REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Rafila: „Vaccinarea nu va fi obligatorie în România, din punctul meu de vedere“

Rafila: „Vaccinarea nu va fi obligatorie în România, din punctul meu de vedere“

Replica API 11 ianuarie 2022 | 22:47 1109

Vaccinarea anti-COVID nu va fi obligatorie în România, cel puţin asta susţine ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, scrie antena3.ro.

Alexandru Rafila

"Din punctul meu de vedere, vaccinarea nu va fi obligatorie în România. Nu cred ca va fi un punct de vedere superior care să facă obligatorie vaccinarea în România, mai ales că oprirea transmiterii virusului este dificilă, dar această opţiune legată de vaccinare pentru a preveni sufocarea sistemului de sănătate şi multe decese.

Vaccinarea o recomand cu tărie, însă, apropo de obligativitate, obligativitatea nu cred că este potrivită, cel puţin în ţara noastră, şi cred că trebuie să lucrăm mai mult pentru informare.

Veţi vedea, în săptămâna care vine, pachete de informaţii legate de vaccinare, care vor răspunde întrebărilor pe care şi le pun oamenii", a spus ministrul Alexandru Rafila, duminică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu va lasati pacaliti!ei asi urmaresc interesul nestingheriti!momentan asa au primit ordinul!vaccinatii s-au vaccinat de frica,nevaccinatii tot de frica!nu se stie unde este adevarul!
2
0
Suntem de acord ca vaccinurile ajuta. Dar n-ar trebui sa fie obligatorii in nicio tara. Datoria lor de politiceni este sa gaseasca o solutie de a-i ajuta pe cei care nu doresc vaccinarea. E dreptul lor sa refuze. Iar pentru a convinge cat mai multi oameni sa se vaccineze voluntar, trebuiesc motivati cumva, cu mancare, bani, nu stiu... Dar acuma daca oamenii sunt de acord sa nu va oblige sa va vaccinati, fiti si voi oameni nu animale. Nu mai faceti circ si nu mai fortati intrarea unde nu va este permis fara vaccin. Deja o dati in nesimtire. N-o sa dureze o vesnicie, dar voi puneti bete in roate
8
4
Intrebare: cati angajati din ministerul sanatatii sunt vaccinati?
5
0
Moooie la vaccin
8
0
A dat in marsalier
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108