REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

RAEDPP organizează 'Târgul de bun gust, cu reţete din străbuni'

RAEDPP organizează 'Târgul de bun gust, cu reţete din străbuni'

Replica API 22 octombrie 2019 | 04:35 498

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța organizează, în perioada 24-27 octombrie, „Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni”, dedicat promovării preparatelor tradiționale din zona Dobrogei și nu numai.

Evenimentul se desfășoară pe platoul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” și aduce constănțenilor bunătăți după rețete moștenite din tată în fiu. Timp de patru zile, în intervalul orar 11:00 – 18:00, expozanții îi vor îmbia pe vizitatori nu doar cu cele mai gustoase delicatese, ci și cu cele mai bune preţuri.

Cei prezeni la târg își vor putea procura preparate precum pastrame, cârnați, diverse sortimente de brânză, suberek, kobete, baclavale, dar și păstrăv copt și afumat la jar, zacuscă sau cârnați de păstrăv, însoțite de vinuri alese ale unor crame consacrate. Nu va lipsi nici pâinea coaptă cu grijă pe vatră și plămădită cu maia, care amintește de vremea copilăriei.

„Târgul de gust bun, cu rețete din străbuni” va însemna totodată o bună oportunitate pentru consolidarea legăturii dintre consumatori şi producători.

Intrarea la eveniment este liberă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
99 virgula 9 la suta din produse sunt luate de la metro selgros si aruncata eticheta 99 la suta din vanzatori sunt buticari care tarani
0
0
Nu cred ca vor fi preturi mici ---vrajeli
0
0
Sa vedeti ce preturi vor avea produsele , ca vei crede ca te afli intr-o bijuterie... Si cati bani pune la bataie de la prostii contribuabili tzaranoiul cu freza de ginere mort pentru panarama asta cu mici , fum , gratare , vin , must , bere si normal betzivi , in fata teatrului...?!?
1
0
Ati uitat foarte repede obiceiurile lui R S Mazare, totul era gratuit, mici, bere, pere si miksunele, basca o punga doua la pachet. Voi organizati doar contra cost, pai nu vin alegerile ?
3
0
Vine si scroafa aia grasa de dsv si cu obezul ala de asistent al ei pe acolo ? Ca altcineva nu are voie
3
0
sa mai mananca si gura lui florin gheorghe si eneceanu ceva
5
0
MIHAELA SONEL de la DIRECTIA AGRICOLA CONSTANTA are format un grup infractional organizat prin luare de spaga in forma continuata avand sageti ca turcul ala care se da mare scula si pitica aia blonda de la CONSULTANTA mare formatoare care da diplome pe bani de cand erau in sediul din Grivita,o proasta de pute pamantul sub ea, nora de PSD-ista, basca directoarea BRUCHENTAL care primeste mai putin pentru ca e proasta rau si nu stie ce si cum se ia spaga. NU uitati sa invitati si spagarele pentru ca si gura lor vrea sa mananca ceva..SONICO ca Parpala sa te vad. La BECI acolo sa vezi spagi.
3
1
In fata teatrului gratare, mici si pastrama.....INCREDIBIL!!!!!!
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212