REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.5° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
25.5° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Raed Arafat explică cum au devenit secțiile de votare mai sigure decât spitalele

Raed Arafat explică cum au devenit secțiile de votare mai sigure decât spitalele

Replica API 5 decembrie 2020 | 00:01 1653

După Klaus Iohannis și Ludovic Orban, a venit rândul lui Raed Arafat să dea asigurări că românii care merg la vot nu se vor infecta cu noul virus.

Raed Arafat

Arafat spune că votanții nu trebuie să se teamă, dacă vor respecta normale sanitare de protecție împotriva SARS-COV-2. Totuși, trebuie precizat că în spitale, peste 10.000 de cadre medicale s-au infectat până acum, deși au respectat normele, conform spuselor lor.

”Dacă se respectă regulile prevăzută în interior, la așteptare, în deplasare spre secțiile de vot și oamenii înțeleg nu văd un risc suplimentar, decât că vor fi oameni la vot. Să nu mai apară întruniri ca la alegerile locale, trebuie evitate la maxim și să nu aibă loc, ca să prevenim o infectare în masă a unor persoane care participă la astfel de activități.”, a spus Raed Arafat, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
deci bolnavii ar fi mai bine sa mearga la vot decat la spital,sunt mai in siguranta,..plus ca nu tb sa dea shpaga..multumesc Romania
2
0
La bolnav acasa merge loctiitorul, un membru din sv si jandarmul. Cei cu febra pot vota, dar se pastreaza aceeasi cabina de vot pe care o vor folosi doar cei cu febra.
0
0
Arahateanul e bahai
3
1
nu mai dati toti onanisti la ziar ... arab spart !!
5
2
Ai dreptate exact cum mata era pe centura la supt pula si tu ai aflat ca mata este muista
4
2
As avea si eu cateva intrebari pt domnulArafat . Cine merge cu urna mobila la bolnavii de covid si cum voteaza acestia , Buletinele de vot nu vor fi contaminate cand vor intra in contact cu bolnavul covid,cine va ave curaj sa deschida urna si sa numere voturile , Daca cei cu temperatura pot intra in sectia de votare si voteaza ca toata lumea de ce sa mai pus un om cu un termoscaner sa ia temperatura la intrare ?
9
1
stapanul tau spunea esti precaut sau esti prost, ei bine noi suntem precauti, ne protejam si votam impotriva PNL si a stapanului tau chiar daca psd sau proromania nu ne atrag!!! Tu esti prost asa ca stai acasa!!!
13
1
Ba asta-si bate joc de noi cu cretinismele astea infantile? Debitate si pe un ton sfatos asa dar care nu admite contrazicere! BA SA-MI BAG PULA IN CREIERUL TAU DE CIUHAP IMPUTIT ! daca nu te plantau comunistii lu' ceasca aici te beleau camilarii !
12
2
Sectiile de votare sunt focare de covid! Sansa de a contracta virusul este foarte mare. Toti alegatorii psd proromania si pmp trebuie sa fie foarte atenti, fiind si in varsta riscurile sunt enorme. Cel mai sanatos stati acasa!!
4
14
arab pidosnic
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369