REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Raluca Bădulescu, o mamă mândră! La ce facultate a intrat fiul ei

Raluca Bădulescu, o mamă mândră! La ce facultate a intrat fiul ei

Replica API 2 iulie 2022 | 00:00 2077

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani, este o mamă mândră! Fiul ei, Alexandru, pe care îl are din relația cu Vali Pungă, a obținut note bune la examenul de bacalaureat și a intrat la facultatea pe care și-a dorit să o urmeze.

Raluca Bădulescu și Alexandru

Viața de familie a Ralucăi Bădulescu este una complicată, dar care îi aduce și multe motive de bucurie. Fiul său și al lui Vali Pungă a trecut prin mari emoții, pentru că a susținut examenul de bacalaureat, însă s-a descurcat foarte bine, iar rezultatele pe care le-a obținut au fost pe măsura muncii depuse. Fiul juratei „Bravo, ai stil a luat note bune și a reușit să intre la ASE, conform vedetei.

„Copilul îl iubim cel mai mult din lumea asta. A avut bacul, a luat note bune la BAC, intră la ASE. E mândria și cea mai mare bucurie pe care o putem avea cu toții, evident", a declarat Raluca, potrivit Wowbiz, citat de click.ro.

De altfel, într-un moment de sinceritate deplină, Raluca a mărturisit că i se par foarte dificile subiectele de la bacalaureat și a recunoscut că nu ar putea niciodată să rezolve problemele de la matematică.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin divorțează, după 12 ani de relație

Raluca Bădulescu trece printr-o perioadă delicată, după ce la începutul lunii iunie a anunțat că divorțează de Florin Stamin, bărbatul alături de care a trăit o poveste de dragoste mai bine de un deceniu.

Raluca a subliniat că el i-a redat echilibrul atunci când avea cea mai mare nevoie, însă au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate. Vedeta nu a dorit că ofere detalii suplimentare despre motivul care a stat la baza rupturii dintre ei.

Raluca Bădulescu, criticată din cauza greutății

De parcă tensiunile din familie nu ar fi fost de ajuns, Raluca se confruntă și cu un val de comentarii negative din partea internauților care nu mai contenesc să îi atragă atenția că a slăbit prea mult în ultima perioadă.

Nu s-a supărat din pricina mesajelor primite, ci a decis să le răspundă pe măsură. Vedeta le-a subliniat că se simte bine în propria piele și că întotdeauna și-a dorit să ajungă la greutatea pe care o are în prezent. Conform propriilor spuse, ea cântărește 47 de kilograme!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chestia asta e femeie ?
0
0
Baiatul parca seamana cu Maurice !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108