REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Raluca Pastramă a născut o fetiță! Prima fotografie cu bebelușul

Raluca Pastramă a născut o fetiță! Prima fotografie cu bebelușul

Replica API 15 iunie 2022 | 00:00 1884

Raluca Pastramă a devenit luni, 14 iunie, mama unei fetițe, după ce a născut prematur. Soțul vedetei a distribuit deja prima imagine cu micuța, alături de un mesaj în care și-a exprimat emoțiile pe care le trăiește.

Raluca Pastramă și Ibrahim s-au căsătorit, în mare secret, în urmă cu doar câteva zile. Cea care i-a dat de gol a fost fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea. Iată că acum, cuplul are un nou motiv de fericire, căci Raluca a născut o fetiță care va purta numele de Maryam. Soțul Ralucăi a fost cel care a dezvăluit numele pe care îl va purta fetița.

Soțul i-a fost alături Ralucăi în ziua cea mare și, la scurt timp după naștere, s-a fotografiat cu fetița în brațe. Pe pagina personală de Instagram, bărbatul a scris următorul mesaj: „Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! Maryam”.

Raluca Pastramă și Ibrahim formează un cuplu de relatic puțin timp. Se pare că cei doi s-au cunoscut în vara anului trecut, însă Raluca este sigură că Ibrahim este bărbatul alături dorește să-și petreacă restul vieții. Nu se cunosc foarte multe detalii despre cel care a convins-o pe Raluca să îmbrace din nou rochia de mireasă. El ar avea 27 sau 28 de ani și ar deține mai multe afaceri în Capitală, scrie click.ro.

Iubita lui Pepe a născut un băiat perfect sănătos

Nu doar Raluca Pastramă trece prin emoțiile oferite de naștrea unui copil. Și iubita lui Pepe, Yasemine Ody a născut recent un băiețel perfect sănătos.

Băiatul artistului a cântărit la naștere puțin peste 2.700 și a primit nota zece din partea medicilor. Artistul a dezvăluit, mai în glumă mai în serios, că dorește ca fiul său să-i calce pe urme, așadar micuțul va purta numele de Pepe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aceasta tara se prabuseste...usor dar...sigur...iar domniile voastre,ne chinuiti cu PASTRAMA .***U ALTE ..FRIPTURI..ce aveti cu noi???ASTA NE LIPSESTE ACUM???
1
0
deci pastrama si ibrahim au o fetita .Sa le traiasca dar de ce trebuie sa stim si noi .Cine sunt personajele de le trebuie atata atentie ?
1
0
Cine-i personajul asta ? Pe cine intereseaza asemenea stire??
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108