REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Raed Arafat ATENȚIONEAZĂ românii care se plimbă nestingheriți pe străzi

Raed Arafat ATENȚIONEAZĂ românii care se plimbă nestingheriți pe străzi

Replica API 21 martie 2020 | 16:52 4615

Secretarul de stat Raed Arafat trage un semnal de alarmă privind nunărul mare de români care aleg să ignore recomandările autorităților și să iasă din casă, chiar și pentru actrivități care nu sunt esențiale.

"Mai multe persoane au sunat sa spuna ca sunt prea multi care au iesit la plimbare si la gratare fiind vremea frumoasa.

In aceasta perioada ramanerea acasa si evitarea activitatilor care pot sa va expuna si sa expuna familiile voastre este extrem de importanta. Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca sa-l evitati.

Acesta se evita numai prin masurile de izolare si distantare sociala. Evitati expunerea persoanelor varstince din familiile d-voastra la acest risc printr-un comportament responsabil. Va rog mult evitati la maxim activitatile care nu sunt esentiale in aceasta perioada!", a scrie pe Facebook Arafat, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu parere de rau va zic cu mana pe inima ca in doua luni scapam de generatia comunista. Covid face schimbul de generatii. Imi pare rau ca sunt bunicii si parintii nostrii. Pentru romania e prea tarziu si prea mult pentru capacitatea sistemului sanitar. Oricum virusul e fatal pentru cei peste 60 de ani oriunde ai fi in lume. In romania o sa se moara mult in afara terapiei intensive. Mare pacat!
0
2
Teleporteaza toti tiganii borati suspecti de covid la constanta, iar postacii psd au primit ordin sa-l apere. Sa va fut in gura pe toti pupatorii de pula a arahatului.
9
2
Stati VOI in casa si PROTEJATI-VA VOI, NU EU ! Rudele mele mai in varsta isi asuma sau evita riscul prin protejare PROPRIE! Poarta EI masca NU EU! In rest vedeti ca aveti logical error - daca stau in casa nu deschid geamul? vantul nu bate ? stranutul unei infectate nu e transportat de vant si la mine? Bineinteles, dar cand esti bolsevic si vrei sa reinstaurezi comunismul umbli cu vrajeali stupide ca la alea inteligente nu te duce capul. PS De Tamiflu si Kaletra ati auzit? JAVRELOR!
6
2
Niste inconstienti care pot da nastere la o priliferare fara precedent a virusului.
0
4
Virusatii cu tembelisme in capetele lor de cacat se iau in continuare tot de Arafat. Sincer,Romania nu merita sa-l aiba pe acest om care a creat SMURD-ul De fapt romanii astia de cacat sunt din pacate cei mai vocali dar si puternic reprezentati la nivel de guvern prin politicieni si ei schizoizi si nemernici. Fara Arafat si alti specialisti reali,se cacau pe ei toti penelistii soarelui. Dupa ce va trece pandemia,tot cacaciosii politruci isi vor asuma merite,chiar daca ei de fapt doar au bifat ce li se spunea de catre oameni valorosi ca Arafat . Muie PNL.
5
5
mamimutele nu inteleg decit cind crapa sau le dai cu batul peste cap! ati vazutce fete au alea care alerga ca prostele de unele singure si ajung pe locul 2? sau tiganii din magazine,cu rable ee masini,unele volan dreapta?
5
5
Virusul asta a combatut terorismul si coruptia mai bine ca diicot si dna. Gata au disparut stirile despre subiectele astea doua. Bravo covid19! Cat de false si manipulatoare erau toate astea abia acum se vede. Hastagrezist au disparut si ei. Imi aduc aminte cu ce fata sforaitoare trimitea KWJ la lupta anticoruptie armatele de procurori si cum asigura el Bruxelles ul ca va combate coruptia in continuare. Dar unde i Kovesi cu parchetul ei european? A disparut si asta. Toate temele false au disparut. Realitatea covid19 a invins. Nu se mai ia spaga. Nu se mai fac atentate. Au gasit alta lupta. Ha!
3
8
