REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Raed Arafat avertizează inamicii vaccinării: Vom avea două boli care ucid

Raed Arafat avertizează inamicii vaccinării: Vom avea două boli care ucid

Replica API 17 mai 2020 | 02:03 2635

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, spune că va fi nevoie de o campanie amplă privind vaccinarea împotriva gripei sezoniere, el avertizând că vor circula două virusuri, care provoacă două boli, ambele mortale.

Raed Arafat

Raed Arafat a transmis, sâmbătă, un avertisment celor care se arată împotriva vaccinării: „Am început să aud şi vorbe despre vaccinare, că nouă nu ne trebuie vaccinare. Încă nu a apărut vaccinul anti-COVID, dar vine perioada iernii, vine perioada toamnei, va intra şi gripa sezonieră, vom avea şi COVID, vom avea şi gripă sezonieră. Dacă nu ne vaccinăm împotriva gripei sezoniere, o să avem o problemă foarte mare: vom avea două boli care amândouă ucid şi una dintre ele poate fi prevenită şi controlată prin vaccin şi normal este să se facă chiar o campanie de vaccinare mult mai amplă decât până acum, dacă vrem să limităm măcar una dintre cele două boli şi unul dintre cele două virusuri să nu se răspândească”, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa o f*t pe mata arafat sharmuta
0
0
f,m,m,ma-tii de bugetar veros,care nu ai grija zilei de maine si care te plimbi de la mare la munte prin scuza interesului de serviciu.ori e gripa ori e corona.
3
0
Sa faci ca inamicu
2
0
Singurul virus esti tu, vaccineaza-te tu si cu retardatii de langa tine, arabitoiule!
7
2
Inconstientii astia nu realizeaza ce va fi la toamna-iarna. Se vor duce la spital ca au gripa, si vor iesi cu picioarele inainte ca de acolo vor lua covidul. Nu stiu cum vor face medicii trierea: care vor avea gripa, care covid. Cine consulta gripa, cine covid. O gripa poate deveni mortala f repede daca pacientul ia si covid repede, caci e cu imunitatea la pamant. La fel si pt cei cu boli cronice.
5
3
Sa o vaccinezi pe ma-ta si tot neamul tau de ciori, sa nu va mai reproduceti! Mars afara din tara asta jigodie!
17
2
Ai citit in ortii mamicutei tale curve ce scrie acolo! Sa mori tu, cu tot neamul tau de toate vaccinurile pe care ti le vei face de acum incolo, ciochist jalnic ce esti!
14
1
daca gtaceai, filozof ramaneai! MOARTE PSD! MOARTE PNL! MOARTE UDMR! MOARTE USR!
16
0
Ce ma ai dat si tu de internet?... mortii tai de mate fripe!!! Tengura cu 10 clase ale tale !!!
18
1
Asculta ma nenorocitule!!! Cui mortii matii ii doresti tu moartea ma cacat prajot. Vezi poate te cait si te omor, sugator de pula belita a CIUHAPULUI! Fututi dumnezeii matii de oligofren cu creierii spalati de antene, rtv si presqa de cacat mituita de nationalitatea conlocuitoare de orban!
17
1
multi cretini isi mai spun parerea negativa asupra dr Arafat , niste imbecili ce trebuie vacinati la bostan , ca e plin de tarite.Precis fac parte si din pupatorii de racle.
1
23
Daca ai gripa ,organismal e deja slabit si daca peste asta mai iei si o coronache,nici desteptii astia care dau cu cacat in Arafat nu scapa. Da,Arafat nu poate fi inteles decat de cei care au cel putin trei neuroni functionali.
15
6
Mars bai arabete imputit si vezi-ti de treburile tale!! Pacat de ceea ce ai facut la inceput dar caracterul jegos si inhaitarea cu politicienii te-a redus la stadiul de rahat cu ochi!
19
4
Chiar o fi biratura asta de Arab cel mai destept foctor din Romania. Cum naiba se face de este de neinlocuit jdreanta asta. O sa iasa revolutie in Tara din cauza unui arab spurcat si linsati restul arabilor
17
5
