REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Raluca Bădulescu, declarații neașteptate după ce a anunțat divorțul de soțul ei

Raluca Bădulescu, declarații neașteptate după ce a anunțat divorțul de soțul ei

Replica API 8 iunie 2022 | 00:00 987

Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, divorțează, după 13 ani de căsnicie. Vestea a fost dată chiar de jurata de la Bravo, ai Stil!, care a dezvăluit că ea și încă partenerul ei în acte au decis să înceapă un nou capitol în viață, însă separați.

Invitată acum la podcastul lui Gojira, îndrăgita vedetă a vorbit deschis despre momentul în care și-a cunoscut fostul partener de viață, dar a oferit și detalii neștiute despre relația cu acesta. Iată declarațiile făcute de Raluca Bădulescu!

Deschisă din fire, Raluca Bădulescu a fost cea care a anunțat că divorțează de soțul ei, Florin Stamin. Vedeta de la Kanal D a mărturisit că vor rămâne conectați pentru totdeauna, având în vedere că au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de 13 ani.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare’, a declarat Raluca Bădulescu.

Vedeta a fost invitată recent la podcastul lui Gojira, „Aproximativ discuții', unde a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu fostul ei partener, dar a precizat și cum s-a cunoscut cu acesta.

Se făcea că Raluca Bădulescu se afla la un after hours, moment în care l-a observat pe Florin și i-a atras imediat atenția. A fost chimie între ei de la început, așa că au continuat să țină legătura. Au ajuns să formeze unul dintre cele mai apreciate cupluri în showbiz, însă relația lor s-a destrămat brusc.

Ba chiar mai mult, aceasta a adăugat, mai în glumă, mai în serios, că Florin era mult mai fericit înainte să o cunoască.

„Pe soțul meu, pe Florin l-am cunoscut la un after hours. Îmi plăcuse mult de el, foarte mult. Se întorsese din Valencia, eu mai țărancă de aici nu știam ce îmi povestea. A fost și el fericit până să mă cunoască pe mine. Acum e fericit în continuare. El are viața lui, eu am viața mea. Am stat pe capul lui nasol', a spus Raluca Bădulescu pe YouTube, mai în glumă, mai în serios, scrie viva.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vai divorteaza pocitania he he sunt curios ce fraier o sa o ia de buna .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272