REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Rafael Nadal: Kyrgios ''este lipsit de respect faţă de public, de adversar şi de sine însuşi''

Rafael Nadal: Kyrgios ''este lipsit de respect faţă de public, de adversar şi de sine însuşi''

Replica API 1 martie 2019 | 00:00 273

Nick Kyrgios ''nu este băiat rău, dar este lipsit de respect faţă de public, de adversar şi de sine însuşi'', a declarat tenismanul spaniol Rafael Nadal, învins de jucătorul australian în optimile de finală ale turneului ATP de la Acapulco (Mexic), scrie EFE.

Nadal, numărul 2 mondial, s-a înclinat la capătul a trei ore şi trei minute, 3-6, 7-6 (7/2), 7-6 (8/6), după ce a ratat trei mingi de meci în setul decisiv în faţa lui Kyrgios, locul 72 ATP.

În timpul meciului, Kyrgios a acuzat dureri de stomac, care l-au făcut să meargă la vestiar, apoi dureri de genunchi şi, în fine, dureri de spate, pentru care a cerut un masaj.

"Sunt de mulţi ani în circuit şi nu voi fi indus în eroare de lucrurile ciudate pe care un băiat le face pe teren. Altceva mi se pare că trebuie să îmbunătăţească la acest capitol. Nu cred că este băiat rău, însă este lipsit de respect faţă de public, de adversarul său şi de sine însuşi. Asta e ceea ce cred eu că trebuie să îmbunătăţească, însă acum, că a câştigat, trebuie să-l felicit", a spus Nadal. El a adăugat că australianul are "talent pentru a câştiga un turneu de Mare Şlem", însă "nu întâmplător este acolo unde este".

În opinia lui Nadal, Kyrgios a părut uneori accidentat, apoi perfect sănătos. Ibericul nu crede însă că înfrângerea lui s-a datorat acestor lucruri.

Nadal, care s-a antrenat puţin în ultima perioadă din cauza durerilor la încheietura unei mâini, a menţionat că pentru el nu există turnee la care joacă pentru a se pregăti în vederea altora mai importante. El a făcut această remarcă în condiţiile în care turneul de la Acapulco vine înaintea celor din din categoria Masters 1.000 de la Indian Wells şi Miami.

Următorul adversar al lui Kyrgios va fi elveţianul Stan Wawrinka, învingător cu 7-6 (7/5), 6-4 în faţa americanului Steve Johnson.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272