REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

RAEDPP anunță plantările de toamnă în Țara Piticilor

RAEDPP anunță plantările de toamnă în Țara Piticilor

Replica API 1 octombrie 2020 | 22:43 1461

Încep plantările de toamnă în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, administrată de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța.

În perioada următoare, decorul peisagistic existent va fi completat cu preponderență de plante perene și arbuști, rezistente la condițiile specifice de climă și sol și care nu necesită depozitarea în locuri speciale pe timpul iernii. Utilizarea cu preponderenţă a plantelor perene implică astfel o investiţie cu durata de viaţă mai lungă, pentru a nu mai fi nevoie de investiții anuale în amenajarea peisagistică. Toate exemplarele de plante achiziționate sunt din specii ornamentale de forme şi culori variate, iar lucrările vor avea loc pe întreg perimetrul Țării Piticilor.

Totodată, în centrul parcului de distracții va fi plantat un brad cu înălțimea de 5,5 metri, care va reprezenta piesa centrală a decorului din Țara Piticilor, în perioada Sărbătorilor de iarnă. Precizăm faptul că anii trecuți, de Crăciun, în Țara Piticilor erau montați fie brazi artificiali, fie brazi naturali, care erau apoi aruncați.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru respectarea adevarului, anul trecut si cativa inainte, la intrarea in acest parc trist, te intampina cel mai urat brad artificial, in forma de con, pe structura metalica, de care era lipita cea mai ieftina beteala verde. Bradul racheta si multe alte mizerii servite de Fagadau reprezinta cartea de vizita a administratiei care si-a batut joc de acest oras si de banii publici. Draga Ion, schimba-ti ochelarii. Draga noua administratie, schimbati dracu odata Pomacost din contractul de intretinere a spatiilor verzi. Ne-am saturat de asistati sociali care plimba iarba taiata, cu patura!
4
0
Un titlu prost! NU exista nici o "Tara a piticilor"! Exista " PARCUL TABACARIEI"! Asta trebuie avut in vedere! Pentru protectia lui, caci alt parc nu avem in tot marele oras - Constanta!
7
1
Este un lucru bun,dar pentru respectarea adevarului,in anii precedenti se foloseau doar brazi naturali!!!
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108