce se cred anaconde in spatele carora stau analfabeti ce le aduc osanale. Natie de inculti imorali ce vand vise oligofrenilor. Romane, ei sunt supusii nosti, noi le suntem stapani. Ridica ochii, fii verical, moral si intransigent.
30
3
Un cretin.
28
3
Pentru corul de bocitoare ale pesedragnistilor: stati linistite "fetelor", am eu grija de livache flausatu', are loc in celula mea.Pana atunci ii tine raducu locul cald. O sa infiintam si un partid, "Menage de Trois", scula mea o sa ia locul buzelor voastre! Poate ramane insarcinat si scapa de puscarie.
25
5
Ca morcovu-n pamant.
24
5
Observam in poza un imbecil care o sa se imbolnaveasca de deces !
24
6
sa-i zica cineva ca in anii 50 situatia se rezolva elegant cu un glont la ceafa iar asta era cazul fericit ca de obicei erau ani de zile de barbarii in lagare nu procese cu mii de amanari finalizate cu 2 ani la pension vip sau chiar mai putin daca-i scrie cineva carti
22
3
Care au supt pula in timpul cand faceau foamea cu pnl-pdl sa suga pula psd ului.
9
16
Bai bulan tu chiar esti bulangiu pe ce lume traiesti datias gutuie si in cur la toata familia ta
9
6
Nu dispora a decis votul, in romania s a votat altceva decat psd , cei din afara nici macar nu au fost laaati sa voteze de catre masinaria comunista numita psd! Acum drogalaul asta masochist de radulescu vrea mita erectorala inapoi de la aurolacii sustinatori psd! Nici de ras nu sunteti ma taranoilor
25
5
Corect! Sa dea banii inapoi! Diaspora vrei sa iti facem? Avem deja pregatite niste cisterne! Casca gura!
8
19
unde esti sa vin sa-ti dau o muie !
13
32
PSDul sa ne faca muie in continuare!
30
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212