REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Rafturile magazinelor din Constanța, GOLITE!

Rafturile magazinelor din Constanța, GOLITE!

Replica API 28 martie 2021 | 00:00 9296

Constănțenii au dat năvală în supermarketuri și hypermarketuri și în acest weekend, la Constanța, după ce s-au anunțat noile restricții, ce au intrat în vigoare de astăzi. Oamenii au mers să-și facă aprovizionarea, lăsând, din nou, rafturile aproape goale.

Reamintim că, începând cu data de 28 martie, hotărârile suplimentare prevăzute de hotărârea CNSU nr. 20 vor începe să fie aplicate şi la nivelul judeţului Constanţa întrucât există un număr de 8 localităţi care au incidenţa cumulată de peste 4 la mie, printre acestea numărându-se şi municipiul, cu o incidenţă de 5,84 la mie, şi, de asemenea, avem o localitate care înregistrează o rată de peste 7,5 la mie.

Magazinele se vor închide la ora 18.00, de vineri până duminică, inclusiv, și este interzisă circulația după ora 20.00 fară declaratie pe propria răspundere. În timpul saptămânii, rămân, deocamdată, valabile măsurii stabilite pe tmpul stării de alertă, respectiv magazinele se închid la 21, iar după ora 22.00 este nevoie de declarație.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunteti handicapati
1
0
In nici una din poze nu sunt rafturi goale, ultima poza este facuta peste sticla vitrinei frigorifice, evitand intentionat sa arati continutul ei. Duminica nu se fac aprovizionari si rafturile sunt putin mai aerisite, nimic anormal. Sunteti penibili.
4
0
da unde vrei sa pleci.......???????
1
0
De unde dracu au ma constantenii bani? Sunt numa parliti in orasu asta. Doar sarantoci si lichele parazite. E una de lucreaza prin tomis 3 si iam puso eu de cateva ori contracost.
2
4
Golite de bere si inghetata, ce jurnalisti de doi lei
10
0
Cu hotararea voastra sper sa va traga copii in teapa
2
1
Unde ati vazut voi, jurnalistii lu' peste prajit, ca s-au golit rafturile?!
17
0
v.ati luat prostilor baxuri de ulei,faina si hirtie igienica,sau mai aveti de anul trecut? mincarea de baza a tiganilor turci : gogosi in ulei!pofta buna!vine foametea,faceti.va depozite,minenu mai gasiti! asa.i cind da pesedeul bani cu carul la toti prostiimai ales pensionari militari,gabori,trntorii societatii!
7
4
Ce vrajela.. pai mai tolomacilor noi nu am fost azi prin magazine si nu am vazut nici un raft gol.. scrii azi ce visezi ieri
10
2
Ce ma fac ? Fara mancare si BR voi slabi rau de tot.
8
0
Am bagat 20 paleti faina si 20 paleti malai va asteptam cu drag la metro 1 drojdie avem 5 paleti
7
1
Dezinformare sau prostie!? Nu pot concepe cata incompetenta se afla in spatele acestui articol!! Oamenii au dat navala si in parcuri, faleza, plaja, mall, padure, etc. Singurul vinovat este fremea frumoasa, nu frica de virus. Offff!!!
20
2
asta e ca in bancul ala cu a venit pandemia si romano a taiat porcu. Pai alcool iti trebuie in carantina?
5
4
bag pula-n declaratie ........ luati-o la muie cu toate restrictiile date la comanda
10
7
Stiu ca te doare si intri in panica ca nu vei putea sa-ti pastrezi silueta....
10
1
ba iesti prost? ceai facut bobita? sti ce zic?
4
7
Cineva, vrea ceva..rau. Programul la magazinele alimentare ar trebui marit si nu micsorat. Cu cat reduci mai mult, cu atat o sa ai mai mare aglomeratie. Ca sa demonstrezi ca vaccinul are efect, ar trebui ca cei vaccinati sa aiba parte de ceva relaxare...fara masca, fara declaratie, sa aiba acces la restaurante, baruri..asa ii faci si pe ceilalti sa se vaccineze. Dar voi, nu si nu! Toti inchisi in case, doua masti daca se poate..Cum plm sa avem incredere in voi si in vaccinul vostru? Ne vaccinam in draci si voi ne bagati restrictii la fel ca inainte sau chiar mai multe. Incredere zero!
22
11
Nu mai veniti cu stiri de genul acesta, ca sa panicati lumea. Am fost in starea de urgenta, s-au adoptat restrictii, dar magazinele intotdeauna au fost aprovizionate. Ce va mai place sa creati haos in randul cititorilor!
41
2
Azi,aceeiasi care au golit rafturile ,tot in magazin o sa fie cumparand baxuri de hartie si conserve....maine la fel,pana o sa-si dea seama ca s-au imbolavit...la cap....
30
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468