REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ralph Lauren aduce un omagiu eleganţei la inagurarea Săptămânii Modei de la New York

Ralph Lauren aduce un omagiu eleganţei la inagurarea Săptămânii Modei de la New York

Replica API 9 septembrie 2019 | 00:00 298

Foto: (c) Caitlin Ochs / REUTERS

Cu un omagiu adus eleganţei, Ralph Lauren a dat sâmbătă startul Săptămâna Modei de la New York, zi în care au mai defilat firmele Brandon Maxwell, Christian Siriano,Taoray Wang şi Kate Spade, relatează EFE.

Casa de modă americană a strălucit printr-o punere în scenă inedită, având în vedere că a invitat numeroase celebrităţi să cineze în necunoscutul său 'Ralph Club', o recreare în plin Wall Street a unui club stil anii 30, unde a cântat Janelle Monae.

Într-o paradă a modei insolită şi retransmisă pe internet, top modele în frunte cu Gigi Hadid au zâmbit invitaţilor defilând printre mese purtând noua colecţie toamnă 2019, în care au strălucit costumele în două piese şi tunicile fluide.

Au predominat albul şi negru, cu accente de albastru electric, galben auriu şi roşu; cu materiale sinuoase, precum mătasea şi catifeaua brodată cu paiete şi strasuri cu care Ralph Lauren a dat multă feminitate siluetelor clasice.

Foto: (c) Caitlin Ochs / REUTERS

Au defilat rochii sau ţinute în două piese în care partea de sus era compusă dintr-o vestă combinată cu o fustă amplă şi lungă fluturând în jurul gleznelor, sau senzaţionala rochie roşie din paiete cu decolteu adânc pe care a purtat-o Bella Hadid.

Ralph Lauren a fost deja pe buzele tuturor, de la începerea US Open de Tenis desfăşurat la New York, unde marca sa Polo a fost designer-ul oficial al uniformei concursului şi unde numeroase figuri cunoscute au purtat modelele sale.

Foto: (c) Caitlin Ochs / REUTERS

O mare aşteptare a fost suscitată şi de Brandon Maxwell, desemnat Designer of the Year 2019, care a renunţat la extravaganţa cu care o îmbracă de obicei pe Lady Gaga pentru a se adapta unei femei cotidiene, dar plină de glamour.

Irina Shayk a deschis parada începută cu un look lejer cu pantaloni jeans şi pulover, pentru a evolua în sofisticare cu sacouri şi pantaloni scurţi din mătase dar şi cu rochii de seară, încheiată apoi cu tradiţionala rochie de mireasă.

La rândul său, Christian Siriano a făcut o prezentare ambiţioasă cu un omagiu adus belle artelor, cu o colecţie dedicată tuturor mărimilor şi ţinute demne de a fi purtate atât pe stradă cât şi pe covorul roşu.

Designerul care a câştigat în 2008 concursul de televiziune 'Project Runway', care l-a consacrat în lumea modei, a propus costume în două piese pentru toată ziua dar şi rochii cu mult volum în culori aprinse, galben, verde metalic sau în dungi multicolore, mai potrivite seara.

Foto: (c) Caitlin Ochs / REUTERS

Au ieşit în evidenţă rochiile cu franjuri, dar şi cele două ţinute maiestuoase care au încheiat prezentarea, în cascade de tul negru în combinaţie cu nuanţe de albastru acvamarin şi roz fucsia.

Designera chineză Taoray Wang a propus o colecţie primăvară-vară 2020 foarte feminină cu multă atitudine, inspirată din filmul 'Colette' (2018), despre scriitoarea franceză Sidonie-Gabrielle Colette, propunând ţinute pline de culoare şi feminitate din mătase şi dantelă.

O altă firmă care a atras atenţia a fost Kate Spade, care şi-a prezentat modelele pe un podium gândit ca o grădină, cu manechine defilând cu plante în braţe şi purtând ţinute primăvăratice, mai ales rochii lungi cu imprimeuri florale sau în culori pastelate.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212