REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Raed Arafat DESFIINȚEAZĂ impunerea certificatului de vaccinare: Va duce la discriminare și o piață a falsurilor

Raed Arafat DESFIINȚEAZĂ impunerea certificatului de vaccinare: Va duce la discriminare și o piață a falsurilor

Replica API 18 ianuarie 2021 | 20:07 1527

Șeful DSU, Raed Arafat, spune că impunerea unui certificat de vaccinare de care să fie condiționat accesul în țările membre UE și nu numai va duce la grave discriminări ale celor care fie nu au acces la vaccin, fie nu se pot vaccina din diverse motive. Arafat crede și că piața falsurilor va înflori.

Este un vaccin pe care îl obţinem foarte greu - şi ştim că azi Pfizer a anunţat reducerea cantităţii livrate în Europa (compania a precizat că reducerea temporară este provocată de operaţiuni menite să crească capacitatea de producţie în primăvară, n.r.).

România va primi mai puţin decât i s-a promis, urmând să se revină în februarie la o cifră care să compenseze ce nu primim acum. La acest moment o astfel de discuţie poate să pună o presiune foarte mare pe oameni şi să discrimineze. Gândiţi-vă: dacă firma de aviaţie o să spună "nu urcaţi în avion decât vaccinat" însă nu aveţi acces la vaccin nici dacă doriţi să vă vaccinaţi, asta va crea o problemă foare mare.

Mai e un risc pentru turism: să iasă certificatele false de vaccinare. Orice criză de acest gen creează o piaţă şi piaţa certificatelor false va fi, cred, una foarte prosperă dacă va fi un motiv de discriminare. Mai bine abordăm altfel situaţia. Sunt convins că la nivelul UE se vor discuta toate aceste aspecte", a spus Raed Arafat, conform Antena 3, scrie Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Raed Arafat nu infiinteazasi nu desfiinteaza nimic. Omul a facut niste afirmatii,nu el este miezul din gogoasa ca Iohannis de exemplu. Astia din guvern desfiinteaza ce vor neuronii lor,Arafat doar incaseaza injuraturile meritate de guvernanti.
1
0
N-are nicio treaba daca romanul vrea sau nu pasaport. Nu vom putea intra in alte tari fara dovada vaccinului, pasaport sau o adeverinta de vaccinare.
2
0
De parca la nivelul UE opinia lui Arafat conteaza .
4
0
Articol cool! Bravo Dle Raed Arafat!
3
0
Daca firmele de transport aerian si terestru vor impune pass covid, atunci voi statul va trebuii sa le puneti restrictii de decolare, aterizare sau stationare
2
1
De parca ar avea el vreun cuvant de spus. Vezi ca suna neamtu pe linia scurta bre.treceti in formatie
3
0
Mare idiot esti ,voi vaccinatatii puteti sa sugeti poola fara masca ca daca ai masca nu poti.
6
2
Atunci nici noi vaccinatii, nu vom mai purta masca, sigurul ei rol fiind, sa-i protejeze pe nevaccinati.
2
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920