REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Rafila: MS nu va semna contractul-cadru dacă el aduce o restrângere a accesului la servicii de sănătate

Rafila: MS nu va semna contractul-cadru dacă el aduce o restrângere a accesului la servicii de sănătate

A.F. 22 decembrie 2022 | 00:00 409

Ministerul Sănătăţii nu va semna viitorul contract-cadru privind acordarea asistenţei medicale dacă acesta aduce o restrângere a accesului la servicii de sănătate, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, ministrul Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila

"Am avut o discuţie cu conducerea CNAS. (...) Ieri a fost aprobată în Guvern o hotărâre privind prelungirea valabilităţii actualului contract-cadru până la data de 31 martie şi introducerea pachetului de servicii pentru persoanele neasigurate. (...) Ministerul Sănătăţii nu este numai un avizator, este şi un semnatar al acestui contract-cadru. Ministerul Sănătăţii nu va semna acest contact-cadru dacă el aduce o restrângere a accesului la servicii de sănătate, mai ales serviciile furnizate de fizioterapeuţi care sunt servicii de recuperare, de reinserţie mai rapidă a oamenilor în viaţa normală. (...) Am auzit explicaţii de la Casa Naţională, sunt colegii noştri. Vreau să fie foarte clar pentru toată lumea că Ministerul Sănătăţii nu sprijină astfel de soluţii de îngustare a accesului la servicii de sănătate", a spus ministrul, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu inteleg; ce este CNAS asta, vreo firma privata, stat in stat ? face ce vrea si isi face propriile legi ? balamuc curat, creat s-ar parea de idiotii din parlament care au facut tot felul de organizatii din astea presupun de stat, independente, care apoi se cearta cu guvernul; iese ditamai ministrul panicat sa ne spuna ca nu este de acord CNAS; doamne fereste
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272