REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.5° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
31.5° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Rafila: Avem un Comitet nou de vacccinologie

Rafila: Avem un Comitet nou de vacccinologie

A.F. 14 martie 2023 | 00:00 298

Comitetul de vaccinologie a fost restructurat, după ce unii membri au dorit să se retragă, a declarat, luni, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, într-o conferinţă de presă.

Rafila: Avem un Comitet nou de vacccinologieAlexandru Rafila

"Avem un Comitet nou de vaccinologie. Nou în sensul că a fost restructurat, pentru că au fost persoane care au dorit să se retragă. Noua echipă de la Comitetul de vaccinologie ne va oferi argumentele profesionale pentru includerea acestor vaccinuri (împotriva HPV) pe lista de medicamente compensate, pentru cine şi, eventual, ne pot sugera anumite procente. Acestea trebuie să le lucrăm ulterior, după ce avem punctul de vedere tehnic al Comitetului de vaccinologie, împreună cu Casa de Asigurări de Sănătate", a explicat ministrul.

Întrebat dacă acest lucru se va putea realiza până la finalul acestui an, Rafila a răspuns: "Cu siguranţă", scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa asa bun bun si acel comitet Dar cu spitalul da da da cu spitalul de Infecțioase ce se mai aude Nu de alta dar v ati vinturat nădragi pin aici si...nimic nimic Pacienți de aici siunt binevoitori gata oricum sa va dea respectul lor maxim prin gura Asa zic sursele noastre De ce nu i am crede
1
0
Asa asa bun bun si acel comitet Dar cu spitalul da da da cu spitalul de Infecțioase ce se mai aude Nu de alta dar v ati vinturat nădragi pin aici si...nimic nimic Pacienți de aici siunbinevoitornt gata oricum sa va dea respectul lor maxim prin gura Asa zic sursele noastre De ce nu i am crede
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712