REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

RAJA: Se oprește, din nou, apa în zona Inel II

RAJA: Se oprește, din nou, apa în zona Inel II

Andreea Vlaicu 21 februarie 2024 | 16:44 1149

Lucrările de remediere a avariei pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Izvor cu Dionisie cel Mic, din municipiul Constanța, a fost finalizată în jurul orei 14.30. La scurt timp însă de la intrarea în presiune, conducta a cedat la câțiva metri față de avaria inițială. De aceea, echipele RAJA au luat decizia înlocuirii tronsonului afectat fiind necesară din nou sistarea furnizării apei.

RAJA: Se opreste, din nou, apa in zona Inel II

Prin urmare, până în jurul orei 22.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Dionisie cel Mic, tronsonul delimitat de străzile Steagului și Izvor, precum și cei de pe strada Izvor, între străzile Dionisie cel Mic și Soveja.

Totodată, în vederea desfășurării lucrărilor de reparații, a fost necesară restricționarea traficului pe tronsoanele menționate, zonele fiind împrejmuite și semnalizate corespunzător.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor și participanților la trafic din zonele respective, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un panou pe care sa scrieti cine executa lucrarea nu puteti sa puneti ?
2
0
RAJA CONSTANTA, veniti sa luati molozul din gardul Cimitirului Uman de pe strada Baba Novac ? Ati construit Statia de pompare si ati pus molozul in gardul cimitirului. Ati construit conducta de canalizare de la blocurile BN la statie si ati pus molozul in gardul cimitirului. Ati construit conducta de canalizare din noul cartier Anadalchioi la statia de pompare si ati depus molozul in gardul cimitirului. Nu va este rusine de Constanta si de constanteni ?
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436