REPLICA ONLINE CONSTANTA

21° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
21° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Rafila, despre vaccinarea persoanelor fără adăpost: Programarea clasică s-ar putea să nu funcţioneze în cazul lor

Rafila, despre vaccinarea persoanelor fără adăpost: Programarea clasică s-ar putea să nu funcţioneze în cazul lor

Replica API 19 ianuarie 2021 | 00:00 1072

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat luni că pentru vaccinarea anti-COVID a persoanelor fără adăpost ar trebui să existe nişte centre la care se pot prezenta iar programarea acestora prin intermediul internetului sau al telefonului s-ar putea să nu funcţioneze, de aceea trebuie găsită o soluţie.

Alexandru Rafila

"Nu ştiu cum va fi comunicat acest lucru. Problema nu este de vaccinat acest grup de populaţie, problema este cum comunici. Trebuie implicarea, probabil, a multor ONG-uri care lucrează cu aceste persoane fără adăpost sau cu unele dintre persoanele fără adăpost şi trebuie să existe nişte centre la care ei se pot prezenta şi se pot vaccina, însă programarea clasică, fie prin intermediul internetului, fie telefonic, în cazul lor s-ar putea să nu funcţioneze şi trebuie găsită o soluţie şi pentru aceste persoane", a spus Rafila într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD, întrebat cum crede că vor fi vaccinate persoanele fără adăpost despre care autorităţile au comunicat că vor fi introduse în etapa a doua de vaccinare anti-COVID.

El a adăugat că trebuie să existe o decizie politică pentru "ierarhizare şi prioritizare" în etapa a doua de vaccinare.

"Şase milioane de persoane, cât înseamnă etapa a doua, în acest moment nu se pot prioritiza decât dacă există o decizie politică şi o decizie administrativă care să permită o reală prioritizare, altfel, facem doar discuţii şi, în mod evident, lumea o să vrea să se vaccineze şi nu o să poată să facă acest lucru", a afirmat Rafila, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Futu va n gura sa va fut. Ca sa le dati un adapost nu va intereseaza. Dar nu mai puteti voi de sanatatea lor
1
0
ba rafile,te bag in bida matii pe tine si pesedeul!mortii matii,pina la boschetari trebuie vaccinati aia care va platesc salarile si furaciunile,ba bouare,cei care muncesc la privati,multinationale si pe care nu.i baga nimeni un seama.lasa tu grija boschetarilor,dacsmai mor nu se supara nimeni.chiar acum am doi pe scara,fumeaza si fac mizerie.Ii iei tu,jegule?
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515