REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

RAEDPP a închis Țara Piticilor pentru renovare: Stelian Ion nu a sesizat oficial autoritățile

RAEDPP a închis Țara Piticilor pentru renovare: Stelian Ion nu a sesizat oficial autoritățile

Replica API 20 martie 2020 | 00:00 1566

Zilele trecute, deputatul USR Constanța, Stelian Ion, a scris într-o postare pe Facebook, după ce RAEDPP a efectuat operațiunea de dezinfencție, că locul de joacă din Parcul Tăbăcărie, „Țara Piticlor”, ar trebui să fie închis, nu dezinfenctat. În acest sens, candidatul la Primăria Constanța a scris că solicită public primarului în funcție, Decebal Făgădău și conducerii RAEDPP să închidă acest loc de joacă, deoarece după postarea deputatului, „dezinfectarea poate induce ideea că e sigur să îți aduci copiii la joacă acolo, ceea ce nu e real”, spune Stelian Ion.

Răspunsul a venit rapid din partea conducerii RAEDPP, iar locul de joacă a fost închis temporar, până pe data de 5 aprilie pentru renovare. „Aveam în plan să renovăm luna viitoare atât Țara Piticilor, cât și Gravity Park.

Stelian Ion

Având în vedere situația existentă și faptul că acestea sunt tranzitate de un număr redus de utilizatori, le vom închide pentru public și le vom renova mai devreme față de cum stabilisem inițial. În consecință, în această perioadă nu vom mai face dezinfecție, iar fondurile le vom folosi pentru piesele care trebuie înlocuite”, a declarat directorul RAEDPP, Florin Gheorghe în comunicatul de presă.

Florin Gheorghe

Contactat de Replica de Constanța, chiar înainte de a se lua decizia închiderii acestor locuri de joacă, Florin Gheorghe a spus că nu a primit nicio înștiințare din partea lui Stelian Ion pentru Țara Piticilor și că acesta îl putea suna oricând, mai ales că au fost și colegi de liceu. „Săptămâna asta cred că au fost trei copii acolo în patru zile. Cred că ar fi cel mai indicat să închidem și să ne apucăm de renovat. Nu mai dăm banii nici pe dezinfenctant, așa păstrăm banii pentru renovare. Stelian Ion are numărul meu, poate să mă sune, așa că pune el pe Facebook, e altceva. Nu mi-a trimis nimic oficial”, a spus directorul RAEDPP.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vorbesti cu pesedistii? ca in 2016 cand ziua reprezentai primaria in procese si seara faceai campanie anti psd si anti primarie! Maaaai Ipocritule! Bulai, colegul tau de la usr neamt se lega de fetzele unor penelisti! acum pot zice si eu stelica, ai o fatza de neterminat!
1
1
cum sa te sune, sa discute cu prietenul din PSD? el face doar garagara pe fb.
4
3
Mizerabilule ai ajuns sa lingi pantofi. Jeg uman. Spagarule. De ce nu te intreaba nimeni cele 15 tarabe pe care le controlezi.
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108