dracul , atunci totul e ok numai s a dispara!facem orice dar cateodat e prea tarziu Sfaturi proaste le poat da oricine , nu au nici o jena, daca le insusim le simtim si atunci suntem mai prosti ca ...ele!
1
1
fira-i al Dracului de bubuin imputit dute si vaccineaza-ti neamurile daca le prinzi din copac
21
5
numai mintiti jegosilor toata mass media imbarliga lumea , este unu care a facut live din toate spitalele din california nu exista infectati si morti , toate corturile erau goale si la tv ziceau ca sunt pline , sa va dam la muie la toata mass media si ziarele de kkt care primiti bani de la stat sa spuneti doar minciuni va vindeti pe multe kg de castraveti de vii bagati in cur , aveti grija sa nu patiti ca ziarul ala din franta va urez multa muie
26
5
Iaser Arafat-OLP face politica ruso-chineza
17
3
Arafat ratat ! Esti tampit ! Nu suntem impotriva vaccinarii daca stim provenienta si eficacitatea cf Cantacuzino Bals ! Suntem impotriva vaccinarii OBLIGATORII cretinule !
25
4
Daca avem doua boli care ucid, de ce vreti sa faceti vaccin doar pentru una? Dezamagirea manipulatorilor de la centru este mare. Au remarcat ca populatia nu mai crede minciuna si se apropie ziua cand vor da socoteala pentru sabotarea economiei nationale.
19
3
nu m-am vaccinat de gripa.intr-adevar,am racit zdravan de vreo 2 ori in 10 ani.mai lasati oamenii sa mai si resprire,prea se exagereaza nene cu virusul asta care a omorat mai putini oameni decat gripa clasica.de atata grija o sa ne traim viata someri fara locuri de munca.
29
4
psd-ist si agent sputnik .sri-ul ia salariu degeaba sau ?
4
21
Industria vaccinurilor, prin lege, nu este obligata sa plateasca despagubiri persoanelor carora s-a dovedit ca au efecte secundare din cauza unui vaccin. Asta da model de afacere, fara sa lansezi un produs fara sa fii responabil daca nu merge!
22
2
Sa se vaccineze prostii... doritorii de cancer si alzheimer.
26
7
cine nu vrea vaccin nu e fortat. Dar daca a luat virusul sa-si plateasca spitalizarea !!! Simplu !!!
33
7
Vaccinare inseamna introducere in organism de virusi aproape morti. Se spera ca organismul va raspunde prin anticorpi. Aici incep problemele. Ce fel de virusi introduci in oameni? Daca virusii din natura sunt diferiti decat cei din fiola? Daca continutul fiolei este expirat sau contine o porcarie a laboratoarelor? Cum raspund autoritatile in cazul unui esec?
35
9
Numai dobitoci comenteaza. Cel putin imbecilul "hay syktyr ciuhapule" este clar retardat. Moarte tie cacat mort ! Din cauza unor gunoaie ca tine, futu-ti mortii ma-ti sa-ti fut, totul pare o gluma !
19
28
Vreti ss ne omorati pe toti cu vaccinurile voastre, sa va umplrti de bani cum v ati umplut si cu isteria asta creata de voi, sa va vavcinati voi copii si toats natia si dupa aia mai vorbim.
29
13
Se spunea la italieni ca au murit cei ce erau vaccinati de gripa sezoniera...
28
11
de cnad este lumea sunt boli care m ai si uciod, n u ucid pur si simplu... mars in mortii ma-tii cu tot cu japitxele de romania sau ce mortii lor sut care iti sug pula!!! Facem Revolutie si tot nu ne vaccinam! Moarte plavanis! bai zdreanta hitlerista, asta nu e tara ta, ai auzit bai nazist pligofren. sa-i declari lu mata, fara cratima, din Hitleria, stare de urgenta!!! ai inteles! STA ESTE TARA NOASTRA NU A TA CA SA FACI TU, BEZMETIC GESTAPOVIST, CE VREI CU A, CU TOT CU LABARII TAI DE LA PNL SI CU CURVELE JEGOASE DE LA PSD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
38
20
tare destept e arabetele asta, il asteapta in siria, sefu sal decapiteze
35
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108