REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

RĂFUIALĂ între PUȘTANI la MEDGIDIA, în fața unui FAST-FOOD din zona INTIM!

RĂFUIALĂ între PUȘTANI la MEDGIDIA, în fața unui FAST-FOOD din zona INTIM!

Replica API 25 februarie 2021 | 22:54 3336

Un tânăr a fost agresat de mai mulți indivizi, din cauza unei fete. Mai exact, vărul tinerei și-a luat amicii și când l-a văzut pe iubitul acesteia, s-a luat de el și l-a agresat. Cu glugile pe cap, în plină stradă, exact ca-n filme. Au urmat cercetările, apoi trimiterea în judecată, însă, surpriză! Părțile s-au împăcat, plângerea a fost retrasă, iar procesul penal a încetat.

foto: antena3.ro

Persoana vătămată, fiind vorba de un tânăr, s-a deplasat, alături de niște amici, la fast-food-ul din zona Intim, din Medgidia, pentru a comanda de mâncare. După ce a fost finalizată comanda, aceștia au ieșit din incinta fast-food-ului, iar persoana vătămată a contactat telefonic o firmă de taxi. În timp ce vorbea la telefon, persoana vătămată precizează că din spatele său, respectiv din direcția hipermarket-ului Kaufland au apărut mai multe persoane, dintre care l-a recunoscut pe inculpat, care l-a prins de umăr, l-a întors către el și l-a lovit cu palmele peste față. Persoana vătămată a mai spus că inculpatul l-a lovit și cu piciorul în zona genunchiului și abdomenului, timp în care i-a adresat injurii și cuvinte jignitoare.În continuarea declarației, acesta precizează faptul că grupul de persoane era alcătuit din aproximativ 10 persoane de sex masculin, dintre care i-a recunoscut doar pe doi, ceilalți fiind greu de recunoscut, din cauza faptului că purtau glugă pe cap.

Cu ocazia audierii în calitate de suspect și ulterior de inculpat, Zuzuleac Andrei Leonard declară faptul că în perioada verii anului 2019 a auzit că verișoara sa, ar avea o relație de prietenie cu persoana vătămată și stiind despre rezultatele slabe ale acesteia la școală, a rugat-o prin intermediul unor mesaje sa să înceteze această relație.La scurt timp, inculpatul a primit mai multe mesaje prin intermediul rețelei de socializare Facebook de la persoana vătămată, prin care îi adresa injurii și cuvinte jignitoare, motiv pentru care ulterior, văzându-l pe acesta în zona Intim, în apropierea fast-food-ului, a mers să vorbească cu el, iar prietenii care îl însoțeau au rămas la distanță, fără să intervină. Întrucât persoana vătămată vorbea la telefon, inculpatul nu i-a adresat niciun cuvânt, dar când s-a apropiat de el, acesta l-a împins. Inculpatul declară că nu l-a lovit, realizând că în cazul în care l-ar lovi, ar putea să îi provoace leziuni, având în vedere constituția sa comparativ cu ceea a persoanei vătămată. Însă, certificatul medico-legal a arătat altceva.

foto: botoșaninews.ro

Doar că procesul penal a încetat întrucât partea vătămată și-a retras plângerea.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ala care e pe targa plateste asigurare medicala?
3
0
Judecand dupa pantofii rosii , banuim despre ce conationali este vorba
11
1
PAI CUM DOMNE IN ORASU LU VRABIE SE INTIMOPLS DESTAE EL MARELE SUGIST
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218