REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

RAJA prelungește durata de executare a lucrărilor din Valu lui Traian

RAJA prelungește durata de executare a lucrărilor din Valu lui Traian

A.F. 2 noiembrie 2023 | 00:00 838

Miercuri, 1 noiembrie 2023, în localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, s-au executat lucrări de racordare a noii conducte de alimentare cu apă de pe străzile Adamclisi, Crimeea și Basarabiei la sistemul centralizat de distribuție.

RAJA prelungeste durata de executare a lucrarilor din Valu lui Traian

Astfel, în intervalul orar 09:00 - 17:00, s-a sistat furnizarea apei potabile consumatorilor din localitatea Valu lui Traian, cu excepția zonelor C și F. Lucrările de modernizare fac parte din contractul de investiții cu finanțare europeană derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) – CL21 „Rețele de apă și canalizare Valu lui Traian”, în valoare de aproximativ 116 mil. lei.

Update:

„Ca urmare a unor probleme de ordin tehnic depistate la fața locului, suntem nevoiți să prelungim durata de executare a lucrărilor până în jurul orei 20.30. Sunt afectați în continuare consumatorilor din localitatea Valu lui Traian, cu excepția zonelor C și F. Lucrările de modernizare fac parte din contractul de investiții cu finanțare europeană derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) – CL21 „Rețele de apă și canalizare Valu lui Traian”, în valoare de aproximativ 116 mil. lei.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile“, au transmis reprezentanții RAJA.

Update 2:

„Cu puțin timp în urmă, lucrarea programată din localitatea Valu lui Traian s-a finalizat. Au fost efectuate manevrele de vane pentru reluarea furnizării apei, urmând ca cea mai mare parte a abonaților să aibă apă la robinete în orele următoare, pe măsură ce sistemul intră în presiune.

Lucrările executate astăzi au vizat conectarea rețelelor noi la sistemul centralizat existent. Legătura între conducta nou înființată pe strada Crimeea și rețeaua de pe strada Basarabiei nu s-a putut realiza. Din cauza gradului mare de uzură a vechii rețele este necesară înlocuirea unui tronson de câțiva zeci de metri. Din acest motiv, abonații de pe străzile Basarabiei, Constantin Pariano, Caișilor, Crimeea precum și cei de pe aleile adiacente vor rămâne în continuare fără apă până mâine, 02 noiembrie 2023, ora 16.00“, au mai transmis reprezentanții RAJA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468