REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

RAED ARAFAT: 'Vor fi MĂSURI care NU VOR FI pe PLACUL tuturor'

RAED ARAFAT: 'Vor fi MĂSURI care NU VOR FI pe PLACUL tuturor'

Replica API 19 iulie 2020 | 23:03 3616

Șeful DSU Raed Arafat a declarat pentru Libertatea, după noul record de infecții din ultimele 24 de ore, că „vor fi măsuri care nu vor fi pe placul tuturor":

Din păcate, numărul deceselor va continua să fie ridicat și poate să crească. Noi nu vedem însă decesele în cifre seci, fiecare deces este un om, este tată, mamă, rudă. Ca să protejăm populația și să reducem numărul, soluția este respectarea regulilor pe care unii încearcă în continuare și foarte intens să le batjocorească.

Trendul este crescător

Duminică, probabil, numărul va fi mai scăzut, pentru că de regulă, în weekend, numărul testelor și trecerea lor în registre sunt reduse, dar trendul este crescător și ne așteptăm la creșteri”.

Așteptăm să iasă și legea promulgată astăzi. Dar vor fi măsuri care nu vor fi pe placul tuturor, când se iau. O să zică lumea că se iau măsuri dure, chiar dacă nu sunt naționale, ci vor fi pe zone. Dar măsurile se iau pentru că nu se respectă măsurile compensatorii, adică purtarea măștii, distanțarea, evitarea aglomerației și așa mai departe. Vom putea interveni doar local", a precizat Raed Arafat, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SUGI PULA CATELUSUL PENELEULUI
3
0
Arahat e omu pnl pus sa sperie populatia ca sa nu vina lumea la vot sa castige pnl trezitiva ca o ss murim de foame nu de covid
6
1
In primavara se spunea ca virusul dispare vara ,nu rezista la caldura,bla-bla-bla ...A venit vara,numarul imbolnavirilor creste,in curand Covid va fi si in bere,mititei,pizza... La demisie v-ati gandit,domnule Arafat?Cine va protejeaza?
7
0
Profetul Arafat!!! Mu13 ma tu scrii cati infectatit sunt !! Ii bagi din pix nu sunt datele reale mincinosilorrr!!
7
0
covidului abia se organizeaza zilele astea .in septembrie,cand se termina sezonul nea nelu tataru va pune lacat la intrarea in Constanta.si la iesire,desigur.ca va fi o situatie scapata de sub control,in viziunea lor.
6
2
Tine bine de masca, ca iei amenda 10 000 lei. Atat au luat si cluburile din mamaia nord, numai ca aia fac 10 000 lei pe minut sambata seara. Hai stati cuminti, in Romania doar securistii au liber la furat, restul stau cu foamea-n glanda si holtzu-n gaoaza.
10
1
Arafat e un porc si un magar, face preziceri dezastruoase pentru placerea lui draceasca si a altora ca el!! Nu stiu de unde dracu scoate el documente din alte tari ca un hacker!! Ar trebui sa mearga in spital la capul bolnavilor de la reanimare si sa-i salveze!! La fel alti doctori redusi mintal care stau prin birouri!!
12
2
Iarasi baa ameninta asta populatia ...asta e sistemul securist bazat pe amenintari amenzi
10
2
Stau ca idiotu cu masca pe fata , zilnic 10 ore la servici ....iar in cluburile de basini din Mamaia , este dilaila si sfidare maxima !!!!!
11
0
Arafat este bagat la inaintare de politrucii meschini ai PNL. Ar trebui sa faca un pas in spate,sa se ocupe de ce a creat ,adica SMURD si sa lase guvernul sa zica si sa faca. La urma urmei,cine vrea sa riste nu are decat,doar ca cine e normal la cap sa evite inghesuiala intre prostovani. Daca sistemul medical va fi depasit,asta este,cocalarii or sa treaca la cele vesnice ca asa vor ei,asta e limpede dupa atatea luni de repetari zilnice cu spalatul si masca ignorate de multimea cretina. Arafat nu e pentru Romania,ci pentru tari civilizate,asadar e bine sa se dea la o parte.
7
6
Stau salvari la coada sa lase pacienti infectati, ies medici si povestesc cum stau cu pampersi pe ei ca nu se pot dezbraca ore in sir de combinezoane si unii mai au indoieli ca exista covid? Pai atunci sa se faca selectie naturala, cine vrea sa moara sa moara! dar lasati-ne pe noi astia care vrem sa traim!!
16
9
Pentru cifrele aberante dublate zi de zi sa se deschida dosar penal si sa se ancheteze.Sa raspundeti pentru banii UE, pentru numarul real de bolnavi covid-19 si acest ajutor primit. Romania anchetaata pentru numarul real de bolnavi covid-19. Sa se deschida dosar international penal pentru numarul de bolnavi covid-19 din Romania.
13
4
Pe vremea lui ceasca marii doctori examenele.....astia veniti sa studieze in Romania.
9
2
Domnule Arafat, ori luati masuri drastice pt toti, ca asa ar fi normal, ori ne lasati in pace! Adica noi ne ferim, purtam masti,distantare si aia din Mamaia ne inbolnavesc!!?? Faceti ceva cu haosul din Mamaia, si dupa aceia sa tineti prelegeri la tv!!
21
9
Ce fata de idiot are !
14
10
Ati ghicit si de ce. Nu exista covid....insa multi co-comentatori de pe aici insista sa demonstreze ca Silviu Brucan a avut mare dreptate cand a a facut celebra afirmatie in legatura cu poporul roman...
8
13
MUIE si PSD-ului, pt ca a votat legea carantinarii de gat cu ciumatii galbeni. MOARTE POLITICIENILOR DIN ROMANIA!
26
7
Domnule Arafat, pe noi ne amendati daca intram in benzinarie si nu avem masca, daca suntem mai multi de 6 persoane in oras, dar uitati.va acum, in momentul asta la cluburile din Mamaia, Loft, Nuba, Breeze, sunt ca sardinele. Dati o explicatie populatiei de ce aia au voie??? De ce ei sfideaza orice lege a bun simtului, nu mai zic de legile in vigoare! Se pare ca sunt protejati, au imunitate...Nu este corect domnule Arafat.....sa incatusati un sofer de autobuz ca nu purta masca, iar pe astia sa.i lasati de capul lor!! Poporul va va taxa!!
52
3
Da luati odata masurile alea dure domnule Arafat,pentru ca Romania a ajuns deja ciuma europei nici o tara nu va mai primi romani din cazua numarului mare de infectati cu COVID,nu conteaza ce spune un partid sau altul important este ce spun medici specialisti in boli infectioase pentru ca ei cunosc.
22
44
Arahate mai ia si tu o pauza da o dreacu de pandemie
48
14
MUIE PNL SI TUTUROR VOTANTILOR SI SUSTINATORILOR PNL
49
15
CIUHAP MASON SEREIST BORAT CE ESTI!!!
45
25
Baga-i harapule pe toti in penitenciar si pe saracii care sufera de alte boli in afara de covid tine-i acasa ca nu sunt prioritate si nu dau bine la tv sa va faceti voi propaganda si campanie.
42
26
La asta nu s-au gandit nazistii acum 75 de ani.uite ca sunt unii mai dibaci Inna haitui oamenii in societate.dupa ce ca unii am ramas fara servicii adica munca mai vin si hingherii medicali sa ne vaneze
47
16

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212