REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

RAFTE construiește de ZOR, dar ”UITĂ” să-și PLĂTEASCĂ colaboratorii?!

RAFTE construiește de ZOR, dar ”UITĂ” să-și PLĂTEASCĂ colaboratorii?!

Replica API 2 iunie 2021 | 16:52 11746

Face ce face și reușește să se bage în probleme. Vorbim despre Daniel Rafte, afaceristul controversat din Constanța, nașul Adelinei Pestrițu. Insolvența i-a trecut glonț pe la ureche, după ce nu și-ar fi plătit debitele către colaboratori. O societate din Ghindărești a cerut intrarea firmei lui Rafte în insolvență, pentru a-și recupera debitele.

Afaceristul controversat Daniel Rafte a scăpat de insolvență , cerută de o firmă din Ghindărești. În octombrie anul trecut, instanța a admis cererea societăţii Medrano SRL., dispunând deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de firma lui Rafte, Almar New Building SRL, firmă ce are ca domeniu de activitate dezvoltare imobiliară. Însă, afaceristul a avut noroc, la Curtea de Apel, instanța care i-a admis contestația.

N-a scăpat, însă, de vecini

Dacă a scăpat de insolvență, lui Rafte i-au rămas vecinii pe cap, aceștia solicitând anularea unei autorizații de construcție a unui bloc din Compozitori. Acțiunea a fost depusă pe 28 mai.

Imobilul s-ar construi la 3 m de casa vecină. Prima autorizație era de P+2+M, fără să se respecte distanțele legale, spun vecinii, în noiembrie 2019 a obținut altă autorizație pentru aceeași lucrare pentru P+4. ”am făcut plângeri la primărie, în instanță, nu putem să-l oprim. E o junglă”, mai spune vecina lui Rafte.

Rafte este contestat și de constănțenii care locuiesc pe strada Primăverii, după ce acesta a primit undă verde să construiască bloc cu 6 etaje între case. Rafte ar fi primit ”derogare” în acest sens de la Primăria Constanța, în contextul în care zona permite un regim de maxim 2 etaje.

Rafte, nașul Adelinei Pestrițu

Daniel Rafte are o afacere în domeniul construcțiilor, investind în Constanța în mai multe imobile, în timp ce soția sa, Aura, are un salon de înfrumusețare. Adelina Pestrițu i-a cunoscut pe Aura și Daniel Rafte încă de la începutul relației cu Virgil, soțul ei. Când iubitul ei a cerut-o de soție în orașul de la malul Mării Negre, tot atunci au stabilit ca nași să le fie cei doi oameni de afaceri.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hotii si nebunii umbla liberi. Omul este bolnav cu nervii din nastere
6
0
Nu stiu cum sa se pise pe ea cand el fara cineva sa I Tina spatele sa I traga de mana e mort.
6
0
I am dat la Rafte bani. Era distrus. A zis aoleu Multumesc o sa ti dau inapoi . Am zis ca nuuu mi tbe . Dupa cateva zile ma injura . I am zis ea Sa mi dai banii . Mi a adus dupa 3 saptam . Azi nu recunoaste in fata mea ma minte ca nu I am dat . Acesta este Rafte Daniel . N are mama n are tata dc nu e in interesul lui . Pana si de sotie zicea ca se Pisa pe ea dc nu avea copii .
8
0
Rafte cu iubita la terasa la un suc frumos 2 porumbei ca era cald doar . Face cheta fata un pic de la umflatul pitic care taraie slapii si un pic de Altul face un ban cinstit fata
11
1
Cum aa furi ca sa bagi banii in afaceri legale si sa pui numele firmei almar? Initiale de la copii la bani murdari.
9
0
Nu conteaza parul din ochiul meu conteaza PAIUL din ochiul lui altul . Familia Rafte
5
0
Vai Rafte ce ti a facut o femeie! Cati ani mai ai nevoie sa ti reviiii ??? Trist Rafte trist
5
0
Si drogat si nebun si handicapat si mincinos si bolnav psihic! Sa va fereascs DZeu de asa ceva
5
0
Pai cum aurica te dezici de ce face sotul? Nu e la bine si la rau la voi? Sau pozezi frumos doar Unde e de bine haha
14
0
Cipanii hoti si talibani aceasta familie
10
0
Rafte nebunul
8
0
Nasule nu te ajuta fina cu nimic? Daca Virgil nu poate ar putea ea sa ti dea niste contacte ... hahaha stii ce zic
9
0
Lasati sa faca si saracul un bloc mic ca e disperat de viata si el si masa. S a apucat Maria Rafte sa termine blocul. Nu ii mai da leu la baietel pe mana. Cu portia asa
10
0
Hoti si delicventi aceasta familie . Fura unul mai mult ca si altul. Niste maimute din jungla gata de orice pt bani.
12
0
Munca parintilor? Traficul de tigari si alcol este munca? Aschia nu sare departe de trunchi. Baiatul cu stirea parintilor a continuat munca lor mascata
10
0
Vecina de ce nu s a cumparat5000m ca sa sta cu craci goi ca sa no deranjaze nimeni
1
8
mai face afaceri cu asta ?....inseamna ca e cel mai mare pacalici
3
0
Traficant d droguri!!
6
0
Mokanelul nu mai zice nimic? Ce-i cu tacerea asta?
6
0
cica derogare ...da sa imi derog pwla in gura functionarilor de primarie se plate???
18
1
Nu dezvoltatori sunt de vina, ci cei lacomi care semneaza. Poate o veni si vremea ca cei care au semnat autorizatiile sa dea socoteala. Apoi sa vedem daca mai au tupeu sa semneze. Pacat de parinti lui care au trudit din greu sa faca bani pe care sa-i risipeasca progenitura.
27
1
Subscriu. Asta merita cei care au semnat.
19
0
ala sau aia care au semnat trebuiesc dusi pe stadion si aruncat cu pietre in ei.mama lor de hoti.sunteti o mizerie de oameni .pt un pumn de bani ati facut ca orasul asta sa arate ca favelele braziliene
44
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468