REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

RAJA: Situația actualizată a localităților afectate de lipsa apei

RAJA: Situația actualizată a localităților afectate de lipsa apei

Andreea CONDURACHE 27 noiembrie 2023 | 15:45 1370

Echipele furnizorului de energie au reușit să realimenteze cu tensiune toate sursele ce asigură debitul de apă necesar pentru stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța. Imediat, s-au făcut manevrele necesare și s-a pornit pomparea la presiune normală către zonele deservite. La ora actuală, în municipiul Constanța apa potabilă este furnizată în regim normal.

RAJA: Situatia actualizata a localitatilor afectate de lipsa apeifoto cu rol ilustrativ

În continuare, la nivelul județului Constanța sunt zeci de localități fără energie electrică, motiv pentru care nu se poate furniza nici apa potabilă. În cursul acestei zile, s-au mai înregistrat căderi de tensiune și la sursele de apă din comunele Castelu, Lipnița, Ion Corvin. Astfel, la ora actuală, localitățile unde nu se furnizează apă potabilă din cauza lipsei de energie sunt următoarele: Biruința, Topraisar, Adamclisi, Negru Vodă, Cotu Văii, Istria, Vadu Oii, Corbu, Crucea, Mihai Viteazu, Nuntași, Viroaga, Ostrov, Crișan, Siriu, Aliman, Deleni, Făclia, Saligny, Eforie Sud, Tuzla, Olteni, Arsa, Furnica, Tătaru, Amzacea, Țibrinu, Tortoman, Siliștea, Țepeș Vodă, Castelu, Nisipari, Pietreni, Șipote, Petroșani, Zorile, Urluia, Ion Corvin, Viile, Crângu, Rariștea, Brebeni, Lipnița, Coslugea, Canlia, Carvăn, Vlahii, Dunăreni, Furnica și Dumbrăveni.

,,Rugăm utilizatorii afectați de lipsa apei să dea dovadă de înțelegere, pentru că echipele RAJA vor acționa pentru reluarea furnizării de apă, imediat ce vor fi rezolvate problemele survenite la nivelul rețelei electrice”, au transmis reprezentanții RAJA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468