Arafat nu e tipul ala care a ,,salvat ,, echipajul SMURD cazut cu elicopterul pe lacul Siutghiol....si pe aia cu avionul cazut in Apuseni.....si pe arsii de la Colectiv? Daca despre el este vorba ,acum stiu ca si pe locuitorii Constantei o sa ii salveze de virus......tocmai a adus un lot de covizi la hotelul lui Mazare din Mamaia........
12
6
Baiatu este in regula daca ai chef sa risti viata ta dar inconstienta care se extinde si asupra vietii rudelor tale mai in varsta poti sa ti-o asumi?PUNCT
8
3
mai vita tu daca te imbolnavesti, la randul tau ii imbolnavesti si pe atii nevinovati care poate vor sa traiasca asa ca iti recomand funia si sapunul iar pentru ala cu arahat ii spun doar atat pacat ca virusul nu va alege pe astia ca tine!!!
15
3
Jegoaul asta ne-a adus infectaii in Constanta!
11
7
Cainele moare de grija stapanului si prostul de grija altuia! Ce va fute pe voi ce fac eu cu viata mea? Nici daca imi plateati voi CASS-ul nu aveati dreptul sa-mi dictati cum sa traiesc! Va e frica ca va imbolnaviti voi? Stati VOI in casa si PROTEJATI-VA VOI, NU EU ! Fiecare isi asuma responsabilitatea pentru faptele si viata proprie! Treaba mea daca traiesc sau mor, n-aveti decat sa purtati voi masti si sa stati in casa! Sau sunteti doar frustrate ca n-aveti curajul sa luati viata in piept si sa va asumati consecintele?
11
24
Din cauza tampitilor care ies la iarba verde, care fac liniute cu masinile, care se plimba in grupuri prin parcuri si pe la cazino o sa ne de-a o lege care sa ne tina in casa cu armata. Popor de indolenti. Asa au facut italienii si acum se raresc pe zi ce trece prin moarte. La asta se adauga si asa zisa diaspora care vine haotic. Pregati-va de o forma noua de rau in Romania.
12
8
de ce nu spuneti de ala de la icil VULPE MARIAN navigatorul.. care a murit de coronavirus azi , si cine stie cati mai sunt ca el care au murit si mergeti blat , futuva-n rasa de gunoaie de oamenii
4
10
voi chiar nu vedeti. nu auziti cate persoane mor de covid 19? Sunteti inconstienti! Stati acasa!
15
3
am si eu o intrebare, de ce nu spuneti cati morti sunt in romania, chiar azi a murit un prieten de coronavirus .. si inca 10 acum o ora , spuneti doar cati sunt infectati dar morti nu spuneti nimic, inseamna ca ascundeti ceva...
3
12
O mizerie islamista, un incompetent care poarta pampersi, nu merita sa strici nicio flegma pe tradatorul asta.
15
16
Romanii care se plimba nestingheriti pe strazi il atentioneaza pe ciuhapul de arafat si imbecilii cu ochi albastri ca daca mai inisista cu cretinismele astea gen stai tu in casa ca nu vreau eu sa port masca, or sa sfarseasca ca cel mai iubit fiu al patriei si consoarta lui la Craciunul din '89.
8
12
Este o mangla nenorocita pe banii primiti de la UE.Aceasta treaba urata pe sanatatea constantenilor este girata de guvern.
14
4
Pana nu se aplica aceasi "lege" ca in Franta ,nu iesi din casa fara un formular completat si in scopuri strict necesare, si amenda direct 135 de euro daca nu ai un motiv de a iesi
19
9
Eu zic sa-i scoateti pe aia din Mamaia carantinati la un gratar in soarele primavaratec ca sa-i scapati de virus.
13
4
Ati ratat starul starii de urgenta, trebuia luata mult mai inainte.
17
7
de idioti.
17
11
Mai multe pers au sunat...tot cu asta ne ocupam?? Ne dam in cap pana pierim de pe harta
8
12
De ce dnilor ministrii nu asigurati materialele de protectie! De ce dlle presedinte al ROMANAIEI! DE CE? Bun venit pe litoralul romanesc.SIC.!
21
8
bai bubuinule soarele este in ajutorul omului,faci vitamina d si scapi de covid 19
15
16
Esti cumva cadru medical de iti dai cu parerea? Daca nu esti, taci dreaq din gura si nu te mai baga in seama l tastatura!
20
8
Pisa-te, ca vine trenul, nemuritorule!
16
10
Ala te invata ceva.. Sa nu crapi si tu Alain Delon ....Fotomodelule..
8
20
Ei nu stiu ca pot ajunge astfel....cenusa de gratarrr!
13
21
mori, fmm de cioara borataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
33
23

